Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.647
Πόντοι
5.506
Στα 37 ειχα 3 μακροχρονιες σχεσεις εκ των οποιων μια συγκατοικηση..οι "φιλοι" εχουν παντρευτει ολοι κ εχουν λακισει λες κ ειμαι λεπρος..πιο πολυ με ποναει η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ανθρωπων που εχω ζησει τα παντα μαζι τους..δε με ενοχλουν πραγματικα οι γυναικες αλλα η υποτακτικοτητα των ανδρων..πλεον δεν εχω φιλους κ παρακαλαω να μην ερχονται ΣΚ..οι τανες ικανοποιουν τη βιολογικη μου αναγκη κ τπτα περισσοτερο..ισως να χουν γινει κ εθισμος αλλα δεν πειραζει..τουλαχιστον διατηρω την αξιοπρεπεια μου(οτι εχει απομεινει)..να στε καλα παιδια..

Τυπε ειτε δεν ηταν φιλοι πριν ή δεν εχετε πλεον κανενα κοινο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.347
Πόντοι
41.129
Τυπε ειτε δεν ηταν φιλοι πριν ή δεν εχετε πλεον κανενα κοινο.

εμενα παντως 2-3 φιλοι που ειναι παντρεμενοι με παιδια με κυνηγανε να παμε εξω βολτα για να φυγουν απο το σπτι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.647
Πόντοι
5.506
εμενα παντως 2-3 φιλοι που ειναι παντρεμενοι με παιδια με κυνηγανε να παμε εξω βολτα για να φυγουν απο το σπτι.

Τυπε, το οτι ο παντρεμενος και αυτος που κανει σχεση εχουν διαφορετικες συνηθειες και υποχρεωσεις απο εναν ελευθερο ειναι δεδομενο. Το κατα ποσο θα διαρκεσει η αποσταση απο τις πρωην παρεες και αν θα ειναι κατι μονιμο εχει να κανει με τον χαρακτηρα του καθενος. Μη γενικευουμε.

Αντε και το παραφιλοσοφισαμε, εδω ειναι το νημα που γραφουμε μαλακιες για τον πικερ.

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
τυπε πιθανοτερο ειναι να του ξανακατσει η κορινα παρα να εγκαταλειψει το σαη
Πικέ, εύχομαι να σου κάτσει η Κορινα και να ξαναμπείς στο σαη να μας ποσταρεις ντοκουμέντα!
Τύπε, κι εγώ πιστεύω ότι και να έφευγε θα ανασταινόταν με άλλο νικ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.647
Πόντοι
5.506
Πικέ, εύχομαι να σου κάτσει η Κορινα και να ξαναμπείς στο σαη να μας ποσταρεις ντοκουμέντα!
Τύπε, κι εγώ πιστεύω ότι και να έφευγε θα ανασταινόταν με άλλο νικ.

Πληροφοριες λενε οτι για λιγο καιρο θα μας κανει εμφανισεις η "Δωρα".  :2funny:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Παρουσα. Επεμβαινω μονο οταν αναβουν τα αιματα . Σας παρακολουθω ομως.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες κακα τα ψεματα σε μια σοβαρη σχεση η ακομα χειροτερα σε γαμο οι γυναικες το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να σε αποξενωσουν απο τους φιλους(ειδικα τους ελευθερους).
Και δυστυχως οι περισσοτεροι αντρες ειναι τοσο μουνοδουλοι που τελικα το αποδεχονται :S

Τσεκαρε το 2 και μην επιτρεπετε να σας χειραγωγουν τα αιμοδιψη βαμπιρια ,δε σταματουν πουθενα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
στρούκα αφού είναι τόσο όμορφη η ζωή σου γιατί δεν περνάς χρόνο με τους δικούς σου αλλά κάθεσαι 15 λεπτά πριν την Ανάσταση να λες μαλακίες στο ίντερνετ παρέα με το ναυάγιο τη δώρα και τους άλλους

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
στρούκα αφού είναι τόσο όμορφη η ζωή σου γιατί δεν περνάς χρόνο με τους δικούς σου αλλά κάθεσαι 15 λεπτά πριν την Ανάσταση να λες μαλακίες στο ίντερνετ παρέα με το ναυάγιο τη δώρα και τους άλλους
Γιατί πολύ απλά οι δικοί του είναι στη φαντασία του...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΚΕ !!!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Γιατι ειμαστε αθεοι :cheesy: οποτε για εμας ειναι σαν μια καθημερινή μερα σημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom