Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντα υπάρχουν κάποιοι που τρέφουν την αυταπάτη ότι με αυτό τον τρόπο αποκτούν θεσμική υπόσταση. :)

Αμα ονειρευεσαι να αποκτησεις θεσμικη υποσταση σε ενα φορουμ στο ιντερνετ τοτε εχεις μεγαλο ελλειμα στη πραγματικη ζωη....

Επισκέπτης
Σε όλα τα υπόλοιπα μπαίνει ο κάθε μαλάκας και τα γαμάει όποτε του καπνίσει

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Στα αρχιδια μου βασικα τυπε...απλα αυτο το πραγμα να μπαινει ο καθε ξεκαρφωτος και να θελει να επιβαλει σοβαροτητα και ταξη σε ενα φορουμ για μπουρδελα ειναι κατι που με ξεπερναει.

νταξει, εσυ πας στο αλλο ακρο
δεν ειπα να ειναι το φορουμ επιστημονικο συνεδριο του χαρβαρντ ουτε να μην εχει χιουμορ, ωραια το μπαχαλεμα οκ πες οτι ειναι καλτ συζητηση, τις προσωπικες επιθεσεις πως τις δικαιολογεις;
δηλαδη επειδη η συζητηση αφορα μπουρδελα αυτο συνεπαγεται αυτοματα οτι επιτρεπονται βρισιδια μεταξυ των μελων;
οσοι πανε δηλαδη σε μπουρδελα στην πραγματικη ζωη βριζονται μεταξυ τους και αρα ειναι λογικο στο μπουρδελοφορουμ να γινεται το ιδιο;
τεσπα κρατα την αποψη για τον εαυτο σου οπως και εγω την δικια μου

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Hell πιασε ενα οικολογικο οπως ερχεσαι .

Επισκέπτης
Υπάρχουν νήματα που έχουν "ειδική" προστασία

Ακου τυπε επειδη θυμαμαι τη περιπτωση σου ειχες μπει στο νημα των παππουληδων και προσπαθησες να συμμετεχεις και να γινεις αποδεκτος.Αυτοι για τους δικους τους λογους δεν σε θελανε και αρχισες να κανεις σαν υστερικια γκομενα και να τους σπαμαρεις το νημα μεχρι που εφαγες το μπανακι σου.

Οπως θα το φας και τωρα που πηγες και πεταξες screenshot απο pm και μαλιστα του ιδιοκτητη του σαιτ...ομολογουμενως πολυ εξυπνη κινηση.

Αλλο το μπαχαλεμα σε νηματα τυπου γαμησα ακαποτα ή τετοιες παπαριες που 99 στις 100 και αυτος που το ανοιγει τρολαρει και θελει να προκληθει το μπαχαλεμα και αλλο να πηγαινεις σε νηματα που υπαρχουν εδω και χρονια γραφουν καποια ατομα και να τους σπας τα αρχιδια οπως εκανες εσυ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.108
Πόντοι
5.506
Ακου τυπε επειδη θυμαμαι τη περιπτωση σου ειχες μπει στο νημα των παππουληδων και προσπαθησες να συμμετεχεις και να γινεις αποδεκτος.Αυτοι για τους δικους τους λογους δεν σε θελανε και αρχισες να κανεις σαν υστερικια γκομενα και να τους σπαμαρεις το νημα μεχρι που εφαγες το μπανακι σου.

Οπως θα το φας και τωρα που πηγες και πεταξες screenshot απο pm και μαλιστα του ιδιοκτητη του σαιτ...ομολογουμενως πολυ εξυπνη κινηση.

Αλλο το μπαχαλεμα σε νηματα τυπου γαμησα ακαποτα ή τετοιες παπαριες που 99 στις 100 και αυτος που το ανοιγει τρολαρει και θελει να προκληθει το μπαχαλεμα και αλλο να πηγαινεις σε νηματα που υπαρχουν εδω και χρονια γραφουν καποια ατομα και να τους σπας τα αρχιδια οπως εκανες εσυ.
:think: :think: :think:
περιμενεις να το καταλαβε?

Επισκέπτης

Ξέρω ακριβώς τι έκανα τύπε. Ή όλα τα νήματα με ίση μεταχείριση ή δεν σπαταλάω ακόμα ένα λεπτό από τη ζωή μου εδώ.

Κατά τα λεγομενά σου λοιπόν, υπάρχουν τελικά και "σοβαρά" νήματα στο μπουρδελοsite που δεν επιτρέπεται να μπαίνεις και να σπας αρχίδια?

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
Ξέρω ακριβώς τι έκανα τύπε

[size=15pt]Κατά τα λεγομενά σου λοιπόν, υπάρχουν και σοβαρά νήματα στο μπουρδελοsite που δεν επιτρέπεται να μπαίνεις και να σπας αρχίδια? [/size]

Ας δουμε τα θεματα που ανοιξες εσυ και παρεξηγθηκες που στα μπαχαλεψαν...

-Μία μέρα το στόμα μίας γκομενάς μου μύριζε χυσίλα και της το είπα

-"Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ για να γαμήσω"

- Οι κακομοίρηδες και οι "μικρόψυχοι" του μπου!

-Αφήστε μουστάκι και βγείτε για καμάκι

-Εσάνς Κωλίλας

Πραγματικα απορω τυπε γιατι στα μπαχαλεψανε τα νηματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom