Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ο Πικεροδακτυλακιας δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτός φταίει που τον αποφεύγουν τα μουνια. Κατηγορεί εμάς, αλλά τι να κάνουμε οι γυναίκες γουστάρουν τύπους σαν εμάς και όχι μιζερους καταναγκαστικους. Στο fb μου έχω φώτο με δυνατά μουνετα και μου την πέφτουν και άλλα ενώ ξέρουν ότι ήδη γαμαω άλλες..Οι γκόμενες προτιμούν ένα μερίδιο πουτσας από κάποιον μυστη πάρα μια "σχέση" με ένα ναυαγιο
Σοφη η μαλακια σου! (θα βοηθαει και το επαγγελμα)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
στακαστούκα πολύ θάρρος έδωσες στα βλαμμένα παράσιτα νικ1410 και ακαποτέτοιο

θα σου γδάρω το πετσί
θα στο φορέσω γιλέκο
θα φωνάξω πουσταλέκο
να σου φορμάρει έναν πουτσέκο

Τζιμακο δεν θα ασχοληθω, χαρισμα σου ο πουστραλεκος...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σε γουσταρω γιατι εισαι κυνικος

Δεν πιστευεις ομως οτι καποιοι πρεπει να εκδικηθουν τα λαμογια;

Δηλαδη θα φυγουμε ολοι απο την Ελλαδα και θα μεινουν οι στεκες ατιμωρητοι;

Εγω εχω γραψει οτι μετα το ευρωπαικο τουρ που θα κανω δε θα γυρισω

Ενας περηφανος εγωιστης σαν τον Πικερ ομως δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να κανει το ιδιο.  Θα ενιωθε οτι υποχωρει στα λαμογια. Θα σκυλιαζε!  Πιθανοτερο να εμπαινε σε ενα φορτηγο και να το στουκαρε πανω τους η να ανατινασσοταν με χειροβομβιδες.

Η ελληνική κοινωνία για όσο θα είναι θρησκευομενη χριστιανική ορθόδοξη δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Αυτη είναι η γεννησιουργος αιτία της λαμογιας του βισματος κλπ κλπ. Όταν γιναμε ορθόδοξοι παψαμε να είμαστε ορθολογιστες Έλληνες.
Υπήρξε μια ευκαιρία με την 4η σταυροφορία αλλά χάθηκε..
Μην σπαταλας τον χρόνο σου με το πως θα αλλάξει ο κόσμος.. Απλά αμπελοσοφεις..
Άλλαξε τον εαυτό σου και τα καλά θα έρθουν..
Στο προηγούμενο ποστ έγραψα πως ευχαριστώ τα λαμογια που έκαναν ευκολότερη την απόφαση να φύγω. Ενώ στην Ελλάδα είχα σχετικά καλή δουλειά αλλά πάντα υπάρχουν κ καλύτερα.
Όπως και στις γυναίκες κ σε οτιδηποτε

Επισκέπτης
Η ελληνική κοινωνία για όσο θα είναι θρησκευομενη χριστιανική ορθόδοξη δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Αυτη είναι η γεννησιουργος αιτία της λαμογιας του βισματος κλπ κλπ. Όταν γιναμε ορθόδοξοι παψαμε να είμαστε ορθολογιστες Έλληνες.
Υπήρξε μια ευκαιρία με την 4η σταυροφορία αλλά χάθηκε..
Μην σπαταλας τον χρόνο σου με το πως θα αλλάξει ο κόσμος.. Απλά αμπελοσοφεις..
Άλλαξε τον εαυτό σου και τα καλά θα έρθουν..
Στο προηγούμενο ποστ έγραψα πως ευχαριστώ τα λαμογια που έκαναν ευκολότερη την απόφαση να φύγω. Ενώ στην Ελλάδα είχα σχετικά καλή δουλειά αλλά πάντα υπάρχουν κ καλύτερα.
Όπως και στις γυναίκες κ σε οτιδηποτε
η γενια του παππου μου ηταν ανθρωποι που πειθαρχουσαν στο λιτο βιο. Δεν ειχαν ξεδιαντροπια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η γενια του παππου μου ηταν ανθρωποι που πειθαρχουσαν στο λιτο βιο. Δεν ειχαν ξεδιαντροπια.
όταν λεγανε ψεματα στα παιδια τους πως ότι λεει η βιβλος και οι παπαδες είναι σωστο δεν ηταν ξεδιαντροπιά? δεν ηταν μεσαίωνας? τι ηταν?

όταν λεγανε στις κορες τους, απαγορευται το σεξ πριν το γαμο τι ηταν? δεν ηταν βιασμος της φυσης?

αυτά είναι εγκληματα κατά της λογικης, κατά της ανθρωπότητας, κατά της κοινωνιας, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ.... που καταπιεζοταν σεξουαλικα ελεω βιβλικων θρησκειων και στενομυαλιας της γεννιας των παππούδων μας. ευτυχως στην βορειο ευρωπη οι θρησκευομενοι είναι κατω του 50% και σιγα σιγα ξυπνάνε και εδώ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.227
Πόντοι
3.656
Ξέρεις Γιάνναρε υπάρχει νήμα με ερωτικές ιστόρίες - έχεις πολύ καλή γραφή - δε γράφεις καμια ερωτική ιστοριούλα να καβλώσει το φορουμ;

Μόνο μια παρατήρηση, αν μου επιτρέπεις, ελά ρε Γιαννάκη με τη σούφρα να ούμε; Μπλιαχ ρε Γιαννάκη. Τουλάχιστον φόραγες γάντια, τεσπα

Θα σε μαλώσω. Έβαλα τα δυνατά μου, σαν δοτικός και καλός άνθρωπος που είμαι, να ικανοποιήσω τη φαντασίωση του ατόμου που αυτοαποκαλείται Dora. Δηλώνει γυναίκα, έγραψε ότι νιώθει λίγο Gay, κι ότι πονάει η μέση της. Όλα αυτά αναμείχθηκαν και δημιούργησαν τον τύπο της Γερμανίδας σε εμφάνιση, νοοτροπία και συμπεριφορά Φράου Μπλούχερ που έγραψα. Φυσικά αποστειρωμένη και σε καθαρό επαγγελματικό επίπεδο συνεδρία με ολίγο από μαζοχισμό. Προσπάθησα να ικανοποιήσω το αίσθημα Κατωτερότητας που τη διακατέχει, με τη μαζοχιστική ελπίδα/ επιθυμία για τιμωρία από ένα κυριαρχικό άτομο, είναι φανερή στα γραπτά της. Και (φυσικά) την ακόρεστη ανάγκη για τρυφερότητα που έλπισε ότι θα έπαιρνε από τον πατέρα της και τελικά δεν της την έδωσε. Το δίπολο του να βρει ένα πραγματικό κυριαρχικό Alpha Male που να είναι ταυτόχρονα και τρυφερό, όταν η ίδια έχει αυτή την ανάγκη. Και που δεν υπάρχει στη φύση. Την φαντασίωση ότι ο νταβατζής που μπορεί να την προστατέψει καλύτερα από τον μέσο άντρα που δεν είναι άτομο της νύχτας και οπλισμένο, θα την αγαπήσει και θα την φροντίσει. Και καταλήγει με μώλωπες. Και συνεχίζει να ελπίζει. Πως σου φάνηκε η απάντηση, τώρα που την ανάλυσα;    

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Θα σε μαλώσω. Έβαλα τα δυνατά μου, σαν δοτικός και καλός άνθρωπος που είμαι, να ικανοποιήσω τη φαντασίωση του ατόμου που αυτοαποκαλείται Dora. Δηλώνει γυναίκα, έγραψε ότι νιώθει λίγο Gay, κι ότι πονάει η μέση της. Όλα αυτά αναμείχθηκαν και δημιούργησαν τον τύπο της Γερμανίδας σε εμφάνιση, νοοτροπία και συμπεριφορά Φράου Μπλούχερ που έγραψα. Φυσικά αποστειρωμένη και σε καθαρό επαγγελματικό επίπεδο συνεδρία με ολίγο από μαζοχισμό. Προσπάθησα να ικανοποιήσω το αίσθημα Κατωτερότητας που τη διακατέχει, με τη μαζοχιστική ελπίδα/ επιθυμία για τιμωρία από ένα κυριαρχικό άτομο, είναι φανερή στα γραπτά της. Και (φυσικά) την ακόρεστη ανάγκη για τρυφερότητα που έλπισε ότι θα έπαιρνε από τον πατέρα της και τελικά δεν της την έδωσε. Το δίπολο του να βρει ένα πραγματικό κυριαρχικό Alpha Male που να είναι ταυτόχρονα και τρυφερό, όταν η ίδια έχει αυτή την ανάγκη. Και που δεν υπάρχει στη φύση. Την φαντασίωση ότι ο νταβατζής που μπορεί να την προστατέψει καλύτερα από τον μέσο άντρα που δεν είναι άτομο της νύχτας και οπλισμένο, θα την αγαπήσει και θα την φροντίσει. Και καταλήγει με μώλωπες. Και συνεχίζει να ελπίζει. Πως σου φάνηκε η απάντηση, τώρα που την ανάλυσα;   
Φιλαράκι δεν ξερω τίποτα για το μυαλό της Δώρας και δε μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω.
Ξέρεις, έχω παραιτηθει από την προσπάθεια να καταλαβω το γυναικειο μυαλό. Έχω κανει πολλες πατάτες με γυναικες άλλες τις αδικησα άλλες με αδικησαν, τώρα πιο έμπειρος δε βγάζω καθόλου ευκολα συμπεράματα για κανενα θηλυκο.
Τώρα τι φαντασιωσεις έχει η κοπέλα, δε ξερω.
Πάντως, δεν την κοβω να έχει συμπλεγματα κατωτερότητας ή ανωτερότητας -αναθεμα με δηλαδη και ξερώ, παντως μου έχει δωσει την εντυπωση κοπέλας έξυπνης, οπωσδήποτε ετοιμόλογης με κάποιες ευαισθησιες κτλ
Δε ξερω κατι άλλο για τη γυναικα :), αυτό που μου κανει πάντως εντυπωση είναι ποσους μηνες μπαινει καθημερινα στο νημα ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! Γιατί;
Γυναικειο μυαλο, δεν την παλευω...

Τωρα, στο προκείμενο, δε γραφεις καμια ιστοριούλα- παιχτη μου ΤΟ ΕΧΕΙΣ- να γουστάρει το φορουμ;
Ξέρεις έχω "λογοτεχνησει" και εγώ πάρε λινκ

Γιανναρε γραψε μια ολοκληρωμενη ιστορια -γνώμη μου όχι μονο το σεξουλαικο κομματι- γραφεις πολυ καλα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.227
Πόντοι
3.656
Φιλαράκι δεν ξερω τίποτα για το μυαλό της Δώρας και δε μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω.
Ξέρεις, έχω παραιτηθει από την προσπάθεια να καταλαβω το γυναικειο μυαλό. Έχω κανει πολλες πατάτες με γυναικες άλλες τις αδικησα άλλες με αδικησαν, τώρα πιο έμπειρος δε βγάζω καθόλου ευκολα συμπεράματα για κανενα θηλυκο.
Τώρα τι φαντασιωσεις έχει η κοπέλα, δε ξερω.
Πάντως, δεν την κοβω να έχει συμπλεγματα κατωτερότητας ή ανωτερότητας -αναθεμα με δηλαδη και ξερώ, παντως μου έχει δωσει την εντυπωση κοπέλας έξυπνης, οπωσδήποτε ετοιμόλογης με κάποιες ευαισθησιες κτλ
Δε ξερω κατι άλλο για τη γυναικα :), αυτό που μου κανει πάντως εντυπωση είναι ποσους μηνες μπαινει καθημερινα στο νημα ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! Γιατί;
Γυναικειο μυαλο, δεν την παλευω...

Τωρα, στο προκείμενο, δε γραφεις καμια ιστοριούλα- παιχτη μου ΤΟ ΕΧΕΙΣ- να γουστάρει το φορουμ;
Ξέρεις έχω "λογοτεχνησει" και εγώ πάρε λινκ

Γιανναρε γραψε μια ολοκληρωμενη ιστορια -γνώμη μου όχι μονο το σεξουλαικο κομματι- γραφεις πολυ καλα.

ο καθένας κρίνει διαφορετικά, κι ίσως έκανα λάθος για το άτομο που δηλώνει Dora. Διάβασα το ρεπορτάζ σου και γουστάρω, καλή ανταπόκριση. Αλλά δεν μου αρέσει να γράφω ιστορίες πραγματικές, εκτός κι αν μου ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια όταν βρίσκομαι σε φόρτιση. Οι δάσκαλοί μου με έμαθαν ότι όποιος αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον εαυτό του γίνεται ευάλωτος στους πραγματικά επικίνδυνους αντιπάλους. Τέλος πάντων, πάω για κρασοκατάνυξη με την παλιοπαρέα. Καλό μεσημέρι 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
ο καθένας κρίνει διαφορετικά, κι ίσως έκανα λάθος για το άτομο που δηλώνει Dora. Διάβασα το ρεπορτάζ σου και γουστάρω, καλή ανταπόκριση. Αλλά δεν μου αρέσει να γράφω ιστορίες πραγματικές, εκτός κι αν μου ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια όταν βρίσκομαι σε φόρτιση. Οι δάσκαλοί μου με έμαθαν ότι όποιος αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον εαυτό του γίνεται ευάλωτος στους πραγματικά επικίνδυνους αντιπάλους. Τέλος πάντων, πάω για κρασοκατάνυξη με την παλιοπαρέα. Καλό μεσημέρι 
Πρωτα απ' όλα ΚΑΛΟ ΠΙΩΜΑ με τη ψωλοπαρέα, ζηλευω.
Τώρα μη γραψεις αληθινη ιστορια, γράψε κατι μυθοπλαστικο -ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ-, και κατι άλλο, ποιος είναι ο αντιπαλος; Η Δώρα; Έλα μωρε, καλα να περάσεις Γιανναρε πιειτε και ενα στην υγεία μου -αϊντε και ένα ακόμα στην υγεια του νήματος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
όταν λεγανε ψεματα στα παιδια τους πως ότι λεει η βιβλος και οι παπαδες είναι σωστο δεν ηταν ξεδιαντροπιά? δεν ηταν μεσαίωνας? τι ηταν?

όταν λεγανε στις κορες τους, απαγορευται το σεξ πριν το γαμο τι ηταν? δεν ηταν βιασμος της φυσης?

αυτά είναι εγκληματα κατά της λογικης, κατά της ανθρωπότητας, κατά της κοινωνιας, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ.... που καταπιεζοταν σεξουαλικα ελεω βιβλικων θρησκειων και στενομυαλιας της γεννιας των παππούδων μας. ευτυχως στην βορειο ευρωπη οι θρησκευομενοι είναι κατω του 50% και σιγα σιγα ξυπνάνε και εδώ.
Δηλαδη το εγκλημα των παλιων ηταν οτι δεν ηταν αθεοι και δεν εκαναν τις κορες τους πουτανες. Συνεχισε ετσι φιλε, καλα το πας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Ερευνα φυσικα. Θα επεκτεινουμε τον νομο πικερ και στα ξενοδοχεια. Συνελεξα προσπερματικα υγρα απο τα σεντονια για να εχουμε αποδειξεις για τη μοιχεια . Κατι σαν το csi , αν εβλεπες

Θα μας κλάσετε τα θυμιατά.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 606_nsa_2dmc0175442_1475030283.jpg
    606_nsa_2dmc0175442_1475030283.jpg