jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ειπε ο μλκς ο τελευταιος πασοκος.
Γιατί όλοι είναι τα ίδια τύπε και [size=30pt]στις επόμενες ψηφίζουμε κανέναν[/size].
Ειπε ο μλκς ο τελευταιος πασοκος.
Γιατί όλοι είναι τα ίδια τύπε και [size=30pt]στις επόμενες ψηφίζουμε κανέναν[/size].
Εχω μηνυμα απο τον εγκλειστο βαγκον προς τον στουκα.
"Σε ψαχνω ,να σου σπασω τα μπιλιαρδα"
Εχουμε μελος ,ιδιοκτητη μπιλιαρδαδικου εδω μεσα; :/
Πουτάνος?Μα εγω νιωθω πολυ οικεια μαζι σου. Κατι σαν αδελφες ψυχες. Μηπως εισθε συναδελφος;
Εχω μηνυμα απο τον εγκλειστο βαγκον προς τον στουκα.
"Σε ψαχνω ,να σου σπασω τα μπιλιαρδα"
Εχουμε μελος ,ιδιοκτητη μπιλιαρδαδικου εδω μεσα; :/
Μιας και το νήμα ξευφέγει από τη βασική -Πικερική- θεματολογία, άλλοτε προς το παρανοϊκότερο ,άλλοτε προς το χυδαιότερο και δοθείσης της απουσίας του νηματοθέτη , ας πάρει μια ρομαντική νότα (δε θα το ενέκρινε ο Αρχηγος αλλά είναι muted, οπότε...)Κλασικά, κάθε πουτανα νομίζει ότι μια μέρα θα παντρευτεί ένα καλό παιδί.
Τελικά θα καταλάβεις ότι το μόνο που μπορείς να παντρευτείς είναι έναν μαλάκα με ένα σκασμό ψυχολογικά προβλήματα όπως και εσύ....
Εδω ένα κομμάτι που θα μπορούσε να αφιερώσει ο πίκερ στην κορίνα .. αν δεν το έχει κάνει ήδηπικερ η κορινα μου φενεται οτι εχει φουλ ψυχολογικα τα τελευταια 2 χρονακια, στης αρχες ηταν ενα γλυκο κοριτσακι προθυμο να κανει οτι της ζητησεις
πλεον οχι
γυαλιζει το ματι της μισος και κακια για το αντρικο φυλο
ενα μαχαιρι να της δωσει κανεις θα τους καρφωσει ολους, σενα πρωτο σιγουρα
μου ειχε πει οτι εχει τεραστια αδυναμια στα αδερφια της
αλλαξε ροτα ρε πικερ, βρες καμια αλλη
Μιας και το νήμα ξευφέγει από τη βασική -Πικερική- θεματολογία, άλλοτε προς το παρανοϊκότερο ,άλλοτε προς το χυδαιότερο και δοθείσης της απουσίας του νηματοθέτη , ας πάρει μια ρομαντική νότα (δε θα το ενέκρινε ο Αρχηγος αλλά είναι muted, οπότε...)
Ο Τίμο είναι ένας γάτος που ζει σε ένα πλούσιο σπίτι, με όλες τις ανέσεις, πολύ αγάπη από τους ανθρωπινους γονείς, ασφάλεια κτλ.
Όμως, κάτι έλειπε.
Μια μέρα ανακάλυψε πως στο διπλανό σπίτι υπάρχει μια θηλυκή γάτα.
Εμπόδιο ανυπέρβλητο στη γνωριμία τους το τείχος που χωρίζει τα δυο σπίτια.
Δείτε το βίντεο.
Ίσως και εμείς να εχουμε ένα τείχος που πρέπει να υπερβούμε, αλλά ανθρωποι όντες είμαστε πιο ελλιπείς από τα ζωάκια και ΔΕΝ το βλέπουμε...
Απευθύνεσαι σε εμένα ή στο γάτο;
Εχω κοντο τοιχο στο σπιτι αν θες να τον πηδηξεις
ΓιούπιΠικερ τωρα στο Μεταξι
Πικερ τωρα στο Μεταξι
Εχω κοντο τοιχο στο σπιτι αν θες να τον πηδηξεις
Αφού δεν απαντάς, θα σου απευθύνω ακόμα ένα ερώτημα:Απευθύνεσαι σε εμένα ή στο γάτο;
συνοδευοταν τυπε :- :S :S :SΤου μιλησες τύπε?
συνοδευοταν τυπε :- :S :S :S
Μελαμψό αγόρι;