Μην ανησυχείς fodra, εννοούσα ότι αποχωρώ από το site για λίγο προκειμένου να περάσω ήρεμα την ημέρα του Πάσχα.
Ψέμματα λες.Στο σημείο αυτό δηλώνω ότι αποχωρώ από το site γιατί βαρέθηκα κάθε μέρα τις ίδιες παπαριές με τα λαμόγια. Καλή Ανάσταση.
Μην ανησυχείς fodra, εννοούσα ότι αποχωρώ από το site για λίγο προκειμένου να περάσω ήρεμα την ημέρα του Πάσχα.
Ψέμματα λες.Στο σημείο αυτό δηλώνω ότι αποχωρώ από το site γιατί βαρέθηκα κάθε μέρα τις ίδιες παπαριές με τα λαμόγια. Καλή Ανάσταση.
Με τους δικούς μου είμαι τυπε το ίδιο ελπίζω και για εσένα, εχω παντα το λαπτοπ μαζί μου και πολλες ωρες είναι ανοικτό, το αρνί ηδη είναι στη σουβλα...
Εσύ ρε λαμόγιο δεν έλεγες ότι θα κάνεις Πάσχα στη Ρόδο; Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι στη Ρόδο, μας δουλεύεις κανονικά. :-*
τυπε κανονισα να παω για καφε με μια βελανιδια :S :S :SΔεν υπαρχει φιλια τυπε. Να πιο ηταν το λαθος σου. Βγες εξω να χαρεις τη φυση και να κανεις παρεα με τους πραγματικους φιλους του ανθρωπου: τον ουρανο, τη θαλασσα και τα δεντρα
Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, υπάρχουν ένα σωρό μοναχικοί μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα για να βγαίνεις μαζί τους.
Μοναχικέ μπουρδελιάρη fanis81 κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι μόνος και ελεύθερος να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Φυσικά και είναι νορμάλ να βολτάρεις και να βγαίνεις όπου γουστάρεις μόνος. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, υπάρχουν ένα σωρό μοναχικοί μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα για να βγαίνεις μαζί τους. Και παράλληλα να εφαρμόζεις το νόμο του Picker.
Εννοειται αγορινα.henry miller παιχταρά μου;
τυπε κανονισα να παω για καφε με μια βελανιδια :S :S :S
Stekas72 η θρησκεία σου τι λέει για τους παντρεμένους που πάνε με πουτάνες - έστω και 2 φορές το μήνα όπως εσύ;
Το είχες η το έπαθες...?ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker