Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Teksoz

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Μην ανησυχείς fodra, εννοούσα ότι αποχωρώ από το site για λίγο προκειμένου να περάσω ήρεμα την ημέρα του Πάσχα. :hi:
Στο σημείο αυτό δηλώνω ότι αποχωρώ από το site γιατί βαρέθηκα κάθε μέρα τις ίδιες παπαριές με τα λαμόγια. Καλή Ανάσταση.
Ψέμματα λες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με τους δικούς μου είμαι τυπε το ίδιο ελπίζω και για εσένα, εχω παντα το λαπτοπ μαζί μου και πολλες ωρες είναι ανοικτό, το αρνί ηδη είναι στη σουβλα...

Εσύ ρε λαμόγιο δεν έλεγες ότι θα κάνεις Πάσχα στη Ρόδο; Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι στη Ρόδο, μας δουλεύεις κανονικά.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη fanis81 κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι μόνος και ελεύθερος να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Φυσικά και είναι νορμάλ να βολτάρεις και να βγαίνεις όπου γουστάρεις μόνος. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, υπάρχουν ένα σωρό μοναχικοί μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα για να βγαίνεις μαζί τους. Και παράλληλα να εφαρμόζεις το νόμο του Picker.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
περηφανε πικερ σε ποια πόρνη έριξες παρακάλι σημερα?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Εσύ ρε λαμόγιο δεν έλεγες ότι θα κάνεις Πάσχα στη Ρόδο; Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι στη Ρόδο, μας δουλεύεις κανονικά.  :-*

Χρονια Πολλα Πικερ!

Με τους δικους μου ημουν στην Ροδο, φιλοξενουμενοι από το σοι της γυναικας.

Βολτα στην Παλιά Πολη, ουζακια σε Ζεφυρο, πολυ φαί....

Εσύ για πες μας πως τα περασες?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.005
Πόντοι
24.596
Δεν υπαρχει φιλια τυπε. Να πιο ηταν το λαθος σου. Βγες εξω να χαρεις τη φυση και να κανεις παρεα με τους πραγματικους φιλους του ανθρωπου: τον ουρανο, τη θαλασσα και τα δεντρα
τυπε κανονισα να παω για καφε με μια βελανιδια :S :S :S

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, υπάρχουν ένα σωρό μοναχικοί μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα για να βγαίνεις μαζί τους.

Αν γίνει αυτό τότε θα λέγονται ομαδικοί μπουρδελιάρηδες τύπε  :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Μοναχικέ μπουρδελιάρη fanis81 κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι μόνος και ελεύθερος να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Φυσικά και είναι νορμάλ να βολτάρεις και να βγαίνεις όπου γουστάρεις μόνος. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, υπάρχουν ένα σωρό μοναχικοί μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα για να βγαίνεις μαζί τους. Και παράλληλα να εφαρμόζεις το νόμο του Picker.

Ο ανθρωπος απλά μοναχικός αυτό τον καιρο πικερ, συντομα θα βρει γκομενες να γαμαει και οποτε γουσταρει θα περναει απο τις πουτάνες, δεν θελει να είναι καμμενος σαν εσενα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Stekas72 η θρησκεία σου τι λέει για τους παντρεμένους που πάνε με πουτάνες - έστω και 2 φορές το μήνα όπως εσύ;  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη σε θέλω περήφανο και ειλικρινή - και όχι σιχαμένο λαμόγιο. Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Rumour spreadin' a-'round in that Texas town
'bout that shack outside La Grange
and you know what I'm talkin' about.
Just let me know if you wanna go
to that home out on the range.
They gotta lotta nice girls ah.

Have mercy.
A haw, haw, haw, haw, a haw.
A haw, haw, haw.

Well, I hear it's fine if you got the time
and the ten to get yourself in.
A hmm, hmm.
And I hear it's tight most ev'ry night,
but now I might be mistaken.
hmm, hmm, hmm.

:rockon:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
τυπε κανονισα να παω για καφε με μια βελανιδια :S :S :S

λαθος μεγαλο

εγω τραβιωμουν καιρο με μια τετοια και στο τελος χωρισαμε

τωρα εδώ και λιγο καιρο είμαι με μια κερασια ωραιο μουνι και χωρις πολλα πολλα κουκουτσια

με λιγο καστανόχωμα και σκαλισμα στην ριζα όταν χιονιζει είμαι μια χαρα και εγω και αυτή

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Stekas72 η θρησκεία σου τι λέει για τους παντρεμένους που πάνε με πουτάνες - έστω και 2 φορές το μήνα όπως εσύ;  :birdman:

Κανω καλες πραξεις πικερ, προσεχω την οικογένεια μου, αγαπαω πολύ την γυναικα μου, βοηθαω όσους εχουν αναγκη, δεν πινω και δεν καπνίζω, δεν παιζω τζογο, δεν εχω χρέη, βγαζω καλα λεφτά, οποτε μπορω να παρεκλινω από τους κανόνες και να γαμαω πουτάνες ή γκομενες. :birdman:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.333
Πόντοι
4.636

Το είχες η το έπαθες...? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom