Επισκέπτης
παει και ο πιπαλεκος...
Τον ξεκωλιασε προικισμενος τραβελος τυπε;
παει και ο πιπαλεκος...
της τα λεωΤα αρχιδια μου θα παρει στο διαγωνισμο...υπαρχουν πραγματικοι ογκολιθοι μαλακιας εδω μεσα τυπε τι να κλασει η Ντορα.Μονο σε κλωνοδιαγωνισμο θα ειχε καποια ελπιδα τυπου Μιστερ Πετυχημενος Κλωνος....
της τα λεω
δεν ακουει νομιζει ετσι ειναι
μονο τραμουντανα και νικοπλατ να δει θα πεσει κατω
ετσιΑδικο παντως το μιουταρισμα του ΠΙΠΑ-λεκου...επειδη σε μια φραση με 8 λεξεις ειπε 5 βρισιες;
ετσι
με ποιον θα γελαμε τωρα?
ας μπει τουλαχιστον με το πιπαλεκος1
ειναι η καταρα του μρ.μαλακαΔεν εχει τους κωδικους τυπε....τους εχασε πριν χρονια μαζι με την ορθογραφια και τη συνταξη.Ας προχωρησει στη δημιουργια του Πιπαλεκου3 οπως του προτεινα προηγουμενως οπου θα γραφει με απταιστα Ελληνικα και θα ειναι το πουστρακι σε τριολε με αραπη και γκομενα ψωλαρπαχτρα.
Αδικο παντως το μιουταρισμα του ΠΙΠΑ-λεκου...επειδη σε μια φραση με 8 λεξεις ειπε 5 βρισιες;
Εγώ κούκλα μου δε σου κάνω;Eγω μετα τον μπλιτς ,εκλεισα σαν γυναικα .δε προλαβα να κρατησω και τηλεφωνο απο το γκομενακι .
Μπλιτς αν με ακους ,φτιαξε λογαριασμο και ελα να βριστουμε ινμποξ ,μου εχει λειψει.
Και το παππουδι σαν να λειπει καιρο; να παρω σβαρνα τις εντατικες ή τα νεκροταφεία;
Λιγοστευουμε επικινδυνα
Εγώ κούκλα μου δε σου κάνω;
Εγώ που σου μιλάω όμορφα, που σου στέλνω και λουλουδάκια;
Αχ γιατί εσείς τα κορίτσια να αγαπάτε τα "κακά" αγόρια;
Μήπως πρέπει να γίνω και εγώ σκληρός και "κακός" μαζί σου;
Ας είναι, αφού ετσι το θες θα γίνω και εγώ ένα bad boy.
Λοιπόν, για να δούμε, χμ, ναι, χμ, πως φέρονται άραγε τα bad boys;
Α, κατι μου ΄ρθε.
Λοιπόν.
Είσαι κακιά.
Δεν είσαι όμορφη.
Δε μ΄αρέσεις. Σε κανένα άντρα δεν αρέσεις γιατί είσαι... (τι γραφουν τωρα; ) ... χοντρή.
Αμαν, αμαν, είσαι εσυ αυθεντικό bad boy, εγώ απ' την άλλη μεριά ... όχι.Ετσι μιλανε οι πουστηδες και τα 5χρονα τυπε....
Αμαν, αμαν, είσαι εσυ αυθεντικό bad boy, εγώ απ' την άλλη μεριά ... όχι.
Αφιερωμένο
Τουλάχιστον η δική μας γενιά πρόλαβε να ακούσει μουσική - όχι νταπα ντουπα μλκιες...Αρχιδια bad boy ειμαι τυπε....ευχαριστω για τη κομματαρα.
Τουλάχιστον η δική μας γενιά πρόλαβε να ακούσει μουσική - όχι νταπα ντουπα μλκιες...
Respect σε όλα τα μέταλλα,
R.I.P. Lemmy
Όντως άδικο μιας και δεν έβρισε μάνες ... τέσπα μάλλον ο αντμίν και οι μοντερέιτορς ξέρουν καλύτερα.Αδικο παντως το μιουταρισμα του ΠΙΠΑ-λεκου...επειδη σε μια φραση με 8 λεξεις ειπε 5 βρισιες;
Εγώ κούκλα μου δε σου κάνω;
Εγώ που σου μιλάω όμορφα, που σου στέλνω και λουλουδάκια;
Αχ γιατί εσείς τα κορίτσια να αγαπάτε τα "κακά" αγόρια;
Μήπως πρέπει να γίνω και εγώ σκληρός και "κακός" μαζί σου;
Ας είναι, αφού ετσι το θες θα γίνω και εγώ ένα bad boy.
Λοιπόν, για να δούμε, χμ, ναι, χμ, πως φέρονται άραγε τα bad boys;
Α, κατι μου ΄ρθε.
Λοιπόν.
Είσαι κακιά.
Δεν είσαι όμορφη.
Δε μ΄αρέσεις. Σε κανένα άντρα δεν αρέσεις γιατί είσαι... (τι γραφουν τωρα; ) ... χοντρή.
παει και ο πιπαλεκος...
...μα ποσουs, πια,χωραει αυτη η ατζεντα;;;Βρε συ ανεστη μου ,εισαι πολυ γλυκος ,ισορροπημενος και υγιης για να τσακωθω μαζι σου . Εισαι παιδι για σπιτι ,το γραφω στην ατζέντα μου να σε θυμηθω οταν θα ψαχνω για γαμπρο
Ρολο κωλοχαρτο απο τα lidl είναι σε έκδοση xxxl!!!...μα ποσουs, πια,χωραει αυτη η ατζεντα;;;