Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Οι Διεθνείς Συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ξεκάθαρες: Απόλυτη απαγόρευση των βασανιστηρίων και κάθε άλλης μορφής βίας.

Άλλα τι να περιμένει κανεις από εσας τους άθεους αναρχικους που έχουν σκοπό τους να καταστρέψουν την κοινωνια και να πνίξουν στο αίμα την αστική μας Δημοκρατία.
Και από πότε ο Μπόκολος έγινε ανακριτής; MGTOW είναι το ανθρωπάκι, που θέλεις να τον εμπλέξεις στα σατανικά σου σχέδια.

Αντι...στρι...πι.. σι...τρια!

έχε κατανόηση για τον άνθρωπο. Μην του στερείς το παιχνίδι. Υποθέτω ότι καταλαβαίνεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Ταδε εφη Θανος Ασκητης νευρολογος ψυχιατρος.

[/quote]

Φαντάσου σε τι χώρα ζούμε. Υπάρχει σεξολόγος που ονομάζεται ασκητής. Και να ήταν μόνο αυτό

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Γιατι σου αρεσει η υποκρισια και η πλεονεξια Στεκα; Ελα στο δρομο του Θεου! Μην αναγκαζεις τη γυναικα σου να σου λεει ψεμματα. Μη τη φορτωνεις ενοχες. Κερατας ειναι μονο αυτος που τον εξαπατουν,  οχι οποιος εχει μια ειλικρινη ισοτιμη σχεση.

Αν σε πιασει μια λιγουρα στο δρομο και φας μια τυροπιτα γιατι να μην την ευχαριστηθεις; Γιατι να εχεις ενοχες μετα και να σου βγει ξινη;  Δε σημαινει οτι υποτιμουμε το σπιτικο φαγητο επειδη φαγαμε μια τυροπιτα στα ορθια Στεκα! Ορεκτικο ηταν, σιγα. Σταματα να καταπιεζεις τη γυναικα σου! Βαλτην στην κυκλοφορια και γινετε και οι δυο σας μερος του πανγαμικου συνολου.  Χαθειτε μεσα στο εκστασιασμενο δυονυσιακο πληθος, γινετε ενα με την οργασμικη μαζα!

Στεκα ασε την πασοκικη λαμογια πισω και γινε αδελφος μας. Δωσε το χερι σου στον νεο που καθεται διπλα σου στο μπουρδελο και παντου. Η νεολαια μας εχει αναγκη. Ο Πικερ μας ενωνει!

Ρε τυπε ποιος σου λέει ότι οι παντρεμένες δεν γαμιουνται?
Τις προτιμώ λόγω το ότι κάθονται αμέσως κ ρίχνεις ξεγνοιαστους κρεμπιεδες λόγω του ότι φροντίζουν για την αντισύλληψη ενώ δεν έχουν καμία σκοτούρα να σε τυλιξουν.
Άσε τον πικεροδακτυλιακια να τις βλέπει σαν θύματα.
Αυτά παθαίνει οποίος βγαίνει από το σπίτι του μόνο για μεταξι

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Σου έλειψα άνθρωπέ μου; Πριν λίγο δήλωσες Δικηγόρος. Ξέρω, σου αρέσει να αλλάζεις ταυτότητες. Οι φαντασιώσεις είναι απαραίτητες για όποιον ζει μια βαρετή ζωή. Είμαι πολύ δοτικός και ανθρωπιστής. Ξεκίνα ένα ρόλο και θα ανταποκριθώ, με τρόπο που θα σε ζεσταίνει τα κρύα βράδια του χειμώνα.  Ρίξε τα χαρτιά σου

Σημερα νιωθω λιγο γκει. Μπορειτε να μου κατσετε ,κυριε ανθρωπιστη; :cheesy:

Επισκέπτης
Ρε τυπε ποιος σου λέει ότι οι παντρεμένες δεν γαμιουνται?
Τις προτιμώ λόγω το ότι κάθονται αμέσως κ ρίχνεις ξεγνοιαστους κρεμπιεδες λόγω του ότι φροντίζουν για την αντισύλληψη ενώ δεν έχουν καμία σκοτούρα να σε τυλιξουν.
Άσε τον πικεροδακτυλιακια να τις βλέπει σαν θύματα.
Αυτά παθαίνει οποίος βγαίνει από το σπίτι του μόνο για μεταξι
Ηρθα να κηρυξω την αληθεια. Η υποκρισια ειναι ο θεμελιος λιθος της ελληνικης οικογενειας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Σημερα νιωθω λιγο γκει. Μπορειτε να μου κατσετε ,κυριε ανθρωπιστη; :cheesy:

Μα δεν μίλησα για φυσική επαφή, την οποία αν δεν κάνω λάθος δεν επιδιώκεις. Για παιχνίδι ρόλων και φαντασίας μίλησα. Ακούω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Σου έλειψα άνθρωπέ μου; Πριν λίγο δήλωσες Δικηγόρος. Ξέρω, σου αρέσει να αλλάζεις ταυτότητες. Οι φαντασιώσεις είναι απαραίτητες για όποιον ζει μια βαρετή ζωή. Είμαι πολύ δοτικός και ανθρωπιστής. Ξεκίνα ένα ρόλο και θα ανταποκριθώ, με τρόπο που θα σε ζεσταίνει τα κρύα βράδια του χειμώνα.  Ρίξε τα χαρτιά σου
Δικηγόρος ειναι. Ή τουλαχιστον νομικός. Κανενας μη νομικος δεν μπορει να διατυπωσει νομικες εκφρασεις οπως εκανε εκεινη. Βεβαια τωρα το ψιλομετανιωσε που το ειπε και παει να το περασει στα μουγκά. Αλλά ο Αλεξ71 θυμαται.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ηρθα να κηρυξω την αληθεια. Η υποκρισια ειναι ο θεμελιος λιθος της ελληνικης οικογενειας.

Η αλήθεια είναι ότι το κέρατο πάει σύννεφο και από άντρες και από γυναικες διότι οι άνθρωποι είμαστε πολυγαμικα όντα.
Δεν υπάρχει άλλη αληθεια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Δικηγόρος ειναι. Ή τουλαχιστον νομικός. Κανενας μη νομικος δεν μπορει να διατυπωσει νομικες εκφρασεις οπως εκανε εκεινη. Βεβαια τωρα το ψιλομετανιωσε που το ειπε και παει να το περασει στα μουγκά. Αλλά ο Αλεξ71 θυμαται.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη γνώμη σου. Πες μου λοιπόν, γιατί ένας Δικηγόρος να προσποιείται τη γυναίκα, να δανείζεται γυναικείες φωτογραφίες και να γράφει εδώ; τι επιδιώκει, κατά τη γνώμη σου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη γνώμη σου. Πες μου λοιπόν, γιατί ένας Δικηγόρος να προσποιείται τη γυναίκα, να δανείζεται γυναικείες φωτογραφίες και να γράφει εδώ; τι επιδιώκει, κατά τη γνώμη σου;
Νομιζω οτι ειναι ΚΑΙ γυναικα τελικα.

Αν το ερωτημα σου ειναι γενικως "γιατι ενας αντρας υποδύεται τη γυναικα σε ενα φορουμ" η απαντηση ειναι μαλλον απλη. Χαβαλές.

Αν το ερωτημα σου ειναι "γιατι μια γυναικα να γραφει στο μπου κομ" ειναι μια τεραστια συζητηση, εχω συναντησει καποιες κοπελες απο εδω μεσα, τις εχω ρωτησει και εχω παρει ισαριθμες διαφορετικες απαντησεις.

Επισκέπτης

Αν το ερωτημα σου ειναι γενικως "γιατι ενας αντρας υποδύεται τη γυναικα σε ενα φορουμ" η απαντηση ειναι μαλλον απλη. Χαβαλές.

Αν το ερωτημα σου ειναι "γιατι μια γυναικα να γραφει στο μπου κομ" ειναι μια τεραστια συζητηση, εχω συναντησει καποιες κοπελες απο εδω μεσα, τις εχω ρωτησει και εχω παρει ισαριθμες διαφορετικες απαντησεις.
ατενσιοχοριλικι

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Το νήμα άλλαξε σύνθεση και επίπεδο
alex71, νασος αθανασιαδης, επεστρεψε κι ο Μπόκολος
:rockon:

Δώρα μου, στους άλλους απαντας -ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ- με ένα όμως ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις αναρχοκουμουνιστοαντισπι..στι..σι..τρια

(Τι άλλο να κάνω για να την τσαντίσω; Εν δυνάμει χοντρή την είπα, μουφα φεμινίστρια την είπα, τι άλλο να κανω; Χμ, κατι μου ήρθε)

Δωροθέα μου, έχεις δει την ταινία "ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";
Μιλάει για τον Ισπανικό Εμφύλιο και διηγείτε με πολύ παραστατικό τρόπο πως χάσετε τον πόλεμο εσεις οι Άθεοι από τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΝΚΟ, που έσωσε την Ισπανία και αποτελεί παραδειγμα ΗΓΕΤΟΥ για όλους εμας τους αστους.
Πάρε και το τρεϊλερ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656

Ναι. Μάλλον έχεις δίκιο. Υπέθεσα στην αρχή ότι ήταν ο θεράπων Ιατρός του Πίκερ ή κάποιος άλλος σχετικός με επάγγελμα υγείας που έκανε κάποιο Κοινωνικό Πείραμα / Μελέτη, μαζεύοντας αντιδράσεις / απαντήσεις ώστε να θεμελιώσει κάποια εργασία. Αλλά και η λογική του κάνω χαβαλέ, δεν είναι άσχημη. Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή για το τι θεωρεί αστείο / με ποιο τρόπο κάνει χαβαλέ. Αν όμως είναι γυναίκα δικηγόρος; τι υποθέτεις ότι μπορεί να ζητάει; απλά μέσα στο γυναικείο τσουβάλι διαφορετικών απαντήσεων, ή κάτι διαφορετικό;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ναι. Μάλλον έχεις δίκιο. Υπέθεσα στην αρχή ότι ήταν ο θεράπων Ιατρός του Πίκερ ή κάποιος άλλος σχετικός με επάγγελμα υγείας που έκανε κάποιο Κοινωνικό Πείραμα / Μελέτη, μαζεύοντας αντιδράσεις / απαντήσεις ώστε να θεμελιώσει κάποια εργασία. Αλλά και η λογική του κάνω χαβαλέ, δεν είναι άσχημη. Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή για το τι θεωρεί αστείο / με ποιο τρόπο κάνει χαβαλέ. Αν όμως είναι γυναίκα δικηγόρος; τι υποθέτεις ότι μπορεί να ζητάει; απλά μέσα στο γυναικείο τσουβάλι διαφορετικών απαντήσεων, ή κάτι διαφορετικό;
Αυτο το περι κοινωνικου πειραματος το ειχα ζησει πολυ παλιοτερα σε ενα τσατ, οπου μια κοπελα εμπαινε για να μαζεψει υλικο για μια εργασια της στην ψυχολογια και αποκαλυφθηκε μετα απο αρκετο καιρο.

Εν προκειμενω προφανως το "δικηγορος" για την Ντορα ειναι ενας ρολος που διαχωριζεται σε σχεση με την αναγκη της να επικοινωνησει με εναν τροπο καπως ιδιαιτερο, οπως ενα φορουμ για πουτανες. Πιθανον ειναι μια αποφορτιση απο ενα σοβαρό (ή σοβαροφανές) επαγγελμα και της δινει μια εκτονωση. Παντως θεωρω οτι ενα "μαγκωμα" γενικα το εχει, πολυ ανετη δεν ειναι.  Ακομη πειραματιζεται.

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι το κέρατο πάει σύννεφο και από άντρες και από γυναικες διότι οι άνθρωποι είμαστε πολυγαμικα όντα.
Δεν υπάρχει άλλη αληθεια
Αυτο κηρυττει και ο Νομος.  Αλλα τα ατομα που πολεμανε το Νομο και τον Νομοθετη θελουν να ζουν στην υποκρισια και με καθημερινη γκρινια να εμφυσουν ενοχες στις γυναικες τους ενω οι ιδιοι θελουν να μοιραζονται τις γυναικες των ελευθερων ανδρων δηλαδη τις ιερες μας πουτανιτσες. Αυτο ονομαζεται πλεονεξια και δεν το συγχωρει ο Θεος!  Η νεολαια πρεπει να επαναστατησει εναντια στα παλαιοκομματικα λαμογια που βολευτηκαν παντρευτηκαν μασησαν τα παντα χρεωκοπωντας τη χωρα και συνεχιζουν να της τρωνε το μελλον.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ποτέ η Δώρα δεν ισχυριστηκε οτι είναι δικηγόρος... αλλά δεν έκανε και τίποτα για να το διαψευσει :)
Κυπριακό διαολάκι...
Ελάτε ρε παιδια να την ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΜΕ όλοι μαζί, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βγάζει ο ΣΤΟΜΑΣ της αν θυμώσει, μεγάλες πλάκες
(Εγώ Δώρα μου ξέρεις πόσο σε εκτιμω και σε υποληπτομαι)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Αυτο το περι κοινωνικου πειραματος το ειχα ζησει πολυ παλιοτερα σε ενα τσατ, οπου μια κοπελα εμπαινε για να μαζεψει υλικο για μια εργασια της στην ψυχολογια και αποκαλυφθηκε μετα απο αρκετο καιρο.

Εν προκειμενω προφανως το "δικηγορος" για την Ντορα ειναι ενας ρολος που διαχωριζεται σε σχεση με την αναγκη της να επικοινωνησει με εναν τροπο καπως ιδιαιτερο, οπως ενα φορουμ για πουτανες. Πιθανον ειναι μια αποφορτιση απο ενα σοβαρό (ή σοβαροφανές) επαγγελμα και της δινει μια εκτονωση. Παντως θεωρω οτι ενα "μαγκωμα" γενικα το εχει, πολυ ανετη δεν ειναι.  Ακομη πειραματιζεται.

Ευχαριστώ για το χρόνο που διάθεσες προκειμένου να μου απαντήσεις. Φυσικά και δεν θα είναι άνετη, δεν γεννήθηκε στη Βόρεια Ευρώπη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom