You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rigormortis στις γκόμενες δείχνω πλήρη αδιαφορία και χλευάζω κάποιους χυλοπιτάκηδες φίλους που έχω. Εσύ πόσο περήφανος νιώθεις που κλάνεις να πεις στη γκόμενά σου ότι γαμάς και πουτάνες και μάλιστα αυτό το παρουσιάζεις ως "πανγαμισμό";
Κώστα Λαδάκη και vril έχετε και οι 2 δίκιο. Ναι μεν από τη μία ισχύει αυτό που λέει ο Λαδάκης, ότι ο νόμος του Picker δίνει τη λύση για το φτωχό τίμιο άντρα που θέλει να γαμάει νεαρά μουνιά, από την άλλη όμως ισχύει αυτό που λέει ο vril.
Είμαι τεμπέλης, δουλεύω μόνο όσο χρειάζεται για να εφαρμόζω το νόμο. Αν θέλω περισσότερα λεφτά στο μέλλον, σίγουρα θα δουλέψω παραπάνω. Φυσικά ποτέ δεν φτάνω στο σημείο να ζητήσω λεφτά μιας και η ζωή που κάνω είναι απίστευτα ολιγαρκής.
Στο μυαλό του άντρα που εφαρμόζει το νόμο του Picker υπάρχει μόνο ένας στόχος. Να μπορεί να γαμά και να χύνει 3-4 φορές την εβδομάδα χωρίς να λέει το παραμικρό ψέμα, χωρίς να τρώει ούτε μία χυλόπιτα. Τίποτε άλλο πέρα από αυτό.
Είμαι τεμπέλης, δουλεύω μόνο όσο χρειάζεται για να εφαρμόζω το νόμο. Αν θέλω περισσότερα λεφτά στο μέλλον, σίγουρα θα δουλέψω παραπάνω. Φυσικά ποτέ δεν φτάνω στο σημείο να ζητήσω λεφτά μιας και η ζωή που κάνω είναι απίστευτα ολιγαρκής.
Στο μυαλό του άντρα που εφαρμόζει το νόμο του Picker υπάρχει μόνο ένας στόχος. Να μπορεί να γαμά και να χύνει 3-4 φορές την εβδομάδα χωρίς να λέει το παραμικρό ψέμα, χωρίς να τρώει ούτε μία χυλόπιτα. Τίποτε άλλο πέρα από αυτό.
Μοναχικέ μπουρδελιάρη σου έχω πει τι θα κάνεις όταν βαριέσαι. Θα βγαίνεις για περπάτημα, θα παίρνεις το κομπιουτεράκι και θα υπολογίζεις τα γαμήσια που θα έχεις κάνει ως τα 80 σου χρόνια. Μιλάμε για πάνω από 10.000 γαμήσια. Ο στόχος σου είναι μακροπρόθεσμος και βασίζεται στη στυγνή λογική, είναι πολύ μικρό το παρόν και το συναίσθημα για να σε αποτρέψει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
πικερ αρα το ονειρο σου ειναι να φτασεις μεχρι σε καποια ηλικια ενα νουμερο με πολλα γαμησια
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 566
Stekas72 καταρχήν εσύ δεν γαμάς σε μπουρδέλα. Βασικά δεν γαμάς ούτε τη γυναίκα σου πια. Τελείως αγάμητος είσαι.
Βασικά σε studio παω πικερ. Δεν θα καθομουν ποτέ στην ουρά με τα βρωμερά πάκια...
Και μια χαρά γαμάω, το μουνι της γυναικας μου είναι δίπλα στο κρεβάτι μου και παντα διαθέσιμο!
Τωρα εσύ τι μας λες απο το παιδικό κρεβατάκι σου δεν εχει σημασία.....
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 566
Θα τις αρπάξεις Στρούκα.
Απο ποιον ρε Πακι? Ο πικερ παντως είναι μιση μερίδα, δεν νομίζω....
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
που σαι συ βρεπικερ αρα το ονειρο σου ειναι να φτασεις μεχρι σε καποια ηλικια ενα νουμερο με πολλα γαμησια
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
σταρακο το μονο που πρεπει να κανουμε οι ανδρες ειναι να γαμαμε χωρις γκρινια και νευρα απο γκομενες με οσα λεφτα μπορει να διαθεσει ο καθενας και με την διαφορα αλλο να εισαι παντρευμενος αλλο ελευθερος
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
ναι γιωργοσταρακο το μονο που πρεπει να κανουμε οι ανδρες ειναι να γαμαμε χωρις γκρινια και νευρα απο γκομενες με οσα λεφτα μπορει να διαθεσει ο καθενας και με την διαφορα αλλο να εισαι παντρευμενος αλλο ελευθερος
γαμησα αλινα απο διδυμου και απεπνεε μια ισχνη εσανς ψαριλας μαλλον μυκητες γτ ποναγε πολυ στα 4 ουτε λεπτο δεν αντεξε και μετα ξανα ιεραποστολικο με πολυ ζορυ και βογγητα πονου αισθανθηκα οτι ειμαι ο μουτομπο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
σταρακκο μοντελοαλυσιδα δεν γαμας λαθος επιλογη υπηρχαν τοσες
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Απο ποιον ρε Πακι? Ο πικερ παντως είναι μιση μερίδα, δεν νομίζω....
τον έχω δει από κοντά κάτω στην πιάτσα τον πίκερ είναι ξερακιανός περπατάει σαν συναρμολογημένος και το κεφάλι του είναι σαν αναποδογυρισμένη κατσαρόλα ατμού στους ώμους του -τόσο μεγάλο
μια κουτουλιά θα φας
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
ναι αλλα εχει ωραια κομοδινα και καθαρα κρεβατιασταρακκο μοντελοαλυσιδα δεν γαμας λαθος επιλογη υπηρχαν τοσες
Επισκέπτης
Πικερ τους κοιτας αγρια οταν τους καταλαβεις;Αλωνίζουμε την πιάτσα σχεδόν κάθε μέρα, κατεβαίνουν στην πιάτσα 2 φορές το μήνα παρκάροντας ακριβώς έξω από το μπουρδέλο και φορώντας μαύρα γυαλιά. Είναι λαμόγια και ξεφτίλες, είμαστε οι γνήσιοι περήφανοι μπουρδελιάρηδες.
Επισκέπτης
Η αλυσιδα της αντανακλαστικης ταχυεκσπερματισης μεσω διεγερσης του συμπαθητικου συστηματος. Γι αυτο εχουν τα ηχεια μεσα στα δωματια.ναι αλλα εχει ωραια κομοδινα και καθαρα κρεβατια
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
σταρακο δεν γαματ τον χωρο την γκομενα γαμας στην περιοχη αρκετα σπιτια εχουν καλα δωματια
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
ναι γιωργο αλλα θελω να νιωθω ανετα με το χωρο η καθαριοτητα η μιση αρχοντια γωργο πες μου καθαρα μπουρδελακια με καλα πουτανακια γαμησα στη φωκαιας και μια κασσανδρα απο κωλο και ηταν τρογλι το σπιτακι απ το στρωμα πρεπει να ειχε περασει στρατια απο πανω του ηταν σε αποσυνθεσησταρακο δεν γαματ τον χωρο την γκομενα γαμας στην περιοχη αρκετα σπιτια εχουν καλα δωματια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις