Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
κι οσο για το χριστιανισμο, απ τη στιγμη που γινεται επισημη θρησκεια παρακαμπτει ο,τι δεν "ταιριαζει" με τη γενεαλογια του (την ατομικη θεωρια του λευκιππου και του δημοκριτου, τον επικουρο, τον αδηριτικο υλισμο, το σχετικισμο των σοφιστων, τους κυνικους και πολλους αλλους)
Ο Πλάτωνας ΈΚΑΙΓΕ βιβλία του Δημόκριτου
Για την εξαφάνιση του έργου του Δημόκριτου αναφέρεται από αρχαίους συγγραφείς ότι πρωτοστατούσε ο ίδιος ο Πλάτωνας. Συγκέντρωσε τα βιβλία του Δημόκριτου και θέλησε να τα κάψει. "Μα ο Αμύλκας και ο Κλεινίας, δύο Πυθαγόρειοι, το εμπόδιζαν, λέγοντάς του ότι δεν έχει τίποτα να ωφεληθεί επειδή πολλοί τώρα πια έχουν στα χέρια τους βιβλία του Δημόκριτου." (Διογένης Λαέρτιος ΙΧ 40).

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
είμαι μεγαλόθυμος κι ας ψεύδεσαι. Υπενθυμίζω. Έγραψες
Με ποναει λιγο η μεση μου. Μπορειτε να προσποιηθειτε την φυσιοθεραπευτρια μου;

Φυσικά, όπως επιθυμείτε. Θα είμαι άκρως επαγγελματική και θα πάρω το ρόλο μου πολύ στα σοβαρά. Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο. Έχω αυστηρό βλέμμα, φοράω γυαλιά, έχω ύψος 1.80 και οι ζαρτιέρες προβάλουν κάτω από την κοντή λευκή μου ρόμπα, ενώ οι σκληρές ρόγες μου απειλούν να σκίσουν το λευκό ύφασμα. Κοιτάω το κορμί σου, στο οποίο τα σημάδια της χαλάρωσης είναι εμφανή, ρίχνω ένα βλέμμα γεμάτο αποδοκιμασία στα μικρά και πεσμένα στήθια σου, αλλά προσπαθώ να τονώσω το αίσθημα κατωτερότητας που βλέπω ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, αμέσως μόλις έκανες τη σύγκριση με το δικό μου σώμα που διαγράφεται περήφανο. Λέω αυστηρά, κακό κορίτσι, η Φράου Μπλούχερ θα σε τιμωρήσει για την ασέβεια που έδειξες στο σώμα σου. ΓΥΡΝΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ!!!!! Φωνάζω, κι η φωνή μου έχει αποκτήσει μεταλλική χροιά. Φυσικά, υπακούς αμέσως σαν τρομαγμένο κοριτσάκι. Σε καθίζω στα γόνατα μου και σου ρίχνω ένα γερό χέρι ξύλο στα μαλακά σου οπίσθια, ΦΥΣΙΚΑ φορώντας δερμάτινα γάντια (ώστε να μην υπάρχει σε αυτό το στάδιο πραγματική επαφή) και με τρόπο που να σου δημιουργήσει υπεραιμία, ώστε να γίνει η περιοχή πιο ευαίσθητη, για να συνεχίσω όπως πρέπει. Βγάζεις μικρές κραυγούλες πόνου στην αρχή που σιγά - σιγά μεταλάσσονται σε βογγητά ευχαρίστησης. Είναι ώρα να σου υπενθυμίσω ότι ο πόνος φέρνει την ηδονή και η ηδονή σβήνει τον πόνο, και σε βλέπω να ανατριχιάζεις, περιμένοντας τη συνέχεια. Ζεσταίνω το Baby - oil στα χέρια μου και αρχίζως ένα απαλό μασάζ στους τραπέζιους, χρησιμοποιώντας την τεχνική Φριξιόν, όπου νοιώθω να έχεις μεγάλη ένταση. Τα έμπειρα χέρια μου αφαιρούν την ένταση, διώχνωντας το γαλακτικό οξύ από τους μύες σου και κατεβαίνω προς την ωμοπλάτη.   Αγίζω απαλά την πονεμένη μέση σου και νοιώθεις την ενέργειά μου να ρέει μέσα από τα δάχτυλά μου στο δέρμα αρχικά και στη συνέχεια να κατεβαίνει πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Αποφεύγω να ασχοληθώ με τους ερεθισμένους γλουτούς σου και αρχίζω να μαλάζω τις γάμπες σου. Μαύρα χάλια είναι κι αυτές και κάνω αυστηρό σχόλιο για την κακιά αποτρίχωση. Ανεβαίνω προς τους μηρούς σου, κάνω ότι μπορώ και δηλώνω ότι θα σε τιμωρήσω όπως επιβάλλεται για την κυταρίτιδα η οποία τους καλύπτει. Με αποφασιστικές κινήσεις ανοίγω τα κωλομάγουλα και απορώ πως και δεν έχεις κάνει λεύκανση πρωκτού, όπως οι πολιτισμένες γυναίκες τα τελευταία χρόνια. Ξεψυχισμένα δηλώνεις Ναι Κυρία, ήμουν κακό κορίτσι, μου αξίζει η τιμωρία, μόνο με αυστηρότητα θα αναγκασθώ να γίνω καλύτερη. Έχεις ήδη ανατριχιάσει, αλλά παρά τις προσδοκίες σου, θα καθυστερήσω λίγο ακόμα, η προσμονή αυξάνει τον ερεθισμό σου. Αρχίζω ένα βαθύ περισάζ στους γλουτούς σου και η ανάσα σου γίνεται ολοένα και πιο βαθιά. Κρίνω ότι δεν μπορείς να ερεθιστείς παραπάνω, μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές σου, φοράω ελαστικά γάντια και απαλά σπρώχνω τον αντίχειρά μου μέσα στη σούφρα σου. Η διαδρομή έχει γίνει πολλές φορές, όχι μόνο δεν υπάρχει αντίσταση, αλλά η σταφιδιασμένη σούφρα ανοίγει περισσότερο, σαν έτοιμη από καιρό. Ένα μουγκρητό ακούγεται κι ένας ψίθυρος, κι άλλο Κυρία, σε παρακαλώ. Σαν καλή επαγγελματίας, βάζω αρχικά το δείχτη και κρατώντας ένα σταθερό ρυθμό βάζω διαδοχικά τον μέσο, τον παράμεσο και τον μικρό. Αφού βεβαιώνομαι ότι η οδός είναι ευκολοδιάβατη, βάζω μέσα όλη τη γροθιά μου κι εσύ ουρλιάζεις πιο βαθιά, πιο βαθιά. Ύστερα από λίγα λεπτά, ένας εκρηκτικός οργασμός κάνει όλο το σώμα σου να τρέμει και το στόμα σου παραμιλάει Ήταν τέλειο, ήταν τέλειο. Βγάζω με προσοχή το γαντοφορεμένο χέρι μου χωρίς απώλειες, επιτέλους έχεις μάθει ότι πρέπει να κάνεις κλύσμα. Σε γυρνάω μπρούμητα, κι ενώ τα μάτια σου είναι θολά κι ο ιδρώτας κυλάει από παντού σε ρωτάω σαρκαστικά, Πέρασε η μέση σας κυρία; Βλέπω ότι είσαι ανίκανη να απαντήσεις, σε αφήνω μέσα στην ονειροπόλησή σου και φεύγω. Η πόρτα κλείνει δυνατά. Νοιώθεις στραγγισμένη, ήρεμη, αλλά και πάλι ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ. Πως θα γούσταρες να σε πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά του Μπόκολου αφού σου είχε ψιθυρίσει χίλια γλυκά τίποτα στο αυτάκι; Κοιμήσου. Ίσως έρθει στο όνειρό σου. Είναι κι αυτή μια ελπίδα, καλύτερη από το τίποτα. Όνειρα γλυκά
η τεχνικη φριξιον τι ειναι ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
η τεχνικη φριξιον τι ειναι ;

Χρησιμοποιείς τα δάχτυλα, σε μικρές μυικές ομάδες. Η περισάζ χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερες μυικές ομάδες (ωμοπλάτη, γλουτοί) όπου πρέπει να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση, ώστε να φτάσει τις βαθύτερες μυικές ίνες. Ακόμα να απαντήσεις πάντως

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
παμε αλλη μια....το χουμε;;; σκατα στο χριστιανισμό σκατά σε όλες τις θρησκείες

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Χρησιμοποιείς τα δάχτυλα, σε μικρές μυικές ομάδες. Η περισάζ χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερες μυικές ομάδες (ωμοπλάτη, γλουτοί) όπου πρέπει να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση, ώστε να φτάσει τις βαθύτερες μυικές ίνες. Ακόμα να απαντήσεις πάντως
Ρε Γιάννη σε παιζει, δε θα απαντήσει, το διασκεδάζει όλο αυτό.
Μην ανησυχεις το κείμενο σου το έχει διαβάσει και είμαι σίγουρος ότι της άρεσε.
Είναι εξαιρετικά καλογραμμένο, ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ρε λακαμά να γουστάρει το φορουμ!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Παμε αλλη μια; δεν υπαρχει πιο ηλιθια διαδικασια απο το να προσπαθεις να πεισεις καποιον να αλλαξει τα πιστευω του . Αναλωνεσαι για το τιποτα. Καποιοι θα ειναι χριστιανοι ,καποιοι μουσουλμανοι ,καποιοι βουδιστές ,καποιοι αθεοι. Το να προσπαθησεις να επιβάλλει ς στον αλλον τι θα πιστευει και τι οχι , δεν καθιστα τον αλλον χαζο αλλα εσενα μαλακα. Απλα ειναι τα πραγματα ,οποιος θελει πιστευει ,οποιος δε θελει δεν πιστευει . Cool

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Ποσα πληρωσα για ολο αυτο;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Παμε αλλη μια; δεν υπαρχει πιο ηλιθια διαδικασια απο το να προσπαθεις να πεισεις καποιον να αλλαξει τα πιστευω του . Αναλωνεσαι για το τιποτα. Καποιοι θα ειναι χριστιανοι ,καποιοι μουσουλμανοι ,καποιοι βουδιστές ,καποιοι αθεοι. Το να προσπαθησεις να επιβάλλει ς στον αλλον τι θα πιστευει και τι οχι , δεν καθιστα τον αλλον χαζο αλλα εσενα μαλακα. Απλα ειναι τα πραγματα ,οποιος θελει πιστευει ,οποιος δε θελει δεν πιστευει . Cool
1ον. Εγω δε προσπάθησα να αλλάξω το πιστευω κανενός.
2ον. ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΜΈΝΑ;
:s&m_2: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
Ρε Γιάννη σε παιζει, δε θα απαντήσει, το διασκεδάζει όλο αυτό.
Μην ανησυχεις το κείμενο σου το έχει διαβάσει και είμαι σίγουρος ότι της άρεσε.
Είναι εξαιρετικά καλογραμμένο, ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ρε λακαμά να γουστάρει το φορουμ!

Ευχαριστώ για την υποστήριξή σου. Τελικά μάλλον θα γράψω μια ιστορία στην οποία θα συμπυκνώσω σε μια γυναίκα τα χαρακτηριστικά 2 - 3 από τα στανταράκια μου διαφόρων εθνικοτήτων, σταδίων εξάρτησης και ανάγκης για τρυφερότητα, εξευτελισμό και βία. Πλάκα θα έχει, αλλά τώρα πρέπει να βγω. Καλή συνέχεια σε όλους  

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
δωρα μου δεν προσπαθώ να αλλάξω τπτ σε κανέναν. όποιος θέλει να ψαχτεί όμως ή να ξέρει που πιστεύει και γιατί, καλό θα ήταν να μάθει 5 πράμματα πρώτα...βοήθειά σας

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
δωρα μου δεν προσπαθώ να αλλάξω τπτ σε κανέναν. όποιος θέλει να ψαχτεί όμως ή να ξέρει που πιστεύει και γιατί, καλό θα ήταν να μάθει 5 πράμματα πρώτα...βοήθειά σας

Γενικη παρατηρηση για τη μονιμη διαμαχη μεταξυ θρησκειων ηταν ,μη το παιρνετε προσωπικα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656

Ποσα πληρωσα για ολο αυτο;

Η Φράου Μπλούχερ δίνει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς. Προσφέρει Κοινωνικό έργο και η ίδια απλά νοιώθει την ικανοποίηση που προέρχεται από την επιβεβαίωσή της ως Κυριαρχικό Θηλυκό σε γυναίκες που επιζητούν τιμωρία και ηδονίζονται

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Η Φράου Μπλούχερ δίνει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς. Προσφέρει Κοινωνικό έργο και η ίδια απλά νοιώθει την ικανοποίηση που προέρχεται από την επιβεβαίωσή της ως Κυριαρχικό Θηλυκό σε γυναίκες που επιζητούν τιμωρία και ηδονίζονται

Ε αμα ηταν τζαμπα ,τοτε ηταν πολυ καλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom