Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.280
Πόντοι
3.656
Παρακαλω ενημερωστε με για τη συμμετοχη μου για να αρχισω να καλοπιανω ψηφοφορους

ως άντρας ή ως γυναίκα θα μας καλοπιάσεις; μήπως σαν ντουέτο; τι ακριβώς θα προσφέρεις; για πόσο χρονικό διάστημα; πολλές απορίες υπάρχουν

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ως άντρας ή ως γυναίκα θα μας καλοπιάσεις; μήπως σαν ντουέτο; τι ακριβώς θα προσφέρεις; για πόσο χρονικό διάστημα; πολλές απορίες υπάρχουν

Οτι σας προσφερουν οι πολιτικοι σας και τους ψηφιζετε σερ. Κουφια λογια και υποσχεσεις που δε θα πραγματοποιηθουν ποτε :cheesy:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Ισχύει τυπε, η κούπα είναι βαριά όπως η πουτσα του τσολιά!

στεκα και να με βαληξς στο κολοδιαγονισμος σου δε μπροκητε να με ψηφησουν γιατι δεν ειμε μαλακας. και περσι με εβαλες στις τετραδες :S :S και δεν με ψηφησαν. ενω εσυ τα τσιμπας τα ψηφαλακια γιατι εισε αναγνορισμενος μαλακας :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.280
Πόντοι
3.656
Οτι σας προσφερουν οι πολιτικοι σας και τους ψηφιζετε σερ. Κουφια λογια και υποσχεσεις που δε θα πραγματοποιηθουν ποτε :cheesy:

Μα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Τι άλλο, θα μπορούσες να προσφέρεις;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
στεκα και να με βαληξς στο κολοδιαγονισμος σου δε μπροκητε να με ψηφησουν γιατι δεν ειμε μαλακας. και περσι με εβαλες στις τετραδες :S :S και δεν με ψηφησαν. ενω εσυ τα τσιμπας τα ψηφαλακια γιατι εισε αναγνορισμενος μαλακας :rockon: :rockon:

Το λαθος ήταν ότι επαιξες ως "Αλεκος2", αν παιξεις ως "ΠουστρΑλεκος2" θα σαρωσεις γιατί ολοι θα σε γνωρίσουν με την μια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Οκ :cheesy: . Oh ,my god , το κιτρινο συνολακι που φορας ειναι τελειο. Κορμαρα εισαι !!!

Αυτή είναι μια ανταγωνιστρια σου ντορα, που μου προσφερε πολλα για μια θεση στον διαγωνισμό!!! ;)

Επισκέπτης

Τυπε η χαζοπερσονα σου πρωτη σε ψηφους ηταν αλλα μπηκε η αλλη χαζοπερσονα και πιθανοτατα δημιουργος σου ο βανακιας και με τους κλωνους του αλλοιωσε τη ψηφοφορια τελευταια στιγμη....

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
νεε μου να σου σηστηθω. καταρχη κοψε το πιπαλεκος γιατι θα σε παω  :fuck2:. ειμαι ο αλεκος2. ειχα φτιαξει και αλεκος1 και αλεκος3 γιατι ηθελα να φτασω τον αρκανς που ειχε φτιαξει πολους αρκανς. νομιζω ειχε φταση αρκανς86, αλλα εχω χαση τους κοδικους και κατησα μονο το αλεκος2 :rockon: :rockon:
ειμαι παλιο μελος στο σιτε ουτε θημαμε απο ποτε :S  ειμε δεξιος αεκαρα και λιγο κολομπαρας :2funny: :2funny: επησης ειμε γνωστος για τα ντυσηματα που κανω και ειμε και καμακι. το καμακι εινε κατι σαν δεφτερο επαγκελμα για μενα :headbaning2: επησης ειμε και φιλοζοος. εχω μια γατα αλλα μου αρεση το κατσικακι λαδοριγανι ο κοκορας μακαροναδα και γενικα ολα τα ζωα τα αγαπω :rockon:

για να εχεις χασει τους κωδικους φαντασου ποσο μαλακας εισαι τυπε    :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
Για να μην ξερει οτι μπορει να ζητησει να του βγαλουν νεους κωδικους φαντασου ποσο ακομα πιο μαλακας ειναι... :S :S :S

πως να το ζητησει να του βγαλουν νεους κωδικους τυπε; αφου δεν ξερει να γραφει    :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
παει και ο πιπαλεκος...
:priest:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
παει και ο πιπαλεκος...
:priest:

Eγω μετα τον μπλιτς ,εκλεισα σαν γυναικα :( .δε προλαβα να κρατησω και τηλεφωνο απο το γκομενακι . :(
Μπλιτς αν με ακους ,φτιαξε λογαριασμο και ελα να βριστουμε ινμποξ ,μου εχει λειψει.

Και το παππουδι σαν να λειπει καιρο; να παρω σβαρνα τις εντατικες ή τα νεκροταφεία; :(
Λιγοστευουμε επικινδυνα :(

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
Eγω μετα τον μπλιτς ,εκλεισα σαν γυναικα :( .δε προλαβα να κρατησω και τηλεφωνο απο το γκομενακι . :(
Μπλιτς αν με ακους ,φτιαξε λογαριασμο και ελα να βριστουμε ινμποξ ,μου εχει λειψει.

Και το παππουδι σαν να λειπει καιρο; να παρω σβαρνα τις εντατικες ή τα νεκροταφεία; :(
Λιγοστευουμε επικινδυνα :(
δωρα αν θες να πας καλα στο διαγωνισμο του μρ.μαλακα
πρεπει να κανεις εμφανισεις σε πολλα νηματα
και να κανεις εχθρους

πχ δες το λιλα περυσι που μπαχαλευε τα παντα
και περασε 1ος τα προκριματικα

Επισκέπτης
δωρα αν θες να πας καλα στο διαγωνισμο του μρ.μαλακα
πρεπει να κανεις εμφανισεις σε πολλα νηματα
και να κανεις εχθρους

πχ δες το λιλα περυσι που μπαχαλευε τα παντα
και περασε 1ος τα προκριματικα

Τα αρχιδια μου θα παρει στο διαγωνισμο...υπαρχουν πραγματικοι ογκολιθοι μαλακιας εδω μεσα τυπε τι να κλασει η Ντορα.Μονο σε κλωνοδιαγωνισμο θα ειχε καποια ελπιδα τυπου Μιστερ Πετυχημενος Κλωνος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom