Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
Κοψτε τους ,δεν κανουν τηλεθεαση !!

Πετάχτηκε το τάχα ψαγμένο ον να γράψει το απόσταγμα Φιλοσοφίας και Εξυπνάδας του. Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις αν διαβάζεις τα ποστ μου κρυφά όταν περνάς μοναχικά βράδια

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Πετάχτηκε το τάχα ψαγμένο ον να γράψει το απόσταγμα Φιλοσοφίας και Εξυπνάδας του. Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις αν διαβάζεις τα ποστ μου κρυφά όταν περνάς μοναχικά βράδια

Αφου δε τα διαβαζω ,πως θα δω οτι με ρωτησες;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
Αφου δε τα διαβαζω ,πως θα δω οτι με ρωτησες;

Αφού δεν τα διαβάζεις, γιατί ζήτησες να ικανοποιήσω τη φαντασίωσή σου σχετικά με τη φυσιοθεραπεία όταν και καλά πονούσε η μέση σου;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
...
Οι ιστορίες των μαρτύρων είναι γραμμένες αιώνες μετά από αγράμματους καλόγερους ... Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να πιστέψεις ότι συνέβη αυτό το γεγονός;
...
Κάθε θρησκειά έχει τη μυθολογία της.
Κάθε θρησκεία έχει τα εγκλήματά της.
Ο Πλάτωνας να δεις τι έλεγε για τη θρησκεία της εποχής του. Έχε χάρη που άνηκε σε αριστοκρατική οικογένεια και δεν τον έκαναν φέτες - όπως προσπαθησαν να κάνουν φέτες οι σπουδαίοι Δημοκράτες την εποχή του Περικλή τον Αναξαγόρα που είπε οτι ο Ήλιος είναι όχι Θεός αλλά "λίθος πυρακτωμένος"
Και τον Σωκράτη τον καταδίκασαν σε θάνατο ως αιρετικό - "οὓς μὲν ἡ πόλις νομίζει θεοὺς οὐ νομίζων, ἕτερα δὲ δαιμόνια καινά εἰσηγούμενος.."

Γιάνναρε δεν είμαι ηλιθιος, να πιστευω την προπαγάνδα και την ασχήμια του κάθε ανώμαλου ΑΛΛΑ το να υποστηρίξει κανείς ότι ο Ανατολικός Χριστιανισμός ΔΕΝ είναι θρησκεία ΜΑΡΤΥΡΩΝ, δεν είναι ιστορικά ακριβες.

Ας μέινουμε στο ότι διαφωνούμε.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Την ικανοποιησετε;
Καλημερα Μοιραία Γυναίκα.
Ο ανθρωπάκος σου έγραψε με καβλωτικότατες λεπτομέρεις μια πληρέστατη σεξουλική φαντασίωση και εσύ ΑΠΑΞΙΩΣΕΣ να του απαντήσεις.
Αυτά που έγραψα για τον Νίτσε ΣΟΥ, σου άρεσαν κουκλίτσα μου;
(είμαι πολύ διανοούμενος ο κερατάς)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Τεσπα, ο Μίτσε περιφρόνησε την Σωκρατική Κοσμοθέαση και προσπάθησε να φτιάξει εναν υλικό Πλατωνισμό.
αγαπουλη, απο που προκυπτει το "υλικος πλατωνισμος";
ο νιτσε θεωρειται απ τους μεγαλυτερους αντιπλατωνιστες, και ο πλατωνισμος φιλοσοφικα αντιπροσωπευει αυστηρα τον ιδεαλισμο -το ακρως αντιθετο του υλισμου...

κσεροκινο
:wanker: :wanker: :wanker:
Ναι! Θα μείνουμε κατάπληκτοι και Θα αναρωτηθούμε: Πως αυτή η άγρια φιληδονία, αυτή η παράφρονη αδικία της σεξουαλικής αγάπης, υμνήθηκε και θεοποιήθηκε τόσο πολύ σε όλες τις εποχές της ιστορίας, και ακόμα, πως έβγαλαν από την αγάπη αυτή την ιδέα της αγάπης σαν αντίθετο του εγωισμού, ενώ ίσως αντιπροσωπεύει την πιο αυθόρμητη έκφρασή του.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Μοιραία Γυναίκα.
Ο ανθρωπάκος σου έγραψε με καβλωτικότατες λεπτομέρεις μια πληρέστατη σεξουλική φαντασίωση και εσύ ΑΠΑΞΙΩΣΕΣ να του απαντήσεις.
Αυτά που έγραψα για τον Νίτσε ΣΟΥ, σου άρεσαν κουκλίτσα μου;
(είμαι πολύ διανοούμενος ο κερατάς)

Περιμενε λιγο να με πιασει ο καφες και θα τα διαβασω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
Κάθε θρησκειά έχει τη μυθολογία της.
Κάθε θρησκεία έχει τα εγκλήματά της.
Ο Πλάτωνας να δεις τι έλεγε για τη θρησκεία της εποχής του. Έχε χάρη που άνηκε σε αριστοκρατική οικογένεια και δεν τον έκαναν φέτες - όπως προσπαθησαν να κάνουν φέτες οι σπουδαίοι Δημοκράτες την εποχή του Περικλή τον Αναξαγόρα που είπε οτι ο Ήλιος είναι όχι Θεός αλλά "λίθος πυρακτωμένος"
Και τον Σωκράτη τον καταδίκασαν σε θάνατο ως αιρετικό - "οὓς μὲν ἡ πόλις νομίζει θεοὺς οὐ νομίζων, ἕτερα δὲ δαιμόνια καινά εἰσηγούμενος.."

Γιάνναρε δεν είμαι ηλιθιος, να πιστευω την προπαγάνδα και την ασχήμια του κάθε ανώμαλου ΑΛΛΑ το να υποστηρίξει κανείς ότι ο Ανατολικός Χριστιανισμός ΔΕΝ είναι θρησκεία ΜΑΡΤΥΡΩΝ, δεν είναι ιστορικά ακριβες.

Ας μέινουμε στο ότι διαφωνούμε.

Μήπως να απαντούσες ΕΥΘΕΩΣ αν πιστεύεις ότι η εν λόγω ιστορία είναι πραγματική και ότι τα δεκάδες κομμάτια που υπάρχουν σπαρμένα σε όλη την Ελλάδα ανήκουν στον Άγιο Χαράλαμπο και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες; Υπέβαλα σαφείς  ερωτήσεις και νομίζω ότι δικαιούμαι σαφείς απαντήσεις. Ο ίδιος ο Ιησούς ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είπε στην Επί το Όρους Ομιλία Κατά Ματθαίο, Κεφ. 5, στίχος 37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
Για να με ποναει ακομα η μεση μου ,μαλλον δε διαβασα την ικανοποιηση σας
τότε γιατί ζήτησες κάτι που δεν είχες σκοπό να διαβάσεις; Μην μου πεις ότι φέρεσαι ακριβώς σαν γυναίκα, δηλ άλλα να λες, άλλα να θέλεις, κι άλλα να πράττεις;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μήπως να απαντούσες ΕΥΘΕΩΣ αν πιστεύεις ότι η εν λόγω ιστορία είναι πραγματική και ότι τα δεκάδες κομμάτια που υπάρχουν σπαρμένα σε όλη την Ελλάδα ανήκουν στον Άγιο Χαράλαμπο και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες;
Όχι Γιάννη δε πιστευω σε αυτές τις μπούρδες, οκ;
Για την Επι του ¨ορους Ομιλιά, ΑΣΤΟ.
Είπαμε διαφωνούμε αλλά όχι σε όλα.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
τότε γιατί ζήτησες κάτι που δεν είχες σκοπό να διαβάσεις; Μην μου πεις ότι φέρεσαι ακριβώς σαν γυναίκα, δηλ άλλα να λες, άλλα να θέλεις, κι άλλα να πράττεις;
διοτι φερεστε σαν αντρας ,δηλαδη αργοστροφα ,δηλαδη εγω ζητησα ικανοποιηση τωρα ,εσεις μου την προσφερατε αργοτερα ,εν τω μεταξυ ειχαν μεσολαβησει 10 σελιδες που δικαιως βαριεμαι να διαβασω , αρα φταιτε ,αρα μπορειτε να μου ζητησετε συγγνωμη

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εδω ο κοσμος καιγεται και οι αντρες ακομα τσακωνονται για εναν τυπο που εκανες ομιλιες στα ορη πριν χιλιαδες χρονια. Μετα λετε περιεργες τις γυναικες

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
αγαπουλη, απο που προκυπτει το "υλικος πλατωνισμος";
ο νιτσε θεωρειται απ τους μεγαλυτερους αντιπλατωνιστες, και ο πλατωνισμος φιλοσοφικα αντιπροσωπευει αυστηρα τον ιδεαλισμο -το ακρως αντιθετο του υλισμου...

κσεροκινο
Δε βρίσκω απόσπασμα τω΄ρα στο διαδύκτιο και να πάω στη βιβλιοθήκη μου και να δακτυλογραφώ αποσπάσματα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
Σου γράφω αυτό μόνο ΚΑΙ ΔΕ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
Ο Νίτσε πίστευε στην κοινωνία των Αριστων ΄ΌΠΩΣ  ακριβώς και ο Πλάτωνας.
Η αποδεικτική τους διαφέρει στο ότι ο Πλάτωνας είναι Ιδεαλιστής ενώ ο Νιτσε υλιστής.
Δε θα πάω στη βιβλιοθήκη μου ξέχνα το.
Καλημέρα

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εδω ο κοσμος καιγεται και οι αντρες ακομα τσακωνονται για εναν τυπο που εκανες ομιλιες στα ορη πριν χιλιαδες χρονια. Μετα λετε περιεργες τις γυναικες
ΑΜΑΡΤΩΛΉ! ΒΛΑΣΦΗΜΗ!
ΡΙΧΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ (φεμινίστρια)!!!
lol

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
διοτι φερεστε σαν αντρας ,δηλαδη αργοστροφα ,δηλαδη εγω ζητησα ικανοποιηση τωρα ,εσεις μου την προσφερατε αργοτερα ,εν τω μεταξυ ειχαν μεσολαβησει 10 σελιδες που δικαιως βαριεμαι να διαβασω , αρα φταιτε ,αρα μπορειτε να μου ζητησετε συγγνωμη

είμαι μεγαλόθυμος κι ας ψεύδεσαι. Υπενθυμίζω. Έγραψες
Με ποναει λιγο η μεση μου. Μπορειτε να προσποιηθειτε την φυσιοθεραπευτρια μου;

Φυσικά, όπως επιθυμείτε. Θα είμαι άκρως επαγγελματική και θα πάρω το ρόλο μου πολύ στα σοβαρά. Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο. Έχω αυστηρό βλέμμα, φοράω γυαλιά, έχω ύψος 1.80 και οι ζαρτιέρες προβάλουν κάτω από την κοντή λευκή μου ρόμπα, ενώ οι σκληρές ρόγες μου απειλούν να σκίσουν το λευκό ύφασμα. Κοιτάω το κορμί σου, στο οποίο τα σημάδια της χαλάρωσης είναι εμφανή, ρίχνω ένα βλέμμα γεμάτο αποδοκιμασία στα μικρά και πεσμένα στήθια σου, αλλά προσπαθώ να τονώσω το αίσθημα κατωτερότητας που βλέπω ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, αμέσως μόλις έκανες τη σύγκριση με το δικό μου σώμα που διαγράφεται περήφανο. Λέω αυστηρά, κακό κορίτσι, η Φράου Μπλούχερ θα σε τιμωρήσει για την ασέβεια που έδειξες στο σώμα σου. ΓΥΡΝΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ!!!!! Φωνάζω, κι η φωνή μου έχει αποκτήσει μεταλλική χροιά. Φυσικά, υπακούς αμέσως σαν τρομαγμένο κοριτσάκι. Σε καθίζω στα γόνατα μου και σου ρίχνω ένα γερό χέρι ξύλο στα μαλακά σου οπίσθια, ΦΥΣΙΚΑ φορώντας δερμάτινα γάντια (ώστε να μην υπάρχει σε αυτό το στάδιο πραγματική επαφή) και με τρόπο που να σου δημιουργήσει υπεραιμία, ώστε να γίνει η περιοχή πιο ευαίσθητη, για να συνεχίσω όπως πρέπει. Βγάζεις μικρές κραυγούλες πόνου στην αρχή που σιγά - σιγά μεταλάσσονται σε βογγητά ευχαρίστησης. Είναι ώρα να σου υπενθυμίσω ότι ο πόνος φέρνει την ηδονή και η ηδονή σβήνει τον πόνο, και σε βλέπω να ανατριχιάζεις, περιμένοντας τη συνέχεια. Ζεσταίνω το Baby - oil στα χέρια μου και αρχίζως ένα απαλό μασάζ στους τραπέζιους, χρησιμοποιώντας την τεχνική Φριξιόν, όπου νοιώθω να έχεις μεγάλη ένταση. Τα έμπειρα χέρια μου αφαιρούν την ένταση, διώχνωντας το γαλακτικό οξύ από τους μύες σου και κατεβαίνω προς την ωμοπλάτη.   Αγίζω απαλά την πονεμένη μέση σου και νοιώθεις την ενέργειά μου να ρέει μέσα από τα δάχτυλά μου στο δέρμα αρχικά και στη συνέχεια να κατεβαίνει πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Αποφεύγω να ασχοληθώ με τους ερεθισμένους γλουτούς σου και αρχίζω να μαλάζω τις γάμπες σου. Μαύρα χάλια είναι κι αυτές και κάνω αυστηρό σχόλιο για την κακιά αποτρίχωση. Ανεβαίνω προς τους μηρούς σου, κάνω ότι μπορώ και δηλώνω ότι θα σε τιμωρήσω όπως επιβάλλεται για την κυταρίτιδα η οποία τους καλύπτει. Με αποφασιστικές κινήσεις ανοίγω τα κωλομάγουλα και απορώ πως και δεν έχεις κάνει λεύκανση πρωκτού, όπως οι πολιτισμένες γυναίκες τα τελευταία χρόνια. Ξεψυχισμένα δηλώνεις Ναι Κυρία, ήμουν κακό κορίτσι, μου αξίζει η τιμωρία, μόνο με αυστηρότητα θα αναγκασθώ να γίνω καλύτερη. Έχεις ήδη ανατριχιάσει, αλλά παρά τις προσδοκίες σου, θα καθυστερήσω λίγο ακόμα, η προσμονή αυξάνει τον ερεθισμό σου. Αρχίζω ένα βαθύ περισάζ στους γλουτούς σου και η ανάσα σου γίνεται ολοένα και πιο βαθιά. Κρίνω ότι δεν μπορείς να ερεθιστείς παραπάνω, μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές σου, φοράω ελαστικά γάντια και απαλά σπρώχνω τον αντίχειρά μου μέσα στη σούφρα σου. Η διαδρομή έχει γίνει πολλές φορές, όχι μόνο δεν υπάρχει αντίσταση, αλλά η σταφιδιασμένη σούφρα ανοίγει περισσότερο, σαν έτοιμη από καιρό. Ένα μουγκρητό ακούγεται κι ένας ψίθυρος, κι άλλο Κυρία, σε παρακαλώ. Σαν καλή επαγγελματίας, βάζω αρχικά το δείχτη και κρατώντας ένα σταθερό ρυθμό βάζω διαδοχικά τον μέσο, τον παράμεσο και τον μικρό. Αφού βεβαιώνομαι ότι η οδός είναι ευκολοδιάβατη, βάζω μέσα όλη τη γροθιά μου κι εσύ ουρλιάζεις πιο βαθιά, πιο βαθιά. Ύστερα από λίγα λεπτά, ένας εκρηκτικός οργασμός κάνει όλο το σώμα σου να τρέμει και το στόμα σου παραμιλάει Ήταν τέλειο, ήταν τέλειο. Βγάζω με προσοχή το γαντοφορεμένο χέρι μου χωρίς απώλειες, επιτέλους έχεις μάθει ότι πρέπει να κάνεις κλύσμα. Σε γυρνάω μπρούμητα, κι ενώ τα μάτια σου είναι θολά κι ο ιδρώτας κυλάει από παντού σε ρωτάω σαρκαστικά, Πέρασε η μέση σας κυρία; Βλέπω ότι είσαι ανίκανη να απαντήσεις, σε αφήνω μέσα στην ονειροπόλησή σου και φεύγω. Η πόρτα κλείνει δυνατά. Νοιώθεις στραγγισμένη, ήρεμη, αλλά και πάλι ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ. Πως θα γούσταρες να σε πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά του Μπόκολου αφού σου είχε ψιθυρίσει χίλια γλυκά τίποτα στο αυτάκι; Κοιμήσου. Ίσως έρθει στο όνειρό σου. Είναι κι αυτή μια ελπίδα, καλύτερη από το τίποτα. Όνειρα γλυκά

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
κι οσο για το χριστιανισμο, απ τη στιγμη που γινεται επισημη θρησκεια παρακαμπτει ο,τι δεν "ταιριαζει" με τη γενεαλογια του (την ατομικη θεωρια του λευκιππου και του δημοκριτου, τον επικουρο, τον αδηριτικο υλισμο, το σχετικισμο των σοφιστων, τους κυνικους και πολλους αλλους)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom