Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ισχύει τυπε, η κούπα είναι βαριά όπως η πουτσα του τσολιά!
Παρακαλω ενημερωστε με για τη συμμετοχη μου για να αρχισω να καλοπιανω ψηφοφορους
Παρακαλω ενημερωστε με για τη συμμετοχη μου για να αρχισω να καλοπιανω ψηφοφορους
ως άντρας ή ως γυναίκα θα μας καλοπιάσεις; μήπως σαν ντουέτο; τι ακριβώς θα προσφέρεις; για πόσο χρονικό διάστημα; πολλές απορίες υπάρχουν
Οτι σας προσφερουν οι πολιτικοι σας και τους ψηφιζετε σερ. Κουφια λογια και υποσχεσεις που δε θα πραγματοποιηθουν ποτε
στεκα και να με βαληξς στο κολοδιαγονισμος σου δε μπροκητε να με ψηφησουν γιατι δεν ειμε μαλακας. και περσι με εβαλες στις τετραδες :S :S και δεν με ψηφησαν. ενω εσυ τα τσιμπας τα ψηφαλακια γιατι εισε αναγνορισμενος μαλακας
Πρωτα θα πρεπει να καλοπιάσεις τον Ιδρυτή και Προεδρο της BOUEFA.
βανακιας μεγαλη απωλεια πολλα λεφτα εβγαζα μαζι του
Οκ . Oh ,my god , το κιτρινο συνολακι που φορας ειναι τελειο. Κορμαρα εισαι !!!
στεκα και να με βαληξς στο κολοδιαγονισμος σου δε μπροκητε να με ψηφησουν γιατι δεν ειμε μαλακας. και περσι με εβαλες στις τετραδες :S :S και δεν με ψηφησαν. ενω εσυ τα τσιμπας τα ψηφαλακια γιατι εισε αναγνορισμενος μαλακας
νεε μου να σου σηστηθω. καταρχη κοψε το πιπαλεκος γιατι θα σε παω . ειμαι ο αλεκος2. ειχα φτιαξει και αλεκος1 και αλεκος3 γιατι ηθελα να φτασω τον αρκανς που ειχε φτιαξει πολους αρκανς. νομιζω ειχε φταση αρκανς86, αλλα εχω χαση τους κοδικους και κατησα μονο το αλεκος2
ειμαι παλιο μελος στο σιτε ουτε θημαμε απο ποτε :S ειμε δεξιος αεκαρα και λιγο κολομπαρας επησης ειμε γνωστος για τα ντυσηματα που κανω και ειμε και καμακι. το καμακι εινε κατι σαν δεφτερο επαγκελμα για μενα επησης ειμε και φιλοζοος. εχω μια γατα αλλα μου αρεση το κατσικακι λαδοριγανι ο κοκορας μακαροναδα και γενικα ολα τα ζωα τα αγαπω
για να εχεις χασει τους κωδικους φαντασου ποσο μαλακας εισαι τυπε :S :S :S
Για να μην ξερει οτι μπορει να ζητησει να του βγαλουν νεους κωδικους φαντασου ποσο ακομα πιο μαλακας ειναι... :S :S :S
πως να το ζητησει να του βγαλουν νεους κωδικους τυπε; αφου δεν ξερει να γραφει :S :S :S
παει και ο πιπαλεκος...
δωρα αν θες να πας καλα στο διαγωνισμο του μρ.μαλακαEγω μετα τον μπλιτς ,εκλεισα σαν γυναικα .δε προλαβα να κρατησω και τηλεφωνο απο το γκομενακι .
Μπλιτς αν με ακους ,φτιαξε λογαριασμο και ελα να βριστουμε ινμποξ ,μου εχει λειψει.
Και το παππουδι σαν να λειπει καιρο; να παρω σβαρνα τις εντατικες ή τα νεκροταφεία;
Λιγοστευουμε επικινδυνα
δωρα αν θες να πας καλα στο διαγωνισμο του μρ.μαλακα
πρεπει να κανεις εμφανισεις σε πολλα νηματα
και να κανεις εχθρους
πχ δες το λιλα περυσι που μπαχαλευε τα παντα
και περασε 1ος τα προκριματικα