Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Aνεστη γλυκε μου ,θύμισε μου. Σου εδωσα αδεια να βγεις απο την κουζινα;
Είδες, άμα σε βρίζουνε γουστάρεις, ατιμούτσικο το παίζεις και φεμινιστρια,

Χαχαχαχα
[size=20pt]Χαχαχαχα      [/size]
[size=35pt]Χαχαχαχα      [/size]

Θηλύκά, ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ θα είστε!
Αμ, Δώρα μου έτσι τα έφτιαξε η Φύση, θα το αλλάξουμε τώρα;
Και πως θα το αλλάξουμε δηλαδή;
Με διαδήλωση;

Χαχαχαχα

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Κατά βάθος όλες ψάχνετε για έναν ΑΝΤΡΑ άμα λάχει να δώνει και κανένα χαστουκάκι.
Φεμινισμοί και ΜΠΟΥΡΔΕΣ

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Είδες, άμα σε βρίζουνε γουστάρεις, ατιμούτσικο το παίζεις και φεμινιστρια,

Χαχαχαχα

Θηλύκά, ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ θα είστε!
Αμ, Δώρα μου έτσι τα έφτιαξε η Φύση, θα το αλλάξουμε τώρα;
Και πως θα το αλλάξουμε δηλαδή;
Με διαδήλωση;

Χαχαχαχα

Οχι δε ηταν ετσι ! Ξεστραβωθειτε οι αντρες πχια

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Φυσιολογικο το κωλοδαχτυλο ΚΑΙ ο δονητης!

Πολυ σκληρός ανδρας εισαι ρε Peter - Πικερ. Τα 5λεπτα γαμησια σε εχουν ατσαλώσει, εστω και αν θες επαναφορτηση για 48 ώρες!

Η χαρά σου για κωλοδακτυλα και δονητές δεν περιγράφεται!!!! :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Από τη wikipedia, λοιπόν,

"Η μητριαρχία είναι η πρώτη μορφή κοινωνικής οργάνωσης των ανθρώπων της προϊστορικής περιόδου (ως και το 2500 π.Χ περίπου)..."

ΑΡΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΑΠΑ 4,500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Με δικά σου επιχειρήματα απαντάω! Όταν δε η ανθρωπότητα πέρασε στην Πατριαρχία ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ και ξεκόλλησε από τη νεολιθική εποχή! Άντε που θέλετε να μας ξαναγυρίσετε εσεις οι φεμινιστριες στην εποχή των σπηλαίων! Με επιστημονικά επιχειρηματα μιλάω, Δώρα μου και ξέρεις και την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σου...
ΑΝΤΡΙΛΑ ΡΕ, MEN RULE, BITCHES!!!
[size=35pt]Χαχαχαχαχα    [/size]

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ;[/size]

Το σεξ ειναι ζωη και ο ερωτας δικαιωμα! Κατω τα λαμογια που μαντρωνουν τις γυναικες τους και απλωνουν χερι στις γυναικες των ελευθερων διαμορφωνοντας μια αδικη ανιση ανηθικη κοινωνια! Το πνευμα του ΠΑΣΟΚ θα πεθανει!

Peter - Πικερ, πως απλώνω χέρι στις γυναικες των ελευθερων, αφού εξ' ορισμού οι ελευθεροι δεν εχουν γυναίκες?

Μηπως ήρθε η ωρα νε ξεκινησεις τα φαρμακά σου?

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Από τη wikipedia, λοιπόν,

"Η μητριαρχία είναι η πρώτη μορφή κοινωνικής οργάνωσης των ανθρώπων της προϊστορικής περιόδου (ως και το 2500 π.Χ περίπου)..."

ΑΡΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΑΠΑ 4,500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Με δικά σου επιχειρήματα απαντάω! Όταν δε η ανθρωπότητα πέρασε στην Πατριαρχία ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ και ξεκόλλησε από τη νεολιθική εποχή! Άντε που θέλετε να μας ξαναγυρίσετε εσεις οι φεμινιστριες στην εποχή των σπηλαίων! Με επιστημονικά επιχειρηματα μιλάω, Δώρα μου και ξέρεις και την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σου...
ΑΝΤΡΙΛΑ ΡΕ, MEN RULE, BITCHES!!!
[size=35pt]Χαχαχαχαχα    [/size]

Έλα τώρα μη στεναχωριέσαι...
Αϊντε, φάε μια σοκολατίτσα να παρηγορηθείς.
Θα μου πεις "Δεν τρώω σοκολάτα φοβάμαι μη παχύνω, ποιος άντρας θα με κοιτάξει μετα;"
Δώροθέα μου, υπάρχουν και μερικοί άντρες που τους αρέσουν οι παχουλές, μην απελπίζεσαι θα βρεις τον άνθρωπό σου, πάρε και ένα σχετικο τραγουδάκι

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
[size=35pt]ΘΗΛΥΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΙΝΑΤΕ;;;    [/size]

[size=35pt]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ    [/size]

Καλά μιλάμε την έχω ισοπεδώσει!!!!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
[size=35pt]ΘΗΛΥΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΙΝΑΤΕ;;;    [/size]

[size=35pt]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ    [/size]

Καλά μιλάμε την έχω ισοπεδώσει!!!!

Στα σημαντικα τωρα... μπουγαδα ξερεις να βαζεις που εχω κατι στρινγκ για πλυσιμο;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Στα σημαντικα τωρα... μπουγαδα ξερεις να βαζεις που εχω κατι στρινγκ για πλυσιμο;
Χιχιχιχι, άμα σας απαντάμε με επιστημονικά επιχειρηματα αλλάζετε την κουβέντα.
Έλα τώρα, μη σε αγχώνουν τα περιττά κιλά, είπαμε υπάρχουν και άντρες που σας προτιμούν χοντρούλες, πάρε ακόμα ένα τραγουδάκι

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Χιχιχιχι, άμα σας απαντάμε με επιστημονικά επιχειρηματα αλλάζετε την κουβέντα.
Έλα τώρα, μη σε αγχώνουν τα περιττά κιλά, είπαμε υπάρχουν και άντρες που σας προτιμούν χοντρούλες, πάρε ακόμα ένα τραγουδάκι

H σιωπή του θηλυκού είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεννοηθουν αντρες και γυναίκες:
Ο άντρας ΜΙΛΑΕΙ και η γυναίκα ΠΡΑΤΤΕΙ (αυτό που της είπε ο άντρας).
Μόνο έτσι προχωράνε οι κοινωνίες, όλα τα άλλα είναι μπουρμπουλίθρες εισαγόμενες από την Αμερική και τις Ευρώπες - α να χαθουνε οι αλλόδοξοι!

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
(Τι άλλο να κάνω για να την τσαντίσω; Εν δυνάμει χοντρή την είπα, μουφα φεμινίστρια την είπα, τι άλλο να κανω; Χμ, κατι μου ήρθε)

Δωροθέα μου, έχεις δει την ταινία "ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";
Μιλάει για τον Ισπανικό Εμφύλιο και διηγείτε με πολύ παραστατικό τρόπο πως χάσετε τον πόλεμο εσεις οι Άθεοι από τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΝΚΟ, που έσωσε την Ισπανία και αποτελεί παραδειγμα ΗΓΕΤΟΥ για όλους εμας τους αστους.
Πάρε και το τρεϊλερ

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
(Τι άλλο να κάνω για να την τσαντίσω; Εν δυνάμει χοντρή την είπα, μουφα φεμινίστρια την είπα, τι άλλο να κανω; Χμ, κατι μου ήρθε)

Δωροθέα μου, έχεις δει την ταινία "ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";
Μιλάει για τον Ισπανικό Εμφύλιο και διηγείτε με πολύ παραστατικό τρόπο πως χάσετε τον πόλεμο εσεις οι Άθεοι από τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΝΚΟ, που έσωσε την Ισπανία και αποτελεί παραδειγμα ΗΓΕΤΟΥ για όλους εμας τους αστους.
Πάρε και το τρεϊλερ

Η Δώρα μας γράφει στα ωάρια της, μάλλον είναι σε κανενα facebook ή instagram.
Γκόμενες, και θέλουν να τις παίρνουμε στα σοβαρά...
ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΡΕ ΦΡΑΝΚΟ!

Επισκέπτης
[move]Αυτή τη στιγμή διεξάγονται εργασίες ανακαίνισης και εξωραϊσμού του παρόντος νήματος.
Παρακαλώ μην αναπτύσσετε τις σκέψεις σας μέχρι νεωτέρας.
Δεσμευόμαστε ότι με το πέρας των εργασιών ένας καινούριος θίασος με χαρακτήρες, νικ, κλώνους και μαριονέτες θα αρχίσει τις παραστάσεις για τη θερινή σεζόν.
[/move]

Τυπε σαν το Ελληνικο Δημοσιο εισαι και εσυ...ολα τελευταια στιγμη.

Επισκέπτης
όχι απροκλητα.
προκαλει.
βγαινει δημοσια και λεει οτι ειναι περηφανος μπουρδελιαρης αλλα γουσταρει μαυρους και γερους.
ετσι προσβαλει ολους τους αλλους μπουρδελιαριδες που γουσταρουμε γυναικες και οχι μαυρους.
προκαλει λοιπον.
οταν βγαινει λοιπον ενας γκεη σαν τον πικερ και μας λεει το ασπρο μαυρο προκαλει και θα λαβαινει τις απαντησεις του, αν καθοταν μονος του να πηγαινει με μαυρους και να μη μας κανει κυρηγμα τοτε δεν θα προκαλουσε.
Ανεβασε φωτογραφια με τους μαυρους που γουσταρει ο Πικερ να καταλαβουμε καλυτερα τις θεσεις σου.

Επισκέπτης
όχι απροκλητα.
προκαλει.
βγαινει δημοσια και λεει οτι ειναι περηφανος μπουρδελιαρης αλλα γουσταρει μαυρους και γερους.
ετσι προσβαλει ολους τους αλλους μπουρδελιαριδες που γουσταρουμε γυναικες και οχι μαυρους.
προκαλει λοιπον.
οταν βγαινει λοιπον ενας γκεη σαν τον πικερ και μας λεει το ασπρο μαυρο προκαλει και θα λαβαινει τις απαντησεις του, αν καθοταν μονος του να πηγαινει με μαυρους και να μη μας κανει κυρηγμα τοτε δεν θα προκαλουσε.

Τι δημοσια βγαινει ρε καθυστερημενος εισαι;Ειναι ενα νημα σε ενα τσοντοφορουμ τοσο τεραστιο μεσο προβολης που συγχιστηκες εσυ γιατι ενας ημιτρελος που θελει να τρολαρει γραφει τις αρλουμπες του.

Και μιλανε ολοι μιλας και εσυ ο τραβελολαγνος που ομως δεν εισαι πουστης γιατι μπορει να γουσταρεις αντρες αλλα εχουν θηλυπρεπη σωματα οποτε επιτρεπεται... :jerking:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ρε παιδιά γιατί μαλώνετε μεταξύ σας;
Ελλέιψη του Πικερ, εδώ βρισκόμαστε για να μαλώσουμε με τη Δώρα!
(Εγώ βέβαια Δώρα μου ξέρεις πόσο σε εκτιμώ)

Η Δώρα τόσην ώρα χαζευει πουθενα αλλού -γυναίκες ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συγκετνρωθουν- μπορεί βέβαια το κορ΄τισι να διαβάζει τίποτα... Νίτσε - έχει πει ότι τον έχει διαβάσει πολύ...
Ας της γράψω λοιπόν κανένα απόφθευγμα του Φρειδερικου:
"Ό,τι δε με σκοτώνει με κάνει δυνατότερο",
"Πρέπει να έχει κανείς μέσα του το χάος, για να γεννήσει ένα αστέρι"

και το αγαπημένο μου
"Όποιος πατήσει μια μπανανόφλουδα, πέφτει κάτω και σπάει τον κώλο του"

Για τον Φρανκο, όμως, Δώροθέα μου ΜΟΚΟ, πονανε τα ιστορικά γεγονότα, χεχεχε

Επισκέπτης
Πολυ σκληρός ανδρας εισαι ρε Peter - Πικερ. Τα 5λεπτα γαμησια σε εχουν ατσαλώσει, εστω και αν θες επαναφορτηση για 48 ώρες!

Η χαρά σου για κωλοδακτυλα και δονητές δεν περιγράφεται!!!! :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
Γιατι σου αρεσει η υποκρισια και η πλεονεξια Στεκα; Ελα στο δρομο του Θεου! Μην αναγκαζεις τη γυναικα σου να σου λεει ψεμματα. Μη τη φορτωνεις ενοχες. Κερατας ειναι μονο αυτος που τον εξαπατουν,  οχι οποιος εχει μια ειλικρινη ισοτιμη σχεση.

Αν σε πιασει μια λιγουρα στο δρομο και φας μια τυροπιτα γιατι να μην την ευχαριστηθεις; Γιατι να εχεις ενοχες μετα και να σου βγει ξινη;  Δε σημαινει οτι υποτιμουμε το σπιτικο φαγητο επειδη φαγαμε μια τυροπιτα στα ορθια Στεκα! Ορεκτικο ηταν, σιγα. Σταματα να καταπιεζεις τη γυναικα σου! Βαλτην στην κυκλοφορια και γινετε και οι δυο σας μερος του πανγαμικου συνολου.  Χαθειτε μεσα στο εκστασιασμενο δυονυσιακο πληθος, γινετε ενα με την οργασμικη μαζα!

Στεκα ασε την πασοκικη λαμογια πισω και γινε αδελφος μας. Δωσε το χερι σου στον νεο που καθεται διπλα σου στο μπουρδελο και παντου. Η νεολαια μας εχει αναγκη. Ο Πικερ μας ενωνει!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Νικ ,σε καλω να καταθεσεις απολογητικο υπομνημα στον ειδικο ανακριτη ιωαννη μποκολο.

Συντροφε ρεζνοβ ετοιμασε τα βραστα αυγα .

Σου έλειψα άνθρωπέ μου; Πριν λίγο δήλωσες Δικηγόρος. Ξέρω, σου αρέσει να αλλάζεις ταυτότητες. Οι φαντασιώσεις είναι απαραίτητες για όποιον ζει μια βαρετή ζωή. Είμαι πολύ δοτικός και ανθρωπιστής. Ξεκίνα ένα ρόλο και θα ανταποκριθώ, με τρόπο που θα σε ζεσταίνει τα κρύα βράδια του χειμώνα.  Ρίξε τα χαρτιά σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom