Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πήγα σε κάνα δυο ψυχιάτρους αλλά καμία δεν κάθισε να τη γαμήσω. Δεν γιατρεύονται έτσι οι ασθενείς μωρή καρίολα.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με 10 ευρω Πικεροτυπε γυναικα γιατρο δεν πηδας ουτε ο Μπραντ Πιτ να ησουν....

Τότε να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει πουτάνα. Όποιος πάει σε γυναίκα ψυχίατρο θέλει κατά βάθος να τη γαμήσει.  :birdman:

Επισκέπτης
Τότε να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει πουτάνα. Όποιος πάει σε γυναίκα ψυχίατρο θέλει κατά βάθος να τη γαμήσει.  :birdman:

Οποιος παει σε γυναικα ψυχιατρο και πιστευει οτι θα του κατσει τοτε ειναι χειροτερος μαλακας και απο σενα Πικεροτυπε...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
φίλε πικέ σόρυ που "γαμάω" το γνωστό νόμο αλλά χρειάζεσαι γκόμενα/σχέση. εκεί έχω καταλήξει και δεν χρεώνω και τίποτα...
να δεις που με μια μόνιμη σχέση (απαραιτήτως σεξουαλικα αρκετά ενεργή) σε λίγες εβδομάδες θα είσαι άλλος άνθρωπος.
άκου συμπτώματα που θα έχει η παρουσία τέτοιας γυναίκας δίπλα σου.
α. κατά βούληση (δωρεάν) σεξ ---> ηρεμία, περιορισμός εκρήξεων και αρνητικών σκέψεων
β. γεωμετρική αύξηση κοινωνικοποίησης καθότι θα ξεκινήσουν τα πάρε δωσε με τον πραγματικό κόσμο και άλλα ζευγάρια
γ. αποδοχή του έτερου φύλου ως ανθρώπινο όν (έστω και σπασαρχίδικο συχνά)
για κάποιο χρονικό διάστημα βέβαια γιατί κάποια στιγμή θα "δουλέψει" πάνω σου το σπασαρχίδικο του έτερου φύλου, αλλά μην ανησυχείς θα μπορείς, όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι και εφόσον το κρίνεις απαραίτητο, να εφαρμόζεις πτυχές του νόμου στα γνωστά σου λημέρια και να εκτονώνεσαι...

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.642
Πόντοι
6.056
φίλε πικέ σόρυ που "γαμάω" το γνωστό νόμο αλλά χρειάζεσαι γκόμενα/σχέση. εκεί έχω καταλήξει και δεν χρεώνω και τίποτα...
να δεις που με μια μόνιμη σχέση (απαραιτήτως σεξουαλικα αρκετά ενεργή) σε λίγες εβδομάδες θα είσαι άλλος άνθρωπος.
άκου συμπτώματα που θα έχει η παρουσία τέτοιας γυναίκας δίπλα σου.
α. κατά βούληση (δωρεάν) σεξ ---> ηρεμία, περιορισμός εκρήξεων και αρνητικών σκέψεων
β. γεωμετρική αύξηση κοινωνικοποίησης καθότι θα ξεκινήσουν τα πάρε δωσε με τον πραγματικό κόσμο και άλλα ζευγάρια
γ. αποδοχή του έτερου φύλου ως ανθρώπινο όν (έστω και σπασαρχίδικο συχνά)
για κάποιο χρονικό διάστημα βέβαια γιατί κάποια στιγμή θα "δουλέψει" πάνω σου το σπασαρχίδικο του έτερου φύλου, αλλά μην ανησυχείς θα μπορείς, όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι και εφόσον το κρίνεις απαραίτητο, να εφαρμόζεις πτυχές του νόμου στα γνωστά σου λημέρια και να εκτονώνεσαι...
η ελλεεινιδα θα τα κανει ολα αυτα?
:think:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
εγω κανω τον μισο νομο του πικερ  εχω φιλους γαμαω  τανες  γαμαω  γκομενες  απο σχολη και  αλλου που γνωριζω    και  εχω λεφτα  στην ακρη 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Πίκερ σε στηρίζω, εφαρμόζω το νόμο σου τροποποιημένο εδώ και δέκα χρόνια. Δεν δίνω στις γκόμενες καμία αξία. Γαμάω σε ξενοδοχεία / Στούντιο / σπίτι μου με συχνότητα όσες φορές μου πουν οι καύλες μου. Το λέω μόνο στους κολλητούς μου και σε ομοιοπαθείς συναδέλφους, γιατί η Ελληνική Κοινωνία είναι συντηρητική και υποκριτική. Δεν μαλακίζομαι, αφού το εισόδημά μου μου επιτρέπει να γαμάω όποτε μου αρέσει. Δεν έχω γκόμενα και δεν μου καίγεται καρφί. Ανακάλυψα ότι το πληρωμένο γαμίσι έρχεται πιο φτηνό από τις γκόμενες και με μπόνους όχι γκρίνια, όχι σπασαρχιδιά, όχι απαιτήσεις, όχι υστερικές κρίσεις. Διαφορά ανεκτίμητη.Είμαι περήφανος, αλλά όχι μοναχικός    

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας είναι ο συντηρητισμός, η υποκρισία και η απάτη. Όλοι έχουν μάθει σε αυτόν τον εύκολο δρόμο και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι όσο τον ακολουθούν διαιωνίζουν το κακό. Είμαι τόσο εκνευρισμένος και τόσο αντίθετος με τα καμάκια και τα λαμόγια ακριβώς για το λόγο αυτό. Είναι ένας φαύλος κύκλος που συνεχίζεται λόγω των δικών μας ελεεινών συμπεριφορών, οι οποίες καθιστούν τις γυναίκες παθητικές, καχύποπτες και κομπλεξικές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό τον κύκλο προσπαθούμε να σπάσουμε. Κανένας γιατρός δεν χρειάζεται. Μόνο να εφαρμόσουμε το νόμο του Picker.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Stekas 72 όλα σωστά, αλλά παρακαλώ να μην αναφέρεις
τη γυναίκα σου στο θρεντ αυτό !
Σεβόμαστε την προσωπικότητά της, και δεν θα πρέπει
να τη σχολιάζουμε !  :hi: :hi:

Μπορείς να κρίνεις τον Πικεράκο,
αλλά παρακαλώ όχι αναφορές στη σύζυγο,
δεν χρειάζονται.
Μπορείς να πεις ότι πας σε στούντιο,
ενώ είσαι νυμφευμένος.
Για πες κάποια καλή πρόταση για στούντιο !  :rockon:

Στα Θησέως 40 και 365 έχουν φέρει κάτι καλές Ουκρανές !  :rockon:

https://[URL unfurl="true"]www.thiseos365.com/assets/images/girls/5ac124f9b0928_2946_tatiana-2.jpg?c=1523368861[/img[/URL]]

Τατιάνα
[/quote]

Δεν εχεις και αδικο Λαδακη ....

Προσωπικά επιλεγω τα στουντιο της αλυσίδας Πειραιως 193... Από εχω παρει πολλες, Συλβια, Κωνσταντίνα, Πατριτσια και εμεινα ευχαριστημενος....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν παίρνω πια τα φάρμακά μου (Ladose 20mg). Τα έκοψα όταν άρχισα το νόμο του Picker.  :rockon:

Να τα ξαναρχίσεις, εστω και αν εφαρμοζεις τον "νομο - παρωδία" σου ...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
στεκα δεν παω σε στουντιο γαμαω πολλες τανες φυλης σε συγκεγκριμενο σπιτι γαμαω και κανονικες γκομενες     

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Πήγα σε κάνα δυο ψυχιάτρους αλλά καμία δεν κάθισε να τη γαμήσω. Δεν γιατρεύονται έτσι οι ασθενείς μωρή καρίολα.  :rockon:

Επρεπε να τις φλερτάρεις πρωτα πικερ... να τους ελεγες, "εχεις μουνι, κατσε να σε γαμησω!!!"  :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Stories

Νέο!