Επισκέπτης
Πάντα υπάρχουν κάποιοι που τρέφουν την αυταπάτη ότι με αυτό τον τρόπο αποκτούν θεσμική υπόσταση.
Ποιός μιλάει...
Πάντα υπάρχουν κάποιοι που τρέφουν την αυταπάτη ότι με αυτό τον τρόπο αποκτούν θεσμική υπόσταση.
μιλησε σωστα ο αμορφωτος....
Υπάρχουν νήματα που έχουν "ειδική" προστασία
Στα αρχιδια μου βασικα τυπε...απλα αυτο το πραγμα να μπαινει ο καθε ξεκαρφωτος και να θελει να επιβαλει σοβαροτητα και ταξη σε ενα φορουμ για μπουρδελα ειναι κατι που με ξεπερναει.
εισαι τοσο πολυ μαλακας η εχεις αφησει και στο σπιτι λιγο?Υπάρχουν νήματα που έχουν "ειδική" προστασία
Ποιός μιλάει...
εισαι τοσο πολυ μαλακας η εχεις αφησει και στο σπιτι λιγο?
εγω ρε?Ξεκόλλα Τρουμπάκη. Είναι site εδώ δεν είναι πραγματική ζωή. Πολύ σοβαρά τα παίρνεις.
Ακου τυπε επειδη θυμαμαι τη περιπτωση σου ειχες μπει στο νημα των παππουληδων και προσπαθησες να συμμετεχεις και να γινεις αποδεκτος.Αυτοι για τους δικους τους λογους δεν σε θελανε και αρχισες να κανεις σαν υστερικια γκομενα και να τους σπαμαρεις το νημα μεχρι που εφαγες το μπανακι σου.
Οπως θα το φας και τωρα που πηγες και πεταξες screenshot απο pm και μαλιστα του ιδιοκτητη του σαιτ...ομολογουμενως πολυ εξυπνη κινηση.
Αλλο το μπαχαλεμα σε νηματα τυπου γαμησα ακαποτα ή τετοιες παπαριες που 99 στις 100 και αυτος που το ανοιγει τρολαρει και θελει να προκληθει το μπαχαλεμα και αλλο να πηγαινεις σε νηματα που υπαρχουν εδω και χρονια γραφουν καποια ατομα και να τους σπας τα αρχιδια οπως εκανες εσυ.
Ακου τυπε επειδη θυμαμαι τη περιπτωση σου ειχες μπει στο νημα των παππουληδων και προσπαθησες να συμμετεχεις και να γινεις αποδεκτος.Αυτοι για τους δικους τους λογους δεν σε θελανε και αρχισες να κανεις σαν υστερικια γκομενα και να τους σπαμαρεις το νημα μεχρι που εφαγες το μπανακι σου.
Οπως θα το φας και τωρα που πηγες και πεταξες screenshot απο pm και μαλιστα του ιδιοκτητη του σαιτ...ομολογουμενως πολυ εξυπνη κινηση.
Αλλο το μπαχαλεμα σε νηματα τυπου γαμησα ακαποτα ή τετοιες παπαριες που 99 στις 100 και αυτος που το ανοιγει τρολαρει και θελει να προκληθει το μπαχαλεμα και αλλο να πηγαινεις σε νηματα που υπαρχουν εδω και χρονια γραφουν καποια ατομα και να τους σπας τα αρχιδια οπως εκανες εσυ.
Τελικά δεν μου απαντήσατε... Πως μετακινείστε;
Με ρουκέτες όπως ο άιρον μαν; Ή αμολάτε ιστό αράχνης όπως ο Σπάιντερ μαν;
τυπε γιαυτο εκτος απο τα δικα μας αρχιδια,παρε και τα αρχιδια του αντισθενη και στριβε
Εσεις; με το αυτοκινητο της barbie?
Ξέρω ακριβώς τι έκανα τύπε
[size=15pt]Κατά τα λεγομενά σου λοιπόν, υπάρχουν και σοβαρά νήματα στο μπουρδελοsite που δεν επιτρέπεται να μπαίνεις και να σπας αρχίδια? [/size]