Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν χρειάζεται αγαπητή μου.
Με τόσα φάρμακα που παίρνω καθημερινά εδώ καί τόσες δεκαετίες, ό,τι βακτήριο και να υπήρχε, έχει τώρα ψοφήσει.
Εσεις ποτε θα παρετε σειρα;
Με τόσα φάρμακα που παίρνω καθημερινά εδώ καί τόσες δεκαετίες, ό,τι βακτήριο και να υπήρχε, έχει τώρα ψοφήσει.
στο προσωπο ελεγα καλε?σιγα μην ξυριζουμε τα ποδια μας :S :S :SΦυσικη ομορφια αδελφε ,τι καπιταλιστικα υποπροιοντα μου πλασαρεις;
αυτοκτονησε ο σεριφης δηλαδη τυποι......διευκρινηση στο μηνυμα
Την επόμενη φορά θα σου βάλω το σκουπόξυλο στον κώλο, για να με αναγνωρίσεις αμέσως, και να αποφύγουμε τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.
Να το εχετε απολυμανει μετα τη δικη σας χρηση ( καθημερινη υποθετω ) ,για να αποφυγουμε τη μεταδοση βακτηριων
ΕΠΟΣ!!!!!Ως τζέντλεμαν, αφήνω να προηγηθούν οι κυρίες.
Ως τζέντλεμαν, αφήνω να προηγηθούν οι κυρίες.
Μαύρη κουκούλα έχω στο προφίλ μου
Τόσο καιρό παρέα δεν κανουμε;Και εγω το χαβαλε μου κανω ,ο γιατρος μου ,μου ειπε οτι στην ηλικια μου ,δεν επιτρέπεται να εχω ακομη φανταστικους φιλους και ηρθα να βρω κανονικους. Θες να κανουμε παρεα;
Φυσικη ομορφια αδελφε ,τι καπιταλιστικα υποπροιοντα μου πλασαρεις;
Τόσο καιρό παρέα δεν κανουμε;
Μη κοιτάς τι σου σέρνει ο Άγιος - πραγματικά έχεις την εκτιμηση όλων (χωρις πλάκα)
Λουλουδάκι;
ευχαριστω. Σφυρακι;
Όλοι εδω, με τον έναν ή άλλο τρόπο για τον Πικερ είμαστε.μονος ενεργος υποστηρικτης του πικερ στο νημα ειναι ο peter τωρα;
κ εγω τυπε.πικερ θεος ηλιος καλοκαιρινοςμονος ενεργος υποστηρικτης του πικερ στο νημα ειναι ο peter τωρα;
Μάλλον , κάτι είδα σε προηγουμενες σελίδες για ban του packer , εχω χάσει επεισόδεια όλη μέρα offline :-(μονος ενεργος υποστηρικτης του πικερ στο νημα ειναι ο peter τωρα;
Εδω μέχρι και ο since εφαγε μπάν , έμεινε το σάιτ χωρις σερίφη :-Όλοι εδω, με τον έναν ή άλλο τρόπο για τον Πικερ είμαστε.
Λευτεριά στα μπαναρισμένα αδέλφια
Πικερ, Πουσυ, Σελφι και τοσους άλλους που έφαγε το μαυρο μπαν
Ο packer μπαναριστηκε....φημες λενε πως αποψε θα εμφανιστεί ο pocker.
Επιχαίρω για την εκτίμηση που έχεις σε έναν ξεχωριστό συφορουμίτη, τις κριτικές του οποίου πολύ σωστά χαρακτηρισες διηγηματογραφήματα.γιατί εκφράζεσαι σαν ηλίθιος;
για όσους δεν γνωρίζουν ο άγιος είναι γνωστός και εξαίρετος διηγηματογράφος και οι πνευματικοί άνθρωποι δεν χρειάζονται κανένα τσουτσέκι να τους ειρωνεύεται
μαζέψου
Ο packer μπαναριστηκε....φημες λενε πως αποψε θα εμφανιστεί ο pocker.
Ως κυρια ,δινω τη θεση μου παντα στα ραμολιμεντα