Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

meat factory

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2018
Like
39
Πόντοι
1
Δε ξερω τα ψυχολογικα και τα απωθημενα του καθενα. Αδελφε. Και εγω εχω γνωρίσει 5 μαλακες , δε λεει κατι για τους υπολοιπους 3 δισ. Των αντρων του πλανητη

ελάτε τώρα, από μόνο του το χέρι γλιστράει να γράψει τους υπόλοιπους 3 δις μαλάκες
μεταξύ κατεργαραίων, ειλικρίνεια  :)

meat factory

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2018
Like
39
Πόντοι
1
Εν χρηστώ αδελφέ ; :2funny: :2funny:

μα δεν ειναι ψυχολογικά απωθημένα , γεγονοτα ειναι. Εχω παρατηρησει αρκετες φορές πως με κοιτάνε οι υπόλοιπες γυναικες οταν κυκλοφοράω εξω μονος μου και οταν ειμαι με κάποια κοπελα μαζί. Ειχαμε παει σε ενα μαγαζι που δουλευε η φιλη αυτης που ειχαμε βγει μαζι οι 2 μας και άρχισε η φιλη να της λεει και τι κουκλα εισαι αποψε και γυρνάει σε μένα και μου λέει .... να ξέρεις αυτην εδω πολλοι την κοιτάνε.

Το ειπε με εναν τροπο που πιθανολογω οτι αν τους προτεινα παρτουζα τουλαχιστον η φιλη θα δεχοτανε. :2funny:

και παίρνετε στα σοβαρά τα παπαροκοπλιμέντα που λένε μεταξύ τους στις εξόδους τους οι ελλεϊνίδες αγαπητέ;
ούτε οι ίδιες δεν πιστεύουν ότι οι άλλες θα τα πιστέψουνε
να περνάει η ώρα είναι μονάχα το ζητούμενο - καλή ώρα  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.625
Πόντοι
25.467
δώστε κάτι παραπάνω για το θέμα της τριχοφυΐας της μύτης, και θα με θυμηθείτε  :)

Έλεγα να την πάρω από τα αυτιά. Αλλά για να μου γράφετε κάτι τέτοιο, σίγουρα θα γνωρίζετε κάτι παραπάνω, φίλτατε. :)

meat factory

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2018
Like
39
Πόντοι
1
Θα σου δώσω ένα διακοσάρι να πάς και στον ωρυλά να σου καθαρίσει την μύτη και τα αυτιά.  :)

δώστε κάτι παραπάνω για το θέμα της τριχοφυΐας της μύτης, και θα με θυμηθείτε  :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ήδη γνωρίζετε πως, ομοίως με εσάς, δεν αποκαλύπτω ποτέ τις πηγές μου. :)

οι πηγές σας γέροντα πρέπει να είναι ιαματικές, αλλιώς δεν εξηγείται η τόση σας γνώση με το συμπάθιο βεβαίως

εδώ κάνατε την μεγαλύτερη αποκάλυψη του αιώνα και εννοώ το city tour που έκανε αβέρτα κρεμπιέδες

και ωθήσατε πολλούς ακάποτους καβαλάριδες που δεν ήξεραν μέχρι τότε τίποτα να πάνε να κεράσουν ένα κρεμ μπρουλέ στην κορασίδα

στο νήμα των παπούλιδων το είχατε αποκαλύψει τότε, διότι μπορεί λόγο της προχωρημένη σας ηλικίας να το έχετε ξεχάσει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.625
Πόντοι
25.467
οι πηγές σας γέροντα πρέπει να είναι ιαματικές, αλλιώς δεν εξηγείται η τόση σας γνώση με το συμπάθιο βεβαίως

εδώ κάνατε την μεγαλύτερη αποκάλυψη του αιώνα και εννοώ το city tour που έκανε αβέρτα κρεμπιέδες

και ωθήσατε πολλούς ακάποτους καβαλάριδες που δεν ήξεραν μέχρι τότε τίποτα να πάνε να κεράσουν ένα κρεμ μπρουλέ στην κορασίδα

στο νήμα των παπούλιδων το είχατε αποκαλύψει τότε, διότι μπορεί λόγο της προχωρημένη σας ηλικίας να το έχετε ξεχάσει

Το θυμάμαι πολύ καλά. Όπως πολύ καλά θυμάμαι και την αήθη επίθεση που μου έγινε από τους εντεταλμένους του Κάιζερ.

Παρεμπιπτόντως, κρεμπιέδες κάνουν κι άλλες από το γκλάμουρ. 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το θυμάμαι πολύ καλά. Όπως πολύ καλά θυμάμαι και την αήθη επίθεση που μου έγινε από τους εντεταλμένους του Κάιζερ.

Παρεμπιπτόντως, κρεμπιέδες κάνουν κι άλλες από το γκλάμουρ.  

το γνωρίζω γέροντα

ναι θυμάμαι την επίθεση προς το πρόσωπο σας τότε και αντιλήφθηκα ότι ήταν πρόσχημα οι επιθέσεις εναντίων σας για να σας αποσπάσουν περαιτέρω πληροφορίες για την κορασίδα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.625
Πόντοι
25.467
το γνωρίζω γέροντα

ναι θυμάμαι την επίθεση προς το πρόσωπο σας τότε και αντιλήφθηκα ότι ήταν πρόσχημα οι επιθέσεις εναντίων σας για να σας αποσπάσουν περαιτέρω πληροφορίες για την κορασίδα.

Μερικές φορές η υποκρισία ξεχειλίζει, στο εν λόγω νήμα, αγαπητέ.

Υ.Γ. Και δεν εννοώ την υποκρισία υπό την μορφή τρολαρίσματος.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μερικές φορές η υποκρισία ξεχειλίζει, στο εν λόγω νήμα, αγαπητέ.

Υ.Γ. Και δεν εννοώ την υποκρισία υπό την μορφή τρολαρίσματος.

γίνατε απόλυτα αντιληπτός  :thumbsup:

μια που το έφερε η κουβέντα για την αποκάλυψη σας τότε, θα σας πω και εγώ κάτι το οποίο μπορεί να το έχετε ακούσει μπορεί όμως και όχι

μετά την αποκάλυψη σας κάποιο επίτιμο μέλος δοκίμασε όλες τις ξανθιές κορασίδες από το πρακτορείο διότι είχε πολύ μεγάλη ανάγκη να δώσει ένα κρεμπιέ. του βγήκε λίγο ακριβά βέβαια όλη η φάση αλλά πέτυχε τον σκοπό του

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Παππου σε κλεβει ο κτηνιατρος σου , 8 ευρω κανει η αμπουλα για τα παρασιτα για το δικο σου μεγεθος :(

να η απόδειξη ότι το νικ δώρα έχει σπάσει και είναι πλέον ένας κουβάς γεμάτος κάτουρα και αίμα περιόδου
στην αρχή ήταν κουλ αλλά τώρα εκπέμπει τον σακατεμένο ψυχισμό κάθε ελληνίδας καριόλας

σπουδαγμένο ναυάγιο, με τόσα όνειρα, για να καταλήξει μια σχεδόν 35άρα εθισμένη στο πορνό, που μοστράρει τη ζαρωμένη κωλοτρυπίδα της στα φόρουμ για να φτιάχνεται και λιμνάζει σε πορνοσάιτ βλέποντας βιντεάκια bdsm.

δώρα: ένα κομμάτι χοιρομέρι κρεμασμένο στο νήμα το πίκερ

Επισκέπτης
να η απόδειξη ότι το νικ δώρα έχει σπάσει και είναι πλέον ένας κουβάς γεμάτος κάτουρα και αίμα περιόδου
στην αρχή ήταν κουλ αλλά τώρα εκπέμπει τον σακατεμένο ψυχισμό κάθε ελληνίδας καριόλας

σπουδαγμένο ναυάγιο, με τόσα όνειρα, για να καταλήξει μια σχεδόν 35άρα εθισμένη στο πορνό, που μοστράρει τη ζαρωμένη κωλοτρυπίδα της στα φόρουμ για να φτιάχνεται και λιμνάζει σε πορνοσάιτ βλέποντας βιντεάκια bdsm.

δώρα: ένα κομμάτι χοιρομέρι κρεμασμένο στο νήμα το πίκερ

Ανθρωπινο ναυαγιο χωρις κοινωνικη ζωη που φωναζει για λιγη προσοχη ακομα και απο χειροτερα ναυαγια απο αυτη....της δινω 5 χρονια ακομα το περισσοτερο πριν αυτοκτονησει.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γελάει ο Πικερ Στέκα...

Γελάει και ο πρόεδρος του ανδρολογικου ινστιτούτου.

Γελάνε και τα παιδιά του θρεντ.

FC42QQm.jpg

Υπαρχει κάποιος που να βλεπει σε αυτή την φωτο γελια από τον Πικερ?

Ειναι βεβαιο πως και σε αυτή την φωτο παιζει με το κωλαρακι του, ως συνήθως.

Επισκέπτης
τι  ξεφτιλα ειναι αυτη ;;;
γεμισε  το  θρεντ  νεο πιρφορους  που παπαριαζουν με  μια ακυρη ...

ξεκουβαλατε λαμογια  ... ( πονατε ... ) .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οι Πικεριστας εργαζόμαστε λίγο για να έχουμε χρόνο να μορφωνομαστε. Είμαστε αιώνιοι φοιτητές κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Ολοι οι αιώνιοι φοιτητές της σχολής μου ηταν τουβλα, ναυαγια, αριστεριστές, πρεζακια, αποτυχημένοι. Οι περισσότεροι ακόμα μενουν με τους γονεις τους που περιμενουν τον 40χρονο να τους φέρει το πτυχίο.

Καπως ετσι είναι και ο Πικέρ.....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ρε Πικερ μπορεις να μου πεις γιατι πεταγεσαι σαν την πούτσα?

Κατσε ρε Αλεξ, ο Πικερ τουλαχιστον και ειδικα στο θεμα του θα μιλήσει ελευθερα και θα πει τις γνωστες περιπου μαλακίες του.

Δεν σε ενοχλεί που καποιοι εδώ μεσα κωλοτριβονται γύρω από την ντορα? 

Πολλακις εχω προτείνει να ανοιξει δικό της θεμα και να μαζεψει όλους τους κλαρινογαμπρους, πιρφόρους, αγαπητικούς σε ενα νέο μαντρί.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom