Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ω! Εσεις ησασταν το πετουμενο που ειδα πριν λιγο; με συγχωρειτε ,σας περασα για καρακαξα για αυτο δε χαιρετησα
Γουστάρω, πόσο καιρό είχα να το απολαυσω αυτο, οι στιχομυθίες σας είναι ΕΠΙΚΕΣ!
Να ήταν εδω και σέλφι, κριμα...

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
τυπε πως εγινε αυτο;    :S :S :S

ο πακερ ειπε πως η διαχειριση της σελιδας γινεται απο λαμογια επειδη ξαναμιουταριστηκε ο πικερ
(ο πικερ ομως ειχε βρισει γυναικα στεκα και ειχε δικαιως ξαναμιουταριστει)
τον πακερ τον ειχε τυφλωσει απλα το μισος για τα λαμογια που που πολεμανε με πικερ και μολις ξαναειδε mute του ηγετη του φουντωσε

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
ο πακερ ειπε πως η διαχειριση της σελιδας γινεται απο λαμογια επειδη ξαναμιουταριστηκε ο πικερ
(ο πικερ ομως ειχε βρισει γυναικα στεκα και ειχε δικαιως ξαναμιουταριστει)
τον πακερ τον ειχε τυφλωσει απλα το μισος για τα λαμογια που που πολεμανε με πικερ και μολις ξαναειδε mute του ηγετη του φουντωσε
Αυτα δε γίνονται ούτε στην Τολμη και Γοητεία, ιντρικα, παθη, ανατροπες.
Ωραία

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ο σελφι βρηκε γυναικα ,τον χασαμε
Και εγω εχω γκομενα, τι να πει αυτό;
Το χαβαλέ μας κάνουμε, έλα τώρα πες κατι στον Aγιο να σου απαντήσει να γουστάρει το νημα
Pleaseeee

Επισκέπτης
Ακου τυπε επειδη θυμαμαι τη περιπτωση σου ειχες μπει στο νημα των παππουληδων και προσπαθησες να συμμετεχεις και να γινεις αποδεκτος.Αυτοι για τους δικους τους λογους δεν σε θελανε και αρχισες να κανεις σαν υστερικια γκομενα και να τους σπαμαρεις το νημα μεχρι που εφαγες το μπανακι σου.

Οπως θα το φας και τωρα που πηγες και πεταξες screenshot απο pm και μαλιστα του ιδιοκτητη του σαιτ...ομολογουμενως πολυ εξυπνη κινηση.

:woldman: :woldman: :woldman:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και εγω εχω γκομενα, τι να πει αυτό;
Το χαβαλέ μας κάνουμε, έλα τώρα πες κατι στον Aγιο να σου απαντήσει να γουστάρει το νημα
Pleaseeee

Και εγω το χαβαλε μου κανω ,ο γιατρος μου ,μου ειπε οτι στην ηλικια μου ,δεν επιτρέπεται να εχω ακομη φανταστικους φιλους και ηρθα να βρω κανονικους. Θες να κανουμε παρεα;

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
μηνυμα απο since1991 σε pm (μου ειπε ο ιδιος να το μεταφερω επειδη ειναι banned):

Πες στον μαλάκα τον Hell που κομπάζει, ότι του απάντησα ότι ξέρω τι κάνω και ότι θα φάω μπαν. Το παίζουν όλοι γνώστες εδώ μέσα... :jerking:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Δωροθέα, ποιός έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τη ζωή ή το θάνατο;
Μόνο ο Μεγαλοδύναμος.
Ας κλινουμε, λοιπόν, ευλαβικά το γόνυ, να ζητήσουμε συγχωρεμό από τον Πανάγαθο για τις αμαρτίες μας (ειδικά ο Saint που είναι και σε κρίσιμη ηλικία) και ας αφεθουμε στις αποφάσεις της Θείας Προνοιας.
Ως εν ουρανώ και επι της γης.
Αμην.

γιατί εκφράζεσαι σαν ηλίθιος;

για όσους δεν γνωρίζουν ο άγιος είναι γνωστός και εξαίρετος διηγηματογράφος και οι πνευματικοί άνθρωποι δεν χρειάζονται κανένα τσουτσέκι να τους ειρωνεύεται

μαζέψου

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.754
Πόντοι
456
Και εγω το χαβαλε μου κανω ,ο γιατρος μου ,μου ειπε οτι στην ηλικια μου ,δεν επιτρέπεται να εχω ακομη φανταστικους φιλους και ηρθα να βρω κανονικους. Θες να κανουμε παρεα;
εμενα θα με κανεις παρεα?

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Barbie-10.jpg
    Barbie-10.jpg
    125,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • bad-dolls-20110325-125738.jpg
    bad-dolls-20110325-125738.jpg
    91 KB · Εμφανίσεις: 38

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
Ω! Εσεις ησασταν το πετουμενο που ειδα πριν λιγο; με συγχωρειτε ,σας περασα για καρακαξα για αυτο δε χαιρετησα

Την επόμενη φορά θα σου βάλω το σκουπόξυλο στον κώλο, για να με αναγνωρίσεις αμέσως, και να αποφύγουμε τέτοιου είδους παρεξηγήσεις. :)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.083
Πόντοι
5.506
ξυριζεσε η κανεις λειζερ ντορα?

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Την επόμενη φορά θα σου βάλω το σκουπόξυλο στον κώλο, για να με αναγνωρίσεις αμέσως, και να αποφύγουμε τέτοιου είδους παρεξηγήσεις. :)

Να το εχετε απολυμανει μετα τη δικη σας χρηση ( καθημερινη υποθετω ) ,για να αποφυγουμε τη μεταδοση βακτηριων

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
διευκρινηση στο μηνυμα

μηνυμα απο since1991 σε pm (μου ειπε ο ιδιος να το μεταφερω επειδη ειναι banned):

Πες στον μαλάκα τον Hell που κομπάζει, ότι του απάντησα ότι ξέρω τι κάνω και ότι θα φάω μπαν. Το παίζουν όλοι γνώστες εδώ μέσα... :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
Να το εχετε απολυμανει μετα τη δικη σας χρηση ( καθημερινη υποθετω ) ,για να αποφυγουμε τη μεταδοση βακτηριων

Δεν χρειάζεται αγαπητή μου. :)

Με τόσα φάρμακα που παίρνω καθημερινά εδώ καί τόσες δεκαετίες, ό,τι βακτήριο και να υπήρχε, έχει τώρα ψοφήσει. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom