Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.709
Πόντοι
446
επειδή βαριέμαι να διαβάσω 2300 σελίδες, μπορεί να μου πει κάποιος τι λέει αυτό ο περιβόητος νόμος του πικέ ?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
επειδή βαριέμαι να διαβάσω 2300 σελίδες, μπορεί να μου πει κάποιος τι λέει αυτό ο περιβόητος νόμος του πικέ ?

Για να μαθενουν οι νέοι...

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Στεκας ,σας παρακαλω ο προσηλυτισμος νεων οπαδων ειναι δικη μου αρμοδιοτητα!!!

Ντορα, να θυμασαι ότι μιλας με τον Ιδρυτή και πρόεδρο της BOUEFA.

Προσεχε γιατι μπορεί να βρεθείς εκτός διαγωνισμού αν δεν με ικανοποιείς....  ;)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Βρε συ ανεστη μου ,εισαι πολυ γλυκος ,ισορροπημενος και υγιης για να τσακωθω μαζι σου :(  .  Εισαι παιδι για σπιτι ,το γραφω στην ατζέντα μου να σε θυμηθω οταν θα ψαχνω για γαμπρο :cheesy:
ΕΓΩ; ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ;
Άκου να δεις κοπέλα μου - και ήρθε η ώρα να γνωριστούμε- εμένα που με βλέπεις είμαι τρελάρας εγώ, μπορώ να κάνω φοβερά πράγματα, ασύλληπτα για τον κοινό νου!
Μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψηφίσω αν μου τη βαρέσει (Θέε μου φύλαγε που να μου κοπεί το χέρι απ' τη ρίζα)
Και εγώ έχω παρελθόν βίας, μια φορά πριν 8-9 χρόνια κάποιος με έβρισε στο δρομο και εγώ του ειπα "Εντάξει ρε φιλαράκι, πως κανεις έτσι συγνώμμη δηλαδή".
ΚΑι μια άλλη φορά που μάλωσα με μια γκομενά -γιατί εγω δε σηκώνω πολλά πολλά με τα θηλυκά- σήκωσα το χέρι και βάρεσα με δύναμη το τραπέζι και έπαθα θλάση μυών και μου το δεσανε σε νάρθηκα για δυο βδομάδες.Και εκείνη μου τράβηξε ένα χαστούκι και μου έφυγε ένα σφράγισμα. Και έτρεχα στον οδοντίατρο πονεμενος άνθρωπος με δεμενο χέρι.
Που θα μου πεις εσυ εμένα!
Άντε γιατί πολλά μας τα 'πες!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Καλησπερα Γιωργο.... κανα νεο από βανακια? μηπως ειδες τον πικερ στην πιατσα?

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Βρε συ ανεστη μου ,εισαι πολυ γλυκος ,ισορροπημενος και υγιης για να τσακωθω μαζι σου :(  .  Εισαι παιδι για σπιτι ,το γραφω στην ατζέντα μου να σε θυμηθω οταν θα ψαχνω για γαμπρο :cheesy:
Κλασικά, κάθε πουτανα νομίζει ότι μια μέρα θα παντρευτεί ένα καλό παιδί.
Τελικά θα καταλάβεις ότι το μόνο που μπορείς να παντρευτείς είναι έναν μαλάκα με ένα σκασμό ψυχολογικά προβλήματα όπως και εσύ....

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:2funny:
ΕΓΩ; ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ;
Άκου να δεις κοπέλα μου - και ήρθε η ώρα να γνωριστούμε- εμένα που με βλέπεις είμαι τρελάρας εγώ, μπορώ να κάνω φοβερά πράγματα, ασύλληπτα για τον κοινό νου!
Μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψηφίσω αν μου τη βαρέσει (Θέε μου φύλαγε που να μου κοπεί το χέρι απ' τη ρίζα)
Και εγώ έχω παρελθόν βίας, μια φορά πριν 8-9 χρόνια κάποιος με έβρισε στο δρομο και εγώ του ειπα "Εντάξει ρε φιλαράκι, πως κανεις έτσι συγνώμμη δηλαδή".
ΚΑι μια άλλη φορά που μάλωσα με μια γκομενά -γιατί εγω δε σηκώνω πολλά πολλά με τα θηλυκά- σήκωσα το χέρι και βάρεσα με δύναμη το τραπέζι και έπαθα θλάση μυών και μου το δεσανε σε νάρθηκα για δυο βδομάδες.Και εκείνη μου τράβηξε ένα χαστούκι και μου έφυγε ένα σφράγισμα. Και έτρεχα στον οδοντίατρο πονεμενος άνθρωπος με δεμενο χέρι.
Που θα μου πεις εσυ εμένα!
Άντε γιατί πολλά μας τα 'πες!
:2funny:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Κλασικά, κάθε πουτανα νομίζει ότι μια μέρα θα παντρευτεί ένα καλό παιδί.
Τελικά θα καταλάβεις ότι το μόνο που μπορείς να παντρευτείς είναι έναν μαλάκα με ένα σκασμό ψυχολογικά προβλήματα όπως και εσύ....

Υπονοειτε οτι θα παντρευτω καποιον σαν εσας δηλαδη; :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom