Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ολα ειναι πιθανα, απο ενα γυναικειο διεστραμμενο εγκεφαλο που ηδονιζεται μεσα στο σαητ!
Απο το να ψαχνει θυματα, μεχρι ψευτικα αλοθι!

υγ. Εδω ειναι πορνοδικαστηριο! Τα συμβατικα δικαστηρια δεν εχουν ισχυς εδω! Εδω σχυει το εθιμικο αγραφο δικαιο, της καλτ πορνοσεχτας και τα θεματα της πιατσας λυνονται εντος της καστας!

υγ2 Και αν δεν ειναι ντεφορμαι? Και αν χαιδευεται? Και εαν ηδονιζεται (μετα απο μια σκληρη μερα σκηρου, βρωμικου, παρακμιακου σεξ)?

υγ3. Τι Ροξανα τι Πουτανα οι Κυπριες εχουν θεμα!...το πανε το γραμμα!
Ενδιαφερουσα η οπτικη του συφορουμιτη, θα απαντησει άραγε η Δωρα;
Ισως, να μη μπορει να απαντησει, να μην εχει επιχειρηματα, δεν ειναι ευκολο ο Κομπλε την έφερε σε δυσκολη θεση...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δώρα τι θα γίνει, θα βρίσεις κανεναν; 2:30 πήγε δεν είμαστε όλοι νυχτοπουλια κι ας είνα αυριο Σαββατο!

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ξενερα, ειναι ντεφορμε σήμερα.
Αφου δε μπορω να την τσαντισω θα παω πισω στο νημα θα βρισκω προσβολες που της έκανε ό Αγιος, θα τις τροποποιώ και θα της τις εκτοξευω, δεν έχω ταλέντο στις προσβολες, δεν την τσαντιζω με τιποτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.248
Πόντοι
3.656
Αμαν ρε Γιάνναρε μας έφτιαξες βραδιατικα!
Για πολυ ανωμαλία την κοβω τη συνεχεια!

Πάω για ύπνο, θα συνεχίσω την ιστορία για όλους μας.
Βγάζεις μικρές κραυγούλες πόνου στην αρχή που σιγά - σιγά μεταλάσσονται σε βογγητά ευχαρίστησης. Είναι ώρα να σου υπενθυμίσω ότι ο πόνος φέρνει την ηδονή και η ηδονή σβήνει τον πόνο, και σε βλέπω να ανατριχιάζεις, περιμένοντας τη συνέχεια. Ζεσταίνω το Baby - oil στα χέρια μου και αρχίζως ένα απαλό μασάζ στους τραπέζιους, χρησιμοποιώντας την τεχνική Φριξιόν, όπου νοιώθω να έχεις μεγάλη ένταση. Τα έμπειρα χέρια μου αφαιρούν την ένταση, διώχνωντας το γαλακτικό οξύ από τους μύες σου και κατεβαίνω προς την ωμοπλάτη.  Αγίζω απαλά την πονεμένη μέση σου και νοιώθεις την ενέργειά μου να ρέει μέσα από τα δάχτυλά μου στο δέρμα αρχικά και στη συνέχεια να κατεβαίνει πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Αποφεύγω να ασχοληθώ με τους ερεθισμένους γλουτούς σου και αρχίζω να μαλάζω τις γάμπες σου. Μαύρα χάλια είναι κι αυτές και κάνω αυστηρό σχόλιο για την κακιά αποτρίχωση. Ανεβαίνω προς τους μηρούς σου, κάνω ότι μπορώ και δηλώνω ότι θα σε τιμωρήσω όπως επιβάλλεται για την κυταρίτιδα η οποία τους καλύπτει. Με αποφασιστικές κινήσεις ανοίγω τα κωλομάγουλα και απορώ πως και δεν έχεις κάνει λεύκανση πρωκτού, όπως οι πολιτισμένες γυναίκες τα τελευταία χρόνια. Ξεψυχισμένα δηλώνεις Ναι Κυρία, ήμουν κακό κορίτσι, μου αξίζει η τιμωρία, μόνο με αυστηρότητα θα αναγκασθώ να γίνω καλύτερη. Έχεις ήδη ανατριχιάσει, αλλά παρά τις προσδοκίες σου, θα καθυστερήσω λίγο ακόμα, η προσμονή αυξάνει τον ερεθισμό σου. Αρχίζω ένα βαθύ περισάζ στους γλουτούς σου και η ανάσα σου γίνεται ολοένα και πιο βαθιά. Κρίνω ότι δεν μπορείς να ερεθιστείς παραπάνω, μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές σου, φοράω ελαστικά γάντια και απαλά σπρώχνω τον αντίχειρά μου μέσα στη σούφρα σου. Η διαδρομή έχει γίνει πολλές φορές, όχι μόνο δεν υπάρχει αντίσταση, αλλά η σταφιδιασμένη σούφρα ανοίγει περισσότερο, σαν έτοιμη από καιρό. Ένα μουγκρητό ακούγεται κι ένας ψίθυρος, κι άλλο Κυρία, σε παρακαλώ. Σαν καλή επαγγελματίας, βάζω αρχικά το δείχτη και κρατώντας ένα σταθερό ρυθμό βάζω διαδοχικά τον μέσο, τον παράμεσο και τον μικρό. Αφού βεβαιώνομαι ότι η οδός είναι ευκολοδιάβατη, βάζω μέσα όλη τη γροθιά μου κι εσύ ουρλιάζεις πιο βαθιά, πιο βαθιά. Ύστερα από λίγα λεπτά, ένας εκρηκτικός οργασμός κάνει όλο το σώμα σου να τρέμει και το στόμα σου παραμιλάει Ήταν τέλειο, ήταν τέλειο. Βγάζω με προσοχή το γαντοφορεμένο χέρι μου χωρίς απώλειες, επιτέλους έχεις μάθει ότι πρέπει να κάνεις κλύσμα. Σε γυρνάω μπρούμητα, κι ενώ τα μάτια σου είναι θολά κι ο ιδρώτας κυλάει από παντού σε ρωτάω σαρκαστικά, Πέρασε η μέση σας κυρία; Βλέπω ότι είσαι ανίκανη να απαντήσεις, σε αφήνω μέσα στην ονειροπόλησή σου και φεύγω. Η πόρτα κλείνει δυνατά. Νιώθεις στραγγισμένη, ήρεμη, αλλά και πάλι ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ. Πως θα γούσταρες να σε πάρει ο ύπνος στην αγκαλιά του Μπόκολου αφού σου είχε ψιθυρίσει χίλια γλυκά τίποτα στο αυτάκι; Κοιμήσου. Ίσως έρθει στο όνειρό σου. Είναι κι αυτή μια ελπίδα, καλύτερη από το τίποτα. Όνειρα γλυκά

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Γιατι σου αρεσει η υποκρισια και η πλεονεξια Στεκα; Ελα στο δρομο του Θεου! Μην αναγκαζεις τη γυναικα σου να σου λεει ψεμματα. Μη τη φορτωνεις ενοχες. Κερατας ειναι μονο αυτος που τον εξαπατουν,  οχι οποιος εχει μια ειλικρινη ισοτιμη σχεση.

Αν σε πιασει μια λιγουρα στο δρομο και φας μια τυροπιτα γιατι να μην την ευχαριστηθεις; Γιατι να εχεις ενοχες μετα και να σου βγει ξινη;  Δε σημαινει οτι υποτιμουμε το σπιτικο φαγητο επειδη φαγαμε μια τυροπιτα στα ορθια Στεκα! Ορεκτικο ηταν, σιγα. Σταματα να καταπιεζεις τη γυναικα σου! Βαλτην στην κυκλοφορια και γινετε και οι δυο σας μερος του πανγαμικου συνολου.  Χαθειτε μεσα στο εκστασιασμενο δυονυσιακο πληθος, γινετε ενα με την οργασμικη μαζα!

Στεκα ασε την πασοκικη λαμογια πισω και γινε αδελφος μας. Δωσε το χερι σου στον νεο που καθεται διπλα σου στο μπουρδελο και παντου. Η νεολαια μας εχει αναγκη. Ο Πικερ μας ενωνει!

Peter - Πικερ δεν εχω κανένα κοινό με αποτυχιμενους προβληματικούς ανδρες. Ο Πικερ εκπροσωπεί τον loser, τον αχρηστο, τον μονιμως μπακουρη, τον κωλοδακτυλιασμενο ανδρα, δεν μπορεί να ειναι προτυπο για κανένα μας.   

Οι γυναίκες και οι σχέσεις μας είναι μόνο για εμας, οι πουτάνες είναι για όλους.

Μοιραζομαστε τις πουτάνες, αναλογα ο καθένας με τα γουστα του και την οικονομική δυνατότητά του.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Αυτο κηρυττει και ο Νομος.  Αλλα τα ατομα που πολεμανε το Νομο και τον Νομοθετη θελουν να ζουν στην υποκρισια και με καθημερινη γκρινια να εμφυσουν ενοχες στις γυναικες τους ενω οι ιδιοι θελουν να μοιραζονται τις γυναικες των ελευθερων ανδρων δηλαδη τις ιερες μας πουτανιτσες. Αυτο ονομαζεται πλεονεξια και δεν το συγχωρει ο Θεος!  Η νεολαια πρεπει να επαναστατησει εναντια στα παλαιοκομματικα λαμογια που βολευτηκαν παντρευτηκαν μασησαν τα παντα χρεωκοπωντας τη χωρα και συνεχιζουν να της τρωνε το μελλον.

Οι γυναικες των ελευθερων ανδρων ειναι οι πουτανιτσες? Από πότε?

Δεν θυμαμαι να πηγα σε πουτανα και να με ρωτησε αν εχω σχεση/γυναικα.

Λοιπον, μπορεις να παρεις σβαρνα τα μπουρδέλα και να κυρήξεις τον νομο, μπορείς να ζητάς από οσους εχουν σχεση/γυναικα να αποχωρήσουν και θα δουμε τι θα γίνει.

Αν φας το ξυλο της χρονιας σου δεν θα φταιω εγώ....

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Πάω για ύπνο, θα συνεχίσω την ιστορία για όλους μας.
Βγάζεις μικρές κραυγούλες πόνου στην αρχή που σιγά - σιγά μεταλάσσονται σε βογγητά ευχαρίστησης. ... Είναι κι αυτή μια ελπίδα, καλύτερη από το τίποτα. Όνειρα γλυκά
Ξέρεις Γιάνναρε υπάρχει νήμα με ερωτικές ιστόρίες - έχεις πολύ καλή γραφή - δε γράφεις καμια ερωτική ιστοριούλα να καβλώσει το φορουμ;

Μόνο μια παρατήρηση, αν μου επιτρέπεις, ελά ρε Γιαννάκη με τη σούφρα να ούμε; Μπλιαχ ρε Γιαννάκη. Τουλάχιστον φόραγες γάντια, τεσπα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Πικεροδακτυλακιας δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτός φταίει που τον αποφεύγουν τα μουνια.
Κατηγορεί εμάς, αλλά τι να κάνουμε οι γυναίκες γουστάρουν τύπους σαν εμάς και όχι μιζερους καταναγκαστικους.
Στο fb μου έχω φώτο με δυνατά μουνετα και μου την πέφτουν και άλλα ενώ ξέρουν ότι ήδη γαμαω άλλες..
Οι γκόμενες προτιμούν ένα μερίδιο πουτσας από κάποιον μυστη πάρα μια "σχέση" με ένα ναυαγιο

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Τύπε acapoeira ολοι οι ανδρες από τη φυση τους είναι κυνηγοί ψαχνοντας γκομενες για να γαμήσουν.
Ανδρες που γαμανε 10, 20, 100, κλπ μουνιά, για μενα δεν εχει σημασία, ΟΛΟΥΣ τους θεωρώ μύστες που τιμανε την ανδρική φύση.

Ο Πικερ είναι ο ελαττωματικός ανδρας που ποτέ δεν εχει γκομενα, που γαμαει για 5 λεπτά με 10 ευρώ.
Κανενα προβλημα ως εδώ ...

Το να βγαίνει όμως ενας αποδεδειμενα ελαττωματικός με ομοφυλοφιλικες τασεις ανδρας και να παρουσιαζει ένα νομο κοντρα στην ανδρική φύση, αυτό δεν θα περάσει.

Θα το κραζω τον ιδιο, τους εκπροσώπους του και τους κλώνους του.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Επισκέπτης
Tο 80% των εικοσαριδων βολεύεται με το χαρτζιλίκι γονιών/παππουδων κ στον πουτσο τους λουλουδια
Όσον αφορά το κέρατο.. Πιστευω ότι πρόκειται για σιωπηρή συμφωνια
Δεν νομίζω πως αυτές που ξεκωλιαζω δεν τις παίρνει πρέφα ο άντρας τους..
Αν εχεις πληροφοριες οτι η γυναικα του Στεκα ξενοπηδιεται με την αδεια του παω πασο και σου αναγνωριζω δικιο. Εγω στηριχτηκα σε αυτα που ιδιος γραφει εδω μεσα.  Οτι την εχει σουζα και αποκλεισμενη απο το μοναχικο νεανικο καβλι ενοσω ο ιδιος απολαμβανει την πληρη γκαμα των εξωσυζυγικων απολαυσεων σα να μην ειχε γυναικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κραξτον στεκα.
κραξιμο γουσταρει η κραγμενη για αυτό εβγαλε τον κωλαρικο του φωτο στο ιντερνετ. ετσι φτιαχνεται.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τύπε acapoeira ολοι οι ανδρες από τη φυση τους είναι κυνηγοί ψαχνοντας γκομενες για να γαμήσουν.
Ανδρες που γαμανε 10, 20, 100, κλπ μουνιά, για μενα δεν εχει σημασία, ΟΛΟΥΣ τους θεωρώ μύστες που τιμανε την ανδρική φύση.

Ο Πικερ είναι ο ελαττωματικός ανδρας που ποτέ δεν εχει γκομενα, που γαμαει για 5 λεπτά με 10 ευρώ.

Το να βγαίνει όμως ενας αποδεδειμενα ελαττωματικός με ομοφυλοφιλικες τασεις ανδρας και να παρουσιαζει ένα νομο κοντρα στην ανδρική φύση, αυτό δεν θα περάσει.

Θα το κραζω τον ιδιο, τους εκπροσώπους του και τους κλώνους του.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

στακαστούκα πολύ θάρρος έδωσες στα βλαμμένα παράσιτα νικ1410 και ακαποτέτοιο

θα σου γδάρω το πετσί
θα στο φορέσω γιλέκο
θα φωνάξω πουσταλέκο
να σου φορμάρει έναν πουτσέκο

Επισκέπτης
Ο Ακαποειρα ειναι ενας νεος που τα παλαιοκομματικα λαμογια σαν το Στεκα που τα θελουν ολα δικα τους του εκλεψαν το μελλον. Ας μην τον αποπαιρνουμε.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Θα το κραζω τον ιδιο, τους εκπροσώπους του και τους κλώνους του.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ένα άλλο λάθος του Πικεροδακτυλακια είναι ότι Κατηγορεί τους μύστες ότι "χάλασαν" τις γυναίκες καθιστώντας τες καχύποπτες..τριχες γουστάρουν όταν ο γκόμενος τους είναι επιθυμητός κ από άλλες.
Αυτοί που χαλανε τις γκόμενές είναι οι τύποι πικέρ που παρακαλάνε για ένα γαμήσι από οίκτο. Παρακαλούσε ακόμα κ την πακοχυμενη πουτάνα το ναυαγιο.
Πως μετά η κάθε ξευτιλισμενη να μην το παίζει ντίβα αφού οι πικεροτυποι τις παρακαλάνε?
Αυτά τα σκουπίδια κάνουν την κάθε πατσαβούρα να έχει απαιτήσεις μοντέλου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Ακαποειρα ειναι ενας νεος που τα παλαιοκομματικα λαμογια σαν το Στεκα που τα θελουν ολα δικα τους του εκλεψαν το μελλον. Ας μην τον αποπαιρνουμε.
Φίλε μου μια χαρά είμαι, και σε ηλικία όχι και πολύ μικρότερος από εσένα..
Ναι η λαμογια στην Ελλάδα με γαμησε οπότε πήρα τα κουβαδακια μου κ δουλεύω εξωτερικό με πολύ καλύτερες συνθήκες. Θα φτιάξω ένα εικονοστάσι με τα λαμόγια και τους μαλακες που συνάντησα επαγγελματικά και έκαναν ευκολότερη την απόφαση μου να την κάνω..
Όλα είναι ευκαιρίες και οι καλύτερες έρχονται οταν είσαι πνιγμενος
Μπορείς βέβαια να παραδωθεις στον πνιγμό και μετά να κατηγορείς την θάλασσα τα ψάρια και το λαμόγιο που δεν είχε σωσίβια στο καραβι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στακαστούκα πολύ θάρρος έδωσες στα βλαμμένα παράσιτα νικ1410 και ακαποτέτοιο

θα σου γδάρω το πετσί
θα στο φορέσω γιλέκο
θα φωνάξω πουσταλέκο
να σου φορμάρει έναν πουτσέκο

Βανακια εσύ?

Επισκέπτης
Φίλε μου μια χαρά είμαι, και σε ηλικία όχι και πολύ μικρότερος από εσένα..
Ναι η λαμογια στην Ελλάδα με γαμησε οπότε πήρα τα κουβαδακια μου κ δουλεύω εξωτερικό με πολύ καλύτερες συνθήκες. Θα φτιάξω ένα εικονοστάσι με τα λαμόγια και τους μαλακες που συνάντησα επαγγελματικά και έκαναν ευκολότερη την απόφαση μου να την κάνω..
Όλα είναι ευκαιρίες και οι καλύτερες έρχονται οταν είσαι πνιγμενος
Μπορείς βέβαια να παραδωθεις στον πνιγμό και μετά να κατηγορείς την θάλασσα τα ψάρια και το λαμόγιο που δεν είχε σωσίβια στο καραβι
σε γουσταρω γιατι εισαι κυνικος

Δεν πιστευεις ομως οτι καποιοι πρεπει να εκδικηθουν τα λαμογια;

Δηλαδη θα φυγουμε ολοι απο την Ελλαδα και θα μεινουν οι στεκες ατιμωρητοι;

Εγω εχω γραψει οτι μετα το ευρωπαικο τουρ που θα κανω δε θα γυρισω

Ενας περηφανος εγωιστης σαν τον Πικερ ομως δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να κανει το ιδιο.  Θα ενιωθε οτι υποχωρει στα λαμογια. Θα σκυλιαζε!  Πιθανοτερο να εμπαινε σε ενα φορτηγο και να το στουκαρε πανω τους η να ανατινασσοταν με χειροβομβιδες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
κραξτον στεκα.
κραξιμο γουσταρει η κραγμενη για αυτό εβγαλε τον κωλαρικο του φωτο στο ιντερνετ. ετσι φτιαχνεται.

Τυπε ωρα να αλλαξεις νημα.....

παω σε νημα με ωραια ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ κορμια από τραβεστες χαχαχα.
ας κατσει ο πικερ να χαζευει τα ΑΝΤΡΙΚΑ σωματα νεγρων και γερων αφου λεει ότι είναι 100% στρεητ χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom