Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν αφήνεις την δήθεν υψηλής διανόησης χαζοκουβέντα με τούς ψωλοβρόντηδες,  να έλθεις εδώ να σε ξεμουνιάσω,μπάς και γίνει κάνα θαύμα και έλθεις στα ίσια σου... :)
Μωρέ Δώρα, κάτσε του του άνθρώπου, ψυχικό θα κάνεις, αϊντε να έχεις και την ευκή του, πιάνουν οι ευχες των υπεργηρών.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
η ουσια ειναι η εξης
πρεπει να μην γινονται προσωπικες επιθεσεις σε αλλα μελη με το προσχημα του χιουμορ και να 2ον μην μπαχαλευονται τα νηματα παλι με το προσχημα του χιουμορ
σε αυτο ο since1991 εχει δικιο

ανοιγει thread πχ και αρχιζουν καποιοι να σπαμμαρουν χωρις λογο και βλεπεις ενα νημα με 5 σελιδες εκ των οποιων οι 4 ειναι ακυρα πραγματα
ανοιγει μετα καποιος ενα νημα βλεποντας ''νεα απαντηση'' νομιζοντας οτι θα δει κατι σοβαρα και του βγαινουν 4 σελιδες τρολαρισμα

δεν ειμαι κατα του χιουμορ απλα με τις υπερβολες που γινονται σε αυτο απο Ορισμενους χρηστες (ΠΟΛΛΑ posts που γεμιζουν το νημα κλπ) το φορουμ γινεται δυσλειτουργικο
τρολαρετε και καντε χιουμορ αλλα με μετρο χωρις να πηγαινετε σε προσβολες και σε μπαχαλεματα

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Η κύριος Saint είναi υποκείμενο -από νομικης απόψεως- θεμελιωδών διακαιωματων όπως η ελευθερία της έκφρασης και η ελευθεrη ανάπτυξη της προσωπικότητος ενώ περιορισμοί αυτών μπορούν να δικαιολογούνται βάσει της αρχής της βλάβης ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Ποιόν έβλαψε ο Άγιος; Ένας αθωος και άκακος γεράκος είναι, που άρέσκεται να συνομιλεί διαδυκτιακώς με νεότορους του -παιρνοντας κάτι από τη δροσιά τους. Σνιφ, συγκινήθηκα.
Μου προκαλεί, δε, αλγηνή εντύπωση, πως μια θιασώτης της ελευθεριας θα επιζητούσε τη φίμωση ως και εξόντωση του αγαπητού μας συφορούμιτη.
Υποκρισία! Αιδώς!
Στα όπλα δημοκράτες!
Η σημαία της ελευθερίας του λόγου, απαιτεί την υποστήριξη - και αν χρειαστεί - ακόμα και τις θυσίες μας.

Δε γνωριζω σε ποια εποχη ζειτε εσεις, στη νεωτερικη που ζω εγω ,κυριαρχος ειναι οποιος αποφασιζει για την αξια της ζωης ,αρα ,εγω ,αρα ο παππους δε μας χρειαζεται ,αρα το νταχαου τον περιμενει . Δειτε το θετικα . Η εργασια απελευθερωνει ( ποιο λαμογιο μας εκλεψε την ταμπελα; )

Επισκέπτης
η ουσια ειναι η εξης
πρεπει να μην γινονται προσωπικες επιθεσεις σε αλλα μελη με το προσχημα του χιουμορ και να 2ον μην μπαχαλευονται τα νηματα παλι με το προσχημα του χιουμορ
σε αυτο ο since1991 εχει δικιο

ανοιγει thread πχ και αρχιζουν καποιοι να σπαμμαρουν χωρις λογο και βλεπεις ενα νημα με 5 σελιδες εκ των οποιων οι 4 ειναι ακυρα πραγματα
ανοιγει μετα καποιος ενα νημα βλεποντας ''νεα απαντηση'' νομιζοντας οτι θα δει κατι σοβαρα και του βγαινουν 4 σελιδες τρολαρισμα

δεν ειμαι κατα του χιουμορ απλα με τις υπερβολες που γινονται σε αυτο απο Ορισμενους χρηστες (ΠΟΛΛΑ posts που γεμιζουν το νημα κλπ) το φορουμ γινεται δυσλειτουργικο
τρολαρετε και καντε χιουμορ αλλα με μετρο χωρις να πηγαινετε σε προσβολες και σε μπαχαλεματα

Στο πούτσο μας τι νομίζεις τύπε...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.108
Πόντοι
5.506
Mη τον παρεξηγείς Avnanovic, σουβλάκια πηγαινοφέρνει, λογικά επάνω σε κάποιο μηχανάκι που σπάει αρχίδια "πρρρρρρρρρρ" - κάπου πρέπει να ξεσπάσει και αυτός
και ουτε διπλωμα δεν εχει να φανταστεις  :S :S :S

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δε γνωριζω σε ποια εποχη ζειτε εσεις, στη νεωτερικη που ζω εγω ,κυριαρχος ειναι οποιος αποφασιζει για την αξια της ζωης ,αρα ,εγω ,αρα ο παππους δε μας χρειαζεται ,αρα το νταχαου τον περιμενει . Δειτε το θετικα . Η εργασια απελευθερωνει ( ποιο λαμογιο μας εκλεψε την ταμπελα; )
Δωροθέα, ποιός έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τη ζωή ή το θάνατο;
Μόνο ο Μεγαλοδύναμος.
Ας κλινουμε, λοιπόν, ευλαβικά το γόνυ, να ζητήσουμε συγχωρεμό από τον Πανάγαθο για τις αμαρτίες μας (ειδικά ο Saint που είναι και σε κρίσιμη ηλικία) και ας αφεθουμε στις αποφάσεις της Θείας Προνοιας.
Ως εν ουρανώ και επι της γης.
Αμην.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
νταξει ρε συ, αφου νομιζει οτι θιχτηκε ο Hellraiser ας γραφει ετσι να εκτονωθει
δεν μπαινω σε διαδικασια μαλωματος

Επισκέπτης
και ουτε διπλωμα δεν εχει να φανταστεις  :S :S :S

Ρε βρωμερε λασπολογε εχω διπλωμα....

austin_powers_novelty_drivers_license_.jpg

Επισκέπτης
νταξει ρε συ, αφου νομιζει οτι θιχτηκε ο Hellraiser ας γραφει ετσι να εκτονωθει
δεν μπαινω σε διαδικασια μαλωματος

Στα αρχιδια μου βασικα τυπε...απλα αυτο το πραγμα να μπαινει ο καθε ξεκαρφωτος και να θελει να επιβαλει σοβαροτητα και ταξη σε ενα φορουμ για μπουρδελα ειναι κατι που με ξεπερναει.

Επισκέπτης
Δωροθέα, ποιός έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τη ζωή ή το θάνατο;
Μόνο ο Μεγαλοδύναμος.
Ας κλινουμε, λοιπόν, ευλαβικά το γόνυ, να ζητήσουμε συγχωρεμό από τον Πανάγαθο για τις αμαρτίες μας (ειδικά ο Saint που είναι και σε κρίσιμη ηλικία) και ας αφεθουμε στις αποφάσεις της Θείας Προνοιας.
Ως εν ουρανώ και επι της γης.
Αμην.

Τυπε κρατα μερικα ποστ για τις δυσκολες μερες του καλοκαιριου που θα βαραει 40αρια η θερμοκρασια....μην μας αφησεις ξεκρεμαστους.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Στα αρχιδια μου βασικα τυπε...απλα αυτο το πραγμα να μπαινει ο καθε ξεκαρφωτος και να θελει να επιβαλει σοβαροτητα και ταξη σε ενα φορουμ για μπουρδελα ειναι κατι που με ξεπερναει.

δεν ειπα να επιβαλω τυπε, οπως εσυ μπαχαλευεις πολλες φορες και οι αλλοι σε ανεχονται ετσι πρεπει και εσυ να ανεχεσαι οσους λενε κατι που δεν ειναι για μπαχαλεμα
τοσο δυσκολο ειναι;

Επισκέπτης
δεν ειπα να επιβαλω τυπε, οπως εσυ μπαχαλευεις πολλες φορες και οι αλλοι σε ανεχονται ετσι πρεπει και εσυ να ανεχεσαι οσους λενε κατι που δεν ειναι για μπαχαλεμα
τοσο δυσκολο ειναι;

Τυπε ολα εδω μεσα ειναι για μπαχαλεμα με εξαιρεση τα νηματα που ειναι για ενημερωση για μπουρδελα και πουτανες...για αυτο εγινε αυτο το φορουμ θρυλικο στο ιντερνετ για τις καλτ συζητησεις και απαντησεις και το μπαχαλεμα.

Αμα θελεις να φιλοσοφησεις ή να λυσεις καποιο μυστηριο της ζωης χωρις να σε παρουν στο ψιλο λαθος φορουμ βρηκες να το κανεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467

Πάντα υπάρχουν κάποιοι που τρέφουν την αυταπάτη ότι με αυτό τον τρόπο αποκτούν θεσμική υπόσταση. :)

Επισκέπτης
Τυπε ολα εδω μεσα ειναι για μπαχαλεμα με εξαιρεση τα νηματα που ειναι για ενημερωση για μπουρδελα και πουτανες...για αυτο εγινε αυτο το φορουμ θρυλικο στο ιντερνετ για τις καλτ συζητησεις και απαντησεις και το μπαχαλεμα.

Αμα θελεις να φιλοσοφησεις ή να λυσεις καποιο μυστηριο της ζωης χωρις να σε παρουν στο ψιλο λαθος φορουμ βρηκες να το κανεις...

Hell, πήγαινε κάνε μπαχάλεμα στο νήμα των μικροτσούτσουνων να σε δω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.108
Πόντοι
5.506

μιλησε σωστα ο αμορφωτος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom