Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ/ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΞΙΑ.
ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ -Ε Μ Ε Ι Σ- ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ -ΣΕ 1ο ΒΑΘΜΟ- ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ.

S/M Milfakias   :heavymetalbig:

Τυπε οι νομοι μας εχουν πολλα κοινα.....  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

STEKAS72

Ειχα ανοιξει και σχετικό θέμα εδώ:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Συγκαλυμμένα καμάκια και μαλακίες. Λες και εμείς γεννηθήκαμε χθες και δεν ξέρουμε πόσο κομπλεξικές είναι οι γκόμενες στην Ελλάδα. Αν δεν είσαι λεφτάς ή της παρέας ή τέρμα ψεύτης και υποκριτής δεν γαμάς καλή μικρή γκόμενα με την καμία.

Είμαι πιλότος και ομορφοπαιδο πικυ, μου την πέφτουν και ωραίες γκόμενές..
Αλλά πάλι καμακωνω μόνος μου και πάω και σε μπούρδελα, παίρνω εσκορτς κλπ
Ο μόνος κανόνας είναι να γαμάμε πολλά κ δυνατά μουνια

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Τυπε οι νομοι μας εχουν πολλα κοινα.....  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

STEKAS72

Ειχα ανοιξει και σχετικό θέμα εδώ:

είσαι πολύ μπροστά εσύ φίλε, ομολογώ, εγώ (ακόμα τουλάχιστον) δεν είμαι παντρεμένος και δεν έχω πολλά παιδιά . Κάνω όμως φιλότιμες προσπάθειες.

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Φιλε milfakias ποσο χρονων εισαι?θες να παντρευτεις δλδ?

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Οχι δε μου φαινεται..κ εγω 37 ειμαι..αν βρεις σφυρα μου κλεφτικα..παντα φιλικα..

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Καλλέργη 33: Αντριάνα. :-* Ολοκλήρωσα τη Μ. Εβδομάδα με 4/4 γαμήσια στο σπίτι αυτό (3 στην Αντριάνα, 1 στη Σαμπίνα).

Στο σημείο αυτό δηλώνω ότι αποχωρώ από το site γιατί βαρέθηκα κάθε μέρα τις ίδιες παπαριές με τα λαμόγια. Καλή Ανάσταση.
Πικέ, μη φεύγεις! Σε αγαπάμε!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
σού φαίνεται περίεργο ε ;; (είμαι 34 περίπου)
Οχι δε μου φαινεται..κ εγω 37 ειμαι..αν βρεις σφυρα μου κλεφτικα..παντα φιλικα..

Τυποι 45 ειμαι... αν βγαινουμε με πολλες γκομενες, καποια στιγμή θα βρουμε αυτή που πιστεύουμε ότι μπορουμε να προχωρήσουμε για οικογένεια.

Να θυμαστε, η επιλογή γυναικας είναι σαν να βαζεις το χερι σου σε ενα σακο με φιδια, ελπίζεις να τραβηξεις εκεινο που δεν δαγκώνει! Και σας μιλάω εκ πείρας....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τυποι 45 ειμαι... αν βγαινουμε με πολλες γκομενες, καποια στιγμή θα βρουμε αυτή που πιστεύουμε ότι μπορουμε να προχωρήσουμε για οικογένεια.

Να θυμαστε, η επιλογή γυναικας είναι σαν να βαζεις το χερι σου σε ενα σακο με φιδια, ελπίζεις να τραβηξεις εκεινο που δεν δαγκώνει! Και σας μιλάω εκ πείρας....
εγω 38 είμαι και με δαγκωσε ένα προπερσι.
ο δειλος πικερ φοβαται να βαλει χερι ο αντρακλας ο πισωγλεντης

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Στα 37 ειχα 3 μακροχρονιες σχεσεις εκ των οποιων μια συγκατοικηση..οι "φιλοι" εχουν παντρευτει ολοι κ εχουν λακισει λες κ ειμαι λεπρος..πιο πολυ με ποναει η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ανθρωπων που εχω ζησει τα παντα μαζι τους..δε με ενοχλουν πραγματικα οι γυναικες αλλα η υποτακτικοτητα των ανδρων..πλεον δεν εχω φιλους κ παρακαλαω να μην ερχονται ΣΚ..οι τανες ικανοποιουν τη βιολογικη μου αναγκη κ τπτα περισσοτερο..ισως να χουν γινει κ εθισμος αλλα δεν πειραζει..τουλαχιστον διατηρω την αξιοπρεπεια μου(οτι εχει απομεινει)..να στε καλα παιδια..

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Στα 37 ειχα 3 μακροχρονιες σχεσεις εκ των οποιων μια συγκατοικηση..οι "φιλοι" εχουν παντρευτει ολοι κ εχουν λακισει λες κ ειμαι λεπρος..πιο πολυ με ποναει η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ανθρωπων που εχω ζησει τα παντα μαζι τους..δε με ενοχλουν πραγματικα οι γυναικες αλλα η υποτακτικοτητα των ανδρων..πλεον δεν εχω φιλους κ παρακαλαω να μην ερχονται ΣΚ..οι τανες ικανοποιουν τη βιολογικη μου αναγκη κ τπτα περισσοτερο..ισως να χουν γινει κ εθισμος αλλα δεν πειραζει..τουλαχιστον διατηρω την αξιοπρεπεια μου(οτι εχει απομεινει)..να στε καλα παιδια..

μεγάλε, στο μυαλό μου είσαι, αυτό εγώ έχω αρχίσει από καιρό να το διαισθάνομαι, και όχι μόνο με φίλους και κολλητούς αλλά και με τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο και τον επαγγελματικό μου περίγυρο ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.825
Πόντοι
3.656

Μην σου φανεί παράξενο, αν χωρίσουν σε λίγα χρόνια, να σε πλησιάσουν και να σου ζητήσουν 1ον. Να ξανακάνουν παρέα με σένα 2ον. Να τους δείξεις το δρόμο για τις πουτανόπιατσες, μασάζ, συνοδούς κλπ

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ετσι κ διαννοηθει καποιος κ επιζητησει την παρεα μου μετα απο χωρισμο θα παρει τα αρχιδια μου..ειμαι μηνες κλεισμενος σε ενα διαμερισμα γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος να βγω απλα μια βολτα..εγω μπορει τωρα να υποφερω αλλα το υπομενω..αλοιμονο σε οσους μεινουν ξαφνικα αμανατι..μεχρι τωρα υπηρξα ευγενης κ καλοκαρδος..απο δω κ περα θα το πληρωσουν με το ιδιο νομισμα..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μαγκες κακα τα ψεματα σε μια σοβαρη σχεση η ακομα χειροτερα σε γαμο οι γυναικες το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να σε αποξενωσουν απο τους φιλους(ειδικα τους ελευθερους).
Και δυστυχως οι περισσοτεροι αντρες ειναι τοσο μουνοδουλοι που τελικα το αποδεχονται :S

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
αν είχα να διαλέξω μεταξύ του να με δαγκώσει το φίδι ( παντρειά) και του να καταντήσω Πίκερ, θα προτιμούσα αναφανδόν το πρώτο,  με μόνη προύπόθεση να παντρευόμουν μία τουλάχιστον βασικά εμφανίσιμη γυναίκα,
απλά ένα μίνιμουμ εμφάνισης,  να μπορείς να τήν κυκλοφορήσεις χωρίς να σέ κοιτούν με οίκτο...

Δεν ζητάω πολλά νομίζω ...

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ετσι κ διαννοηθει καποιος κ επιζητησει την παρεα μου μετα απο χωρισμο θα παρει τα αρχιδια μου..ειμαι μηνες κλεισμενος σε ενα διαμερισμα γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος να βγω απλα μια βολτα..εγω μπορει τωρα να υποφερω αλλα το υπομενω..αλοιμονο σε οσους μεινουν ξαφνικα αμανατι..μεχρι τωρα υπηρξα ευγενης κ καλοκαρδος..απο δω κ περα θα το πληρωσουν με το ιδιο νομισμα..
Τύπε έχεις πάθει Πίκερ.  :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.153
Πόντοι
41.129
Στο σημείο αυτό δηλώνω ότι αποχωρώ από το site γιατί βαρέθηκα κάθε μέρα τις ίδιες παπαριές με τα λαμόγια. Καλή Ανάσταση.

Πικέ, μη φεύγεις! Σε αγαπάμε!

τυπε πιθανοτερο ειναι να του ξανακατσει η κορινα παρα να εγκαταλειψει το σαη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom