Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αυτο κηρυττει και ο Νομος.  Αλλα τα ατομα που πολεμανε το Νομο και τον Νομοθετη θελουν να ζουν στην υποκρισια και με καθημερινη γκρινια να εμφυσουν ενοχες στις γυναικες τους ενω οι ιδιοι θελουν να μοιραζονται τις γυναικες των ελευθερων ανδρων δηλαδη τις ιερες μας πουτανιτσες. Αυτο ονομαζεται πλεονεξια και δεν το συγχωρει ο Θεος!  Η νεολαια πρεπει να επαναστατησει εναντια στα παλαιοκομματικα λαμογια που βολευτηκαν παντρευτηκαν μασησαν τα παντα χρεωκοπωντας τη χωρα και συνεχιζουν να της τρωνε το μελλον.
Tο 80% των εικοσαριδων βολεύεται με το χαρτζιλίκι γονιών/παππουδων κ στον πουτσο τους λουλουδια
Όσον αφορά το κέρατο.. Πιστευω ότι πρόκειται για σιωπηρή συμφωνια
Δεν νομίζω πως αυτές που ξεκωλιαζω δεν τις παίρνει πρέφα ο άντρας τους..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Ποτέ η Δώρα δεν ισχυριστηκε οτι είναι δικηγόρος... αλλά δεν έκανε και τίποτα για να το διαψευσει :)
Κυπριακό διαολάκι...
Ελάτε ρε παιδια να την ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΜΕ όλοι μαζί, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βγάζει ο ΣΤΟΜΑΣ της αν θυμώσει, μεγάλες πλάκες
(Εγώ Δώρα μου ξέρεις πόσο σε εκτιμω και σε υποληπτομαι)

Υπέθετα ότι θα ενδιαφερόσουν όχι για το τι ΒΓΑΖΕΙ το στόμα της, αλλά το τι μπορεί να καταλήξει στον οισοφάγο της, έχοντας περάσει από τη γλώσσα της και τη στοματική της κοιλότητα

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ρε τυπε ποιος σου λέει ότι οι παντρεμένες δεν γαμιουνται?
Τις προτιμώ λόγω το ότι κάθονται αμέσως κ ρίχνεις ξεγνοιαστους κρεμπιεδες λόγω του ότι φροντίζουν για την αντισύλληψη ενώ δεν έχουν καμία σκοτούρα να σε τυλιξουν. Άσε τον πικεροδακτυλιακια να τις βλέπει σαν θύματα. Αυτά παθαίνει οποίος βγαίνει από το σπίτι του μόνο για μεταξι
Γιατι απαξιωνεις το μισο σαητ? Ασε που προσβαλεις και τις μισες? εγγαμες γυναικες!
Σημερα νιωθω λιγο γκει. Μπορειτε να μου κατσετε ,κυριε ανθρωπιστη
Τελικα πισω οψη με στιγνκο θα δουμε? βαρεθηκαμε τις λωριδες! εχουμε ορεξη για λιγο βρωμικο
Ηρθα να κηρυξω την αληθεια. Η υποκρισια ειναι ο θεμελιος λιθος της ελληνικης οικογενειας.
Πιασε τις ευρωπαικες! Τις ελληνικες τις εχει αναλαβει το αντιγονο. Τελικα τι κλωναρι εισαι?
Δικηγόρος ειναι. Ή τουλαχιστον νομικός...Αλλά ο Αλεξ71 θυμαται.
Το εχαψες Αλεξ? Σιγα μην ειναι και ο Αστραχαν! Νομικος  ειναι ο Στ.Χιος, αλλα μια ζωη στο πεζοδρομιο!

υγ. πολυ κλεομενης παιζει εδω μεσα τελευταιος, θα μας παρει και θα μας σηκωσει καμια ωρα!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ποτέ η Δώρα δεν ισχυριστηκε οτι είναι δικηγόρος... αλλά δεν έκανε και τίποτα για να το διαψευσει :)
Κυπριακό διαολάκι...
Ελάτε ρε παιδια να την ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΜΕ όλοι μαζί, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βγάζει ο ΣΤΟΜΑΣ της αν θυμώσει, μεγάλες πλάκες
(Εγώ Δώρα μου ξέρεις πόσο σε εκτιμω και σε υποληπτομαι)

Ανεστη ,μετα τα ντολμαδακια ,δε μας ανεφερες ξανα τη κοπελα. Δε το εχεις τελικα ,με την κουζινα ε; στο νοσοκομειο την εστειλες για πλυση στομαχου;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Δε χαριζομαι στις γυναικες οπως καποιοι μουνοδουλοι.  Ηρθα για να κηρυξω την αληθεια.

Φυσικά. Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι πάνω στη Γη. Ο ΜΟΝΟΣ που γνωρίζει την αλήθεια, και μάλιστα θα την κηρύξει, είσαι εσύ. Ψέματα θα λέμε τώρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Το εχαψες Αλεξ? Σιγα μην ειναι και ο Αστραχαν!
Δεν "εχαψα" κατι.

Γιατι πολυ απλα δεν το εχει πει η ιδια. Εγω το συμπερανα απο τα λεγομενα της. Δεν σου εχει τυχει να "αναγνωριζονται" επαγγελματιες μεταξυ τους απο την ορολογια που χρησιμοποιουν? Εξαλλου δεν το διεψευσε. Γιατι ομως εχει τοση σημασια η ιδιοτητα της, αν υποθεσουμε οτι ειναι πραγματικη? Εξιταρει τοσο πολυ αυτη η ιδιοτητα?

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ανεστη ,μετα τα ντολμαδακια ,δε μας ανεφερες ξανα τη κοπελα. Δε το εχεις τελικα ,με την κουζινα ε; στο νοσοκομειο την εστειλες για πλυση στομαχου;;
Δώρα μου διακρίνω μια ζήλεια στα λεγόμενα σου;
Αχ, κουκλιτσα μου, καταλαβαίνω, είσαι μοναχούλα, ψάχνεις να βρεις ένα καλό και ΟΜΟΡΦΟ παιδί σαν και ΕΜΕΝΑ αλλά ποιον να γνωρίσεις με τέτοια πρόσοντα εκει στα καταγώγια και τα υπόγεια που συχναζουν οι αναρχοκουμουνισται που συναγελάζεσαι.
Όσο για το κορίτσι μου, είναι τρελη και παλβή με την παρτη μου -εσύ θα πρέπει να το έχεις καταλαβει, τις φλέβες κόβει για μένα, το πιτσούνι μου :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Παράθεση από: Dora86  (σήμερα στις 01:05)
Σημερα νιωθω λιγο γκει. Μπορειτε να μου κατσετε ,κυριε ανθρωπιστη; Cheesy

Μα δεν μίλησα για φυσική επαφή, την οποία αν δεν κάνω λάθος δεν επιδιώκεις. Για παιχνίδι ρόλων και φαντασίας μίλησα. Ακούω.

Τι έγινε; Θα περιμένω πολύ ακόμα, ΄σήμερα έχω μεγάλη επιθυμία να ικανοποιήσω εκπεφρασμένες ανάγκες, είμαι ανθρωπιστής όπως έχω δηλώσει. Τι τραβάει η όρεξή σου; κάνε προτάσεις, μην ντρέπεσαι. Ενήλικες είμαστε όλοι και με εμπειρίες

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν "εχαψα" κατι.

Γιατι πολυ απλα δεν το εχει πει η ιδια. Εγω το συμπερανα απο τα λεγομενα της. Δεν σου εχει τυχει να "αναγνωριζονται" επαγγελματιες μεταξυ τους απο την ορολογια που χρησιμοποιουν? Εξαλλου δεν το διεψευσε. Γιατι ομως εχει τοση σημασια η ιδιοτητα της, αν υποθεσουμε οτι ειναι πραγματικη? Εξιταρει τοσο πολυ αυτη η ιδιοτητα?
Αλεκάρα πρόσεξε, τριτενεργεια, παρεμπιπτων έλεγχος δικαστηρίων, τριτανακοπή.
τι δουλεια κάνω;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αλεκάρα πρόσεξε, τριτενεργεια, παρεμπιπτων έλεγχος δικαστηρίων, τριτανακοπή.
τι δουλεια κάνω;
Δεν ξερω.
Αλλά η φραση "φερεις το βαρος αποδειξης του ισχυρισμου σου, το τεκμηριο ειναι μαχητό και θα το ανατρεψω προσαγοντας μαρτυρες" ειναι κατι αλλο.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
τώρα χωρις πλακα ποιος έχει δει το Γη και ελευθερια;
ειναι συγκλονιστική ταινια ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ!
ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΦΡΑΝΚΟ!

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν ξερω.
Αλλά η φραση "φερεις το βαρος αποδειξης του ισχυρισμου σου, το τεκμηριο ειναι μαχητό και θα το ανατρεψω προσαγοντας μαρτυρες" ειναι κατι αλλο.
Μίλησες σαν αληθινος δικηγόρος Αλεκάρα μου !

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Δεν "εχαψα" κατι. Γιατι πολυ απλα δεν το εχει πει η ιδια. Εγω το συμπερανα απο τα λεγομενα της. Δεν σου εχει τυχει να "αναγνωριζονται" επαγγελματιες μεταξυ τους απο την ορολογια που χρησιμοποιουν? Εξαλλου δεν το διεψευσε. Γιατι ομως εχει τοση σημασια η ιδιοτητα της, αν υποθεσουμε οτι ειναι πραγματικη? Εξιταρει τοσο πολυ αυτη η ιδιοτητα?
Κοιτα οι μονοι επαγγελματιες πχ που αναγνωριζω απο τα λεγομενα τους ειναι οι συναδερφοι μου χυστες πορνομυστες!
Χμ, αμα βαλουμε και λιγο φαντασια, θα πρεπει να ειναι πολυ βιτσιζα η κυρια! θα ειναι για πολυ μαστιγιο! γαμ..Τραβατεμε και ας κλαιω!

ΥΓ. Σιγα τα μαχητα τεκμηρια!
Καμοια γραμματεας θα ναι, που καλητερα να μην σκεφτουμε τι κανει με το αφεντικο της γονατιστη!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Παράθεση από: Dora86  (σήμερα στις 01:05)
Σημερα νιωθω λιγο γκει. Μπορειτε να μου κατσετε ,κυριε ανθρωπιστη; Cheesy

Μα δεν μίλησα για φυσική επαφή, την οποία αν δεν κάνω λάθος δεν επιδιώκεις. Για παιχνίδι ρόλων και φαντασίας μίλησα. Ακούω.

Τι έγινε; Θα περιμένω πολύ ακόμα, ΄σήμερα έχω μεγάλη επιθυμία να ικανοποιήσω εκπεφρασμένες ανάγκες, είμαι ανθρωπιστής όπως έχω δηλώσει. Τι τραβάει η όρεξή σου; κάνε προτάσεις, μην ντρέπεσαι. Ενήλικες είμαστε όλοι και με εμπειρίες

Με ποναει λιγο η μεση μου. Μπορειτε να προσποιηθειτε την φυσιοθεραπευτρια μου;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Με ποναει λιγο η μεση μου. Μπορειτε να προσποιηθειτε την φυσιοθεραπευτρια μου;
αχ ειναι ντεφορμε σήμερα, κριμα
και ειχα ορεξη για να φαω τρελο βρισιμο, κριμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
τώρα χωρις πλακα ποιος έχει δει το Γη και ελευθερια;
ειναι συγκλονιστική ταινια ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ!
ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΦΡΑΝΚΟ!
Το καλο τελος ειναι οτι πεθαινει ο κομμουνιστης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom