Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
είμαστε ψωμολιγούρια αλλά το παίζουμε ιστορίας. θα θελαμε να γαμάμε 3-4 φορες την εβδομαδα αλλά δε φτανει το χαρτζιλίκι οπότε παραμυθιάζουμε τον κόσμο. τον εχουμε κάνει λαστιχο απο τη τρομπα αλλα το παίζουμε υπεράνω. κραταμε τις γκαβλες γιατι μετα τη πολυ μαλακια δε σηκωνεται καν. δεν εχουμε γκόμενα ούτε προκειτε να αποκτήσουμε και μας κρυφοτσούζει. είμαστε ( είσαστε ) οι γνήσιοι κομπλεξικοί μικροτσούτσουνοι  γνήσιοι απόγονοι του αθάνατου του μαλάκα του έλληνα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
είμαστε ψωμολιγούρια αλλά το παίζουμε ιστορίας. θα θελαμε να γαμάμε 3-4 φορες την εβδομαδα αλλά δε φτανει το χαρτζιλίκι οπότε παραμυθιάζουμε τον κόσμο. τον εχουμε κάνει λαστιχο απο τη τρομπα αλλα το παίζουμε υπεράνω. κραταμε τις γκαβλες γιατι μετα τη πολυ μαλακια δε σηκωνεται καν. δεν εχουμε γκόμενα ούτε προκειτε να αποκτήσουμε και μας κρυφοτσούζει. είμαστε ( είσαστε ) οι γνήσιοι κομπλεξικοί μικροτσούτσουνοι  γνήσιοι απόγονοι του αθάνατου του μαλάκα του έλληνα

Πόσο σε τσούζει που ο Picker γαμάει 4 φορές την εβδομάδα και δεν μαλακίζεται ποτέ; Άμα θες αποδείξεις τράβα να ρωτάς τις πουτάνες για τις οποίες ενημερώνω κάθε φορά.  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο σχεσακιας άνετα μπορεί να είναι και πουτανιάρης! Στο χαζό σου μυαλο μονο δεν παιζει ....

Ο σχεσάκιας είναι σχεσάκιας και ο πουτανιάρης είναι πουτανιάρης. Ο σχεσάκιας που πάει και με πουτάνες είναι απλά ΚΟΤΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
στεκα εγω γαμαω απο 16 χρονων  τανες και γυναικες  εμεις  γι αυτο ειμαστε φιλοι δεν ταιριαζουμε με πικερ  ο νομος του θελει αλλαγες

Τώρα πια δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό γιατί οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες ξύπνησαν.

Σας δίνουν στεγνά στις γυναίκες σας και τρώτε παντόφλα.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες. Αυτοί που δεν κρύβονται σαν τις κότες.

Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να το φωνάξουν δυνατά.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
γκομενα τωρα οχι  ειμαι ελευθερος για να γαμαω οσες γουσταρω η διαφορα μου με τον πικερ ειναι οτι δεν θα ρουφιανευα συναγωνιστη

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.642
Πόντοι
6.056
γκομενα τωρα οχι  ειμαι ελευθερος για να γαμαω οσες γουσταρω η διαφορα μου με τον πικερ ειναι οτι δεν θα ρουφιανευα συναγωνιστη
ειναι λιγο ακραιο αυτο το κομματι του νομου
ισως πρεπει να το επανεξετασει ο πικερ
*P

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
γκομενα τωρα οχι  ειμαι ελευθερος για να γαμαω οσες γουσταρω η διαφορα μου με τον πικερ ειναι οτι δεν θα ρουφιανευα συναγωνιστη

Όποιος έχει γκόμενα και πάει με πουτάνες δεν είναι συναγωνιστής μου. Εγώ στερούμαι τη σχέση γιατί είμαι ειλικρινής.

Φωτιά και τσεκούρι στα γαμημένα λαμόγια που δεν φοράνε παντελόνια.  :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
εγω το λεω δεν εχω γκομενα πικερ γαμαω τανες  και κανονικες  γυναικες 

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
πίκερ είσαι θυμιατό μυρουδιάς κ μίστερ αυγολέμονος :cum:

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Πόσο σε τσούζει που ο Picker γαμάει 4 φορές την εβδομάδα και δεν μαλακίζεται ποτέ; Άμα θες αποδείξεις τράβα να ρωτάς τις πουτάνες για τις οποίες ενημερώνω κάθε φορά.  :birdman:
δεν πιστευω τις πουτανες λενε όλο ψέμματα αλλά έψησα την δικιά μου να σου κάτσει κ να μου πει μετά τη γνώμη της για το αν γαμάς καλά ή είσαι κοκοράκι...ψήνεσαι;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν προτιμήσαμε αυτόν τον τρόπο ζωής. Γίναμε μπουρδελιάρηδες από ανάγκη. Γεννηθήκαμε τίμιοι και ειλικρινείς. Τα λαμόγια μας ανάγκασαν να στραφούμε στα μπουρδέλα, γιατί με τα γλοιώδη τους ψέματα έκαναν τις γκόμενες τόσο καχύποπτες και κομπλεξικές που δεν έχει πλέον τύχη μαζί τους όποιος τους λέει την αλήθεια.

Δεν θα χαριστούμε λοιπόν σε αυτούς που μας έριξαν στο βούρκο. Θα τους γαμήσουμε ό,τι έχουν και δεν έχουν.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom