Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γραμμένο από ένα τόσο υπερφίαλο νικ, το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση, και σας ευχαριστώ. :)

Τελείωνε τύπε. Απλά θέλω τα νέα μέλη και τα μέλη που δεν σε γνωρίζουν να είναι υποψιασμένα, γιατί πίσω από την ευγένεια και τους τύπους, κρύβεται μία αρρωστημένη προσωπικότητα η οποία προσπαθεί να επιβάλλει την παρουσία της ως ξεχωριστή... ενώ ανήκει στα σκουπίδια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
:S :S :S :S
σκληρος και αδεκαστος...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Τελείωνε τύπε. Απλά θέλω τα νέα μέλη και τα μέλη που δεν σε γνωρίζουν να είναι υποψιασμένα, γιατί πίσω από την ευγένεια και τους τύπους, κρύβεται μία αρρωστημένη προσωπικότητα η οποία προσπαθεί να επιβάλλει την παρουσία της ως ξεχωριστή... ενώ ανήκει στα σκουπίδια

Εκτός από υπερήρωας, υπερασπιστής των αδυνάτων, σκληρός τιμωρός και εκδικητής του πληκτρολογίου, είστε και προφάιλερ; :)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
εμενα παντως με εσωσε απο την κατρακυλα  :S :S :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
εμενα παντως με εσωσε απο την κατρακυλα  :S :S :S

Να τυπώσετε σε μπλουζάκι φωτογραφία του (που να απεικονιζεται με την στολή του βέβαια) και που να γράφει από κάτω "ευχαριστώ supersince1991", και να το φοράτε. :)

Επισκέπτης
εμενα παντως με εσωσε απο την κατρακυλα  :S :S :S

Troubakh εσύ με βρίζεις και σε βρίζω, έχουμε μία απλή φαγωμάρα χωρίς λόγο, κάποια στιγμή γινόμαστε υπερβολικοί κλπ κλπ. Αυτό συμβαίνει μεταξύ πολλών εδώ μέσα, έχει πλάκα και ότι άλλο συνεπάγεται. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι εδώ οι οποίοι χρειάζονται ιατρική βοήθεια, θα τους παρομοίαζα με τους μεγάλους Ναπολέοντες που συναντάς στα τρελάδικα, το πράγμα θέλει ανάλυση, αλλά εγώ ήθελα σήμερα και θα συνεχίσω να το κάνω, να επισημάνω ότι ένας από αυτούς είναι ο The Saint

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ο κυριος σαιντ κατεχει την σκοτεινη τριαδα ,μακιαβελισμο ,ψυχοπαθεια ,ναρκισσισμό. Οφειλουμε να προστατεψουμε την κοινοτητα απο τετοιους ανθρωπους.μισο να ελεγξω αν εχουμε ελευθερη θεση στο αουσβιτς.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
Troubakh εσύ με βρίζεις και σε βρίζω, έχουμε μία απλή φαγωμάρα χωρίς λόγο, κάποια στιγμή γινόμαστε υπερβολικοί κλπ κλπ. Αυτό συμβαίνει μεταξύ πολλών εδώ μέσα, έχει πλάκα και ότι άλλο συνεπάγεται. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι εδώ οι οποίοι χρειάζονται ιατρική βοήθεια, θα τους παρομοίαζα με τους μεγάλους Ναπολέοντες που συναντάς στα τρελάδικα, το πράγμα θέλει ανάλυση, αλλά εγώ ήθελα σήμερα και θα συνεχίσω να το κάνω, να επισημάνω ότι ένας από αυτούς είναι ο The Saint
πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?τον ξερεις?
εγω πχ τον εκτιμω αφανταστα και θεωρω οτι βοηθεια θες εσυ...
γιατι εχεις την ιδεα οτι ΕΣΥ μονο κρινεις σωστα ξερεις τα σκουπιδια εδω οπως ειπες και τους "κυνηγας"...
κατι αρρωστο μου βγαζει αυτο

Επισκέπτης
Ο κυριος σαιντ κατεχει την σκοτεινη τριαδα ,μακιαβελισμο ,ψυχοπαθεια ,ναρκισσισμό. Οφειλουμε να προστατεψουμε την κοινοτητα απο τετοιους ανθρωπους.μισο να ελεγξω αν εχουμε ελευθερη θεση στο αουσβιτς.

Όλα αυτά είναι τα του "Ναπολέοντα" που γράφω στο σχολιό μου. Ο "πραγματικός" είναι ένας κακής ποιότητας ανθρωπάκος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467

Δεν αφήνεις την δήθεν υψηλής διανόησης χαζοκουβέντα με τούς ψωλοβρόντηδες,  να έλθεις εδώ να σε ξεμουνιάσω,μπάς και γίνει κάνα θαύμα και έλθεις στα ίσια σου... :)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
εισαι ναζι δωρα? :S :S :S

Επισκέπτης

:tired:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Όλα αυτά είναι τα του "Ναπολέοντα" που γράφω στο σχολιό μου. Ο "πραγματικός" είναι ένας κακής ποιότητας ανθρωπάκος

Λύστε μου μία απορία... :)

Πετάτε όπως ο Σούπερμαν; Ή αμολάτε γάντζους με καλούμπα, αλά Μπάτμαν; :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Η κύριος Saint είναi υποκείμενο -από νομικης απόψεως- θεμελιωδών διακαιωματων όπως η ελευθερία της έκφρασης και η ελευθεrη ανάπτυξη της προσωπικότητος ενώ περιορισμοί αυτών μπορούν να δικαιολογούνται βάσει της αρχής της βλάβης ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Ποιόν έβλαψε ο Άγιος; Ένας αθωος και άκακος γεράκος είναι, που άρέσκεται να συνομιλεί διαδυκτιακώς με νεότορους του -παιρνοντας κάτι από τη δροσιά τους. Σνιφ, συγκινήθηκα.
Μου προκαλεί, δε, αλγηνή εντύπωση, πως μια θιασώτης της ελευθεριας θα επιζητούσε τη φίμωση ως και εξόντωση του αγαπητού μας συφορούμιτη.
Υποκρισία! Αιδώς!
Στα όπλα δημοκράτες!
Η σημαία της ελευθερίας του λόγου, απαιτεί την υποστήριξη - και αν χρειαστεί - ακόμα και τις θυσίες μας.

Συνημμένα

• je_suis_charlie-indigo-1000 close-600x600.jpg
    je_suis_charlie-indigo-1000 close-600x600.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 19

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013