Επισκέπτης
Δε χαριζομαι στις γυναικες οπως καποιοι μουνοδουλοι. Ηρθα για να κηρυξω την αληθεια.Δεν φτανει που η Ντορα σε στηριζει παντα, εμμεσως τωρα την κακολογεις κιολας?
Δε χαριζομαι στις γυναικες οπως καποιοι μουνοδουλοι. Ηρθα για να κηρυξω την αληθεια.Δεν φτανει που η Ντορα σε στηριζει παντα, εμμεσως τωρα την κακολογεις κιολας?
Εισαι και απεσταλμενος του Θεου?Δε χαριζομαι στις γυναικες οπως καποιοι μουνοδουλοι. Ηρθα για να κηρυξω την αληθεια.
Δε χαριζομαι στις γυναικες οπως καποιοι μουνοδουλοι. Ηρθα για να κηρυξω την αληθεια.
Tο 80% των εικοσαριδων βολεύεται με το χαρτζιλίκι γονιών/παππουδων κ στον πουτσο τους λουλουδιαΑυτο κηρυττει και ο Νομος. Αλλα τα ατομα που πολεμανε το Νομο και τον Νομοθετη θελουν να ζουν στην υποκρισια και με καθημερινη γκρινια να εμφυσουν ενοχες στις γυναικες τους ενω οι ιδιοι θελουν να μοιραζονται τις γυναικες των ελευθερων ανδρων δηλαδη τις ιερες μας πουτανιτσες. Αυτο ονομαζεται πλεονεξια και δεν το συγχωρει ο Θεος! Η νεολαια πρεπει να επαναστατησει εναντια στα παλαιοκομματικα λαμογια που βολευτηκαν παντρευτηκαν μασησαν τα παντα χρεωκοπωντας τη χωρα και συνεχιζουν να της τρωνε το μελλον.
Ποτέ η Δώρα δεν ισχυριστηκε οτι είναι δικηγόρος... αλλά δεν έκανε και τίποτα για να το διαψευσει
Κυπριακό διαολάκι...
Ελάτε ρε παιδια να την ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΜΕ όλοι μαζί, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βγάζει ο ΣΤΟΜΑΣ της αν θυμώσει, μεγάλες πλάκες
(Εγώ Δώρα μου ξέρεις πόσο σε εκτιμω και σε υποληπτομαι)
Γιατι απαξιωνεις το μισο σαητ? Ασε που προσβαλεις και τις μισες? εγγαμες γυναικες!Ρε τυπε ποιος σου λέει ότι οι παντρεμένες δεν γαμιουνται?
Τις προτιμώ λόγω το ότι κάθονται αμέσως κ ρίχνεις ξεγνοιαστους κρεμπιεδες λόγω του ότι φροντίζουν για την αντισύλληψη ενώ δεν έχουν καμία σκοτούρα να σε τυλιξουν. Άσε τον πικεροδακτυλιακια να τις βλέπει σαν θύματα. Αυτά παθαίνει οποίος βγαίνει από το σπίτι του μόνο για μεταξι
Τελικα πισω οψη με στιγνκο θα δουμε? βαρεθηκαμε τις λωριδες! εχουμε ορεξη για λιγο βρωμικοΣημερα νιωθω λιγο γκει. Μπορειτε να μου κατσετε ,κυριε ανθρωπιστη
Πιασε τις ευρωπαικες! Τις ελληνικες τις εχει αναλαβει το αντιγονο. Τελικα τι κλωναρι εισαι?Ηρθα να κηρυξω την αληθεια. Η υποκρισια ειναι ο θεμελιος λιθος της ελληνικης οικογενειας.
Το εχαψες Αλεξ? Σιγα μην ειναι και ο Αστραχαν! Νομικος ειναι ο Στ.Χιος, αλλα μια ζωη στο πεζοδρομιο!Δικηγόρος ειναι. Ή τουλαχιστον νομικός...Αλλά ο Αλεξ71 θυμαται.
Ποτέ η Δώρα δεν ισχυριστηκε οτι είναι δικηγόρος... αλλά δεν έκανε και τίποτα για να το διαψευσει
Κυπριακό διαολάκι...
Ελάτε ρε παιδια να την ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΜΕ όλοι μαζί, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βγάζει ο ΣΤΟΜΑΣ της αν θυμώσει, μεγάλες πλάκες
(Εγώ Δώρα μου ξέρεις πόσο σε εκτιμω και σε υποληπτομαι)
Δε χαριζομαι στις γυναικες οπως καποιοι μουνοδουλοι. Ηρθα για να κηρυξω την αληθεια.
Δεν "εχαψα" κατι.Το εχαψες Αλεξ? Σιγα μην ειναι και ο Αστραχαν!
Δώρα μου διακρίνω μια ζήλεια στα λεγόμενα σου;Ανεστη ,μετα τα ντολμαδακια ,δε μας ανεφερες ξανα τη κοπελα. Δε το εχεις τελικα ,με την κουζινα ε; στο νοσοκομειο την εστειλες για πλυση στομαχου;;
Αλεκάρα πρόσεξε, τριτενεργεια, παρεμπιπτων έλεγχος δικαστηρίων, τριτανακοπή.Δεν "εχαψα" κατι.
Γιατι πολυ απλα δεν το εχει πει η ιδια. Εγω το συμπερανα απο τα λεγομενα της. Δεν σου εχει τυχει να "αναγνωριζονται" επαγγελματιες μεταξυ τους απο την ορολογια που χρησιμοποιουν? Εξαλλου δεν το διεψευσε. Γιατι ομως εχει τοση σημασια η ιδιοτητα της, αν υποθεσουμε οτι ειναι πραγματικη? Εξιταρει τοσο πολυ αυτη η ιδιοτητα?
Δεν ξερω.Αλεκάρα πρόσεξε, τριτενεργεια, παρεμπιπτων έλεγχος δικαστηρίων, τριτανακοπή.
τι δουλεια κάνω;
Μίλησες σαν αληθινος δικηγόρος Αλεκάρα μου !Δεν ξερω.
Αλλά η φραση "φερεις το βαρος αποδειξης του ισχυρισμου σου, το τεκμηριο ειναι μαχητό και θα το ανατρεψω προσαγοντας μαρτυρες" ειναι κατι αλλο.
Κοιτα οι μονοι επαγγελματιες πχ που αναγνωριζω απο τα λεγομενα τους ειναι οι συναδερφοι μου χυστες πορνομυστες!Δεν "εχαψα" κατι. Γιατι πολυ απλα δεν το εχει πει η ιδια. Εγω το συμπερανα απο τα λεγομενα της. Δεν σου εχει τυχει να "αναγνωριζονται" επαγγελματιες μεταξυ τους απο την ορολογια που χρησιμοποιουν? Εξαλλου δεν το διεψευσε. Γιατι ομως εχει τοση σημασια η ιδιοτητα της, αν υποθεσουμε οτι ειναι πραγματικη? Εξιταρει τοσο πολυ αυτη η ιδιοτητα?
Παράθεση από: Dora86 (σήμερα στις 01:05)
Σημερα νιωθω λιγο γκει. Μπορειτε να μου κατσετε ,κυριε ανθρωπιστη; Cheesy
Μα δεν μίλησα για φυσική επαφή, την οποία αν δεν κάνω λάθος δεν επιδιώκεις. Για παιχνίδι ρόλων και φαντασίας μίλησα. Ακούω.
Τι έγινε; Θα περιμένω πολύ ακόμα, ΄σήμερα έχω μεγάλη επιθυμία να ικανοποιήσω εκπεφρασμένες ανάγκες, είμαι ανθρωπιστής όπως έχω δηλώσει. Τι τραβάει η όρεξή σου; κάνε προτάσεις, μην ντρέπεσαι. Ενήλικες είμαστε όλοι και με εμπειρίες
αχ ειναι ντεφορμε σήμερα, κριμαΜε ποναει λιγο η μεση μου. Μπορειτε να προσποιηθειτε την φυσιοθεραπευτρια μου;
Αλεκάρα πρόσεξε, τριτενεργεια, παρεμπιπτων έλεγχος δικαστηρίων, τριτανακοπή.
τι δουλεια κάνω;
Το καλο τελος ειναι οτι πεθαινει ο κομμουνιστης?τώρα χωρις πλακα ποιος έχει δει το Γη και ελευθερια;
ειναι συγκλονιστική ταινια ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ!
ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΦΡΑΝΚΟ!