Επισκέπτης
Παρατηρώ ότι εκτός από κλαψομούνης, έχετε και την τάση να προβαίνετε σε γενικεύσεις.
Είσαι από τα πιο σάπια μέλη του bou. Περιοδεύων θίασος.
Παρατηρώ ότι εκτός από κλαψομούνης, έχετε και την τάση να προβαίνετε σε γενικεύσεις.
Είσαι από τα πιο σάπια μέλη του bou. Περιοδεύων θίασος.
Γραμμένο από ένα τόσο υπερφίαλο νικ, το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση, και σας ευχαριστώ.
Τελείωνε τύπε
Τελείωνε τύπε. Απλά θέλω τα νέα μέλη και τα μέλη που δεν σε γνωρίζουν να είναι υποψιασμένα, γιατί πίσω από την ευγένεια και τους τύπους, κρύβεται μία αρρωστημένη προσωπικότητα η οποία προσπαθεί να επιβάλλει την παρουσία της ως ξεχωριστή... ενώ ανήκει στα σκουπίδια
εμενα παντως με εσωσε απο την κατρακυλα :S :S :S
εμενα παντως με εσωσε απο την κατρακυλα :S :S :S
πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?τον ξερεις?Troubakh εσύ με βρίζεις και σε βρίζω, έχουμε μία απλή φαγωμάρα χωρίς λόγο, κάποια στιγμή γινόμαστε υπερβολικοί κλπ κλπ. Αυτό συμβαίνει μεταξύ πολλών εδώ μέσα, έχει πλάκα και ότι άλλο συνεπάγεται. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι εδώ οι οποίοι χρειάζονται ιατρική βοήθεια, θα τους παρομοίαζα με τους μεγάλους Ναπολέοντες που συναντάς στα τρελάδικα, το πράγμα θέλει ανάλυση, αλλά εγώ ήθελα σήμερα και θα συνεχίσω να το κάνω, να επισημάνω ότι ένας από αυτούς είναι ο The Saint
Ο κυριος σαιντ κατεχει την σκοτεινη τριαδα ,μακιαβελισμο ,ψυχοπαθεια ,ναρκισσισμό. Οφειλουμε να προστατεψουμε την κοινοτητα απο τετοιους ανθρωπους.μισο να ελεγξω αν εχουμε ελευθερη θεση στο αουσβιτς.
Ο κυριος σαιντ κατεχει την σκοτεινη τριαδα ,μακιαβελισμο ,ψυχοπαθεια ,ναρκισσισμό. Οφειλουμε να προστατεψουμε την κοινοτητα απο τετοιους ανθρωπους.μισο να ελεγξω αν εχουμε ελευθερη θεση στο αουσβιτς.
εισαι ναζι δωρα? :S :S :SΟ κυριος σαιντ κατεχει την σκοτεινη τριαδα ,μακιαβελισμο ,ψυχοπαθεια ,ναρκισσισμό. Οφειλουμε να προστατεψουμε την κοινοτητα απο τετοιους ανθρωπους.μισο να ελεγξω αν εχουμε ελευθερη θεση στο αουσβιτς.
Troubakh εσύ με βρίζεις και σε βρίζω, έχουμε μία απλή φαγωμάρα χωρίς λόγο, κάποια στιγμή γινόμαστε υπερβολικοί κλπ κλπ. Αυτό συμβαίνει μεταξύ πολλών εδώ μέσα, έχει πλάκα και ότι άλλο συνεπάγεται. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι εδώ οι οποίοι χρειάζονται ιατρική βοήθεια, θα τους παρομοίαζα με τους μεγάλους Ναπολέοντες που συναντάς στα τρελάδικα, το πράγμα θέλει ανάλυση, αλλά εγώ ήθελα σήμερα και θα συνεχίσω να το κάνω, να επισημάνω ότι ένας από αυτούς είναι ο The Saint
Όλα αυτά είναι τα του "Ναπολέοντα" που γράφω στο σχολιό μου. Ο "πραγματικός" είναι ένας κακής ποιότητας ανθρωπάκος
Η κύριος Saint είναi υποκείμενο -από νομικης απόψεως- θεμελιωδών διακαιωματων όπως η ελευθερία της έκφρασης και η ελευθεrη ανάπτυξη της προσωπικότητος ενώ περιορισμοί αυτών μπορούν να δικαιολογούνται βάσει της αρχής της βλάβης ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Ο κυριος σαιντ κατεχει την σκοτεινη τριαδα ,μακιαβελισμο ,ψυχοπαθεια ,ναρκισσισμό. Οφειλουμε να προστατεψουμε την κοινοτητα απο τετοιους ανθρωπους.μισο να ελεγξω αν εχουμε ελευθερη θεση στο αουσβιτς.
έλα τύπε τι γίνεται καιρό να τα πούμε
....
Στα όπλα δημοκράτες!
Η σημαία της ελευθερίας του λόγου, απαιτεί την υποστήριξη - και αν χρειαστεί - ακόμα και τις θυσίες μας.