jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
στεκα εγω γαμαω απο 16 χρονων τανες και γυναικες εμεις γι αυτο ειμαστε φιλοι δεν ταιριαζουμε με πικερ ο νομος του θελει αλλαγες
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
στεκα εγω γαμαω απο 16 χρονων τανες και γυναικες εμεις γι αυτο ειμαστε φιλοι δεν ταιριαζουμε με πικερ ο νομος του θελει αλλαγες
είμαστε ψωμολιγούρια αλλά το παίζουμε ιστορίας. θα θελαμε να γαμάμε 3-4 φορες την εβδομαδα αλλά δε φτανει το χαρτζιλίκι οπότε παραμυθιάζουμε τον κόσμο. τον εχουμε κάνει λαστιχο απο τη τρομπα αλλα το παίζουμε υπεράνω. κραταμε τις γκαβλες γιατι μετα τη πολυ μαλακια δε σηκωνεται καν. δεν εχουμε γκόμενα ούτε προκειτε να αποκτήσουμε και μας κρυφοτσούζει. είμαστε ( είσαστε ) οι γνήσιοι κομπλεξικοί μικροτσούτσουνοι γνήσιοι απόγονοι του αθάνατου του μαλάκα του έλληναΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
είμαστε ψωμολιγούρια αλλά το παίζουμε ιστορίας. θα θελαμε να γαμάμε 3-4 φορες την εβδομαδα αλλά δε φτανει το χαρτζιλίκι οπότε παραμυθιάζουμε τον κόσμο. τον εχουμε κάνει λαστιχο απο τη τρομπα αλλα το παίζουμε υπεράνω. κραταμε τις γκαβλες γιατι μετα τη πολυ μαλακια δε σηκωνεται καν. δεν εχουμε γκόμενα ούτε προκειτε να αποκτήσουμε και μας κρυφοτσούζει. είμαστε ( είσαστε ) οι γνήσιοι κομπλεξικοί μικροτσούτσουνοι γνήσιοι απόγονοι του αθάνατου του μαλάκα του έλληνα
Ο σχεσακιας άνετα μπορεί να είναι και πουτανιάρης! Στο χαζό σου μυαλο μονο δεν παιζει ....
μην τον μαλώνεις...Ο σχεσακιας άνετα μπορεί να είναι και πουτανιάρης! Στο χαζό σου μυαλο μονο δεν παιζει ....
γκομενα?πικερ δεν εχω γυναικα
ειναι λιγο ακραιο αυτο το κομματι του νομουγκομενα τωρα οχι ειμαι ελευθερος για να γαμαω οσες γουσταρω η διαφορα μου με τον πικερ ειναι οτι δεν θα ρουφιανευα συναγωνιστη
γκομενα τωρα οχι ειμαι ελευθερος για να γαμαω οσες γουσταρω η διαφορα μου με τον πικερ ειναι οτι δεν θα ρουφιανευα συναγωνιστη
είμαστε ψωμολιγούρια αλλά το παίζουμε ιστορίας. θα θελαμε να γαμάμε 3-4 φορες την εβδομαδα αλλά δε φτανει το χαρτζιλίκι οπότε παραμυθιάζουμε τον κόσμο. τον εχουμε κάνει λαστιχο απο τη τρομπα αλλα το παίζουμε υπεράνω. κραταμε τις γκαβλες γιατι μετα τη πολυ μαλακια δε σηκωνεται καν. δεν εχουμε γκόμενα ούτε προκειτε να αποκτήσουμε και μας κρυφοτσούζει. είμαστε ( είσαστε ) οι γνήσιοι κομπλεξικοί μικροτσούτσουνοι γνήσιοι απόγονοι του αθάνατου του μαλάκα του έλληνα
δεν πιστευω τις πουτανες λενε όλο ψέμματα αλλά έψησα την δικιά μου να σου κάτσει κ να μου πει μετά τη γνώμη της για το αν γαμάς καλά ή είσαι κοκοράκι...ψήνεσαι;Πόσο σε τσούζει που ο Picker γαμάει 4 φορές την εβδομάδα και δεν μαλακίζεται ποτέ; Άμα θες αποδείξεις τράβα να ρωτάς τις πουτάνες για τις οποίες ενημερώνω κάθε φορά.![]()