enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.847
- Πόντοι
- 3.656
επισης το πρωι εφαγε μπαν και ο πακερ να σημειωθει στα πρακτικα
τυπε πως εγινε αυτο; :S :S :S
επισης το πρωι εφαγε μπαν και ο πακερ να σημειωθει στα πρακτικα
Με την ιπτάμενη σκούπα του Χάρυ Πότερ.
Γουστάρω, πόσο καιρό είχα να το απολαυσω αυτο, οι στιχομυθίες σας είναι ΕΠΙΚΕΣ!Ω! Εσεις ησασταν το πετουμενο που ειδα πριν λιγο; με συγχωρειτε ,σας περασα για καρακαξα για αυτο δε χαιρετησα
τυπε πως εγινε αυτο; :S :S :S
Γουστάρω, πόσο καιρό είχα να το απολαυσω αυτο, οι στιχομυθίες σας είναι ΕΠΙΚΕΣ!
Να ήταν εδω και σέλφι, κριμα...
Αυτα δε γίνονται ούτε στην Τολμη και Γοητεία, ιντρικα, παθη, ανατροπες.ο πακερ ειπε πως η διαχειριση της σελιδας γινεται απο λαμογια επειδη ξαναμιουταριστηκε ο πικερ
(ο πικερ ομως ειχε βρισει γυναικα στεκα και ειχε δικαιως ξαναμιουταριστει)
τον πακερ τον ειχε τυφλωσει απλα το μισος για τα λαμογια που που πολεμανε με πικερ και μολις ξαναειδε mute του ηγετη του φουντωσε
Και εγω εχω γκομενα, τι να πει αυτό;Ο σελφι βρηκε γυναικα ,τον χασαμε
Ακου τυπε επειδη θυμαμαι τη περιπτωση σου ειχες μπει στο νημα των παππουληδων και προσπαθησες να συμμετεχεις και να γινεις αποδεκτος.Αυτοι για τους δικους τους λογους δεν σε θελανε και αρχισες να κανεις σαν υστερικια γκομενα και να τους σπαμαρεις το νημα μεχρι που εφαγες το μπανακι σου.
Οπως θα το φας και τωρα που πηγες και πεταξες screenshot απο pm και μαλιστα του ιδιοκτητη του σαιτ...ομολογουμενως πολυ εξυπνη κινηση.
Και εγω εχω γκομενα, τι να πει αυτό;
Το χαβαλέ μας κάνουμε, έλα τώρα πες κατι στον Aγιο να σου απαντήσει να γουστάρει το νημα
Pleaseeee
Δωροθέα, ποιός έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τη ζωή ή το θάνατο;
Μόνο ο Μεγαλοδύναμος.
Ας κλινουμε, λοιπόν, ευλαβικά το γόνυ, να ζητήσουμε συγχωρεμό από τον Πανάγαθο για τις αμαρτίες μας (ειδικά ο Saint που είναι και σε κρίσιμη ηλικία) και ας αφεθουμε στις αποφάσεις της Θείας Προνοιας.
Ως εν ουρανώ και επι της γης.
Αμην.
εμενα θα με κανεις παρεα?Και εγω το χαβαλε μου κανω ,ο γιατρος μου ,μου ειπε οτι στην ηλικια μου ,δεν επιτρέπεται να εχω ακομη φανταστικους φιλους και ηρθα να βρω κανονικους. Θες να κανουμε παρεα;
εμενα θα με κανεις παρεα?
Ω! Εσεις ησασταν το πετουμενο που ειδα πριν λιγο; με συγχωρειτε ,σας περασα για καρακαξα για αυτο δε χαιρετησα
Την επόμενη φορά θα σου βάλω το σκουπόξυλο στον κώλο, για να με αναγνωρίσεις αμέσως, και να αποφύγουμε τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.
ξυριζεσε η κανεις λειζερ ντορα?
μηνυμα απο since1991 σε pm (μου ειπε ο ιδιος να το μεταφερω επειδη ειναι banned):
Πες στον μαλάκα τον Hell που κομπάζει, ότι του απάντησα ότι ξέρω τι κάνω και ότι θα φάω μπαν. Το παίζουν όλοι γνώστες εδώ μέσα...
Να το εχετε απολυμανει μετα τη δικη σας χρηση ( καθημερινη υποθετω ) ,για να αποφυγουμε τη μεταδοση βακτηριων