acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Χώνει το σκατοβουρτακι στον πάτο του μέχρι να γυαλισειπικερ πόσες φορές σκουπίζεσαι μετά την αφόδευση?
Χώνει το σκατοβουρτακι στον πάτο του μέχρι να γυαλισειπικερ πόσες φορές σκουπίζεσαι μετά την αφόδευση?
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ/ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΞΙΑ.
ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ -Ε Μ Ε Ι Σ- ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ -ΣΕ 1ο ΒΑΘΜΟ- ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ.
S/M Milfakias
Συγκαλυμμένα καμάκια και μαλακίες. Λες και εμείς γεννηθήκαμε χθες και δεν ξέρουμε πόσο κομπλεξικές είναι οι γκόμενες στην Ελλάδα. Αν δεν είσαι λεφτάς ή της παρέας ή τέρμα ψεύτης και υποκριτής δεν γαμάς καλή μικρή γκόμενα με την καμία.
Εγγύηση δεν έχει...?Πικερ αυτό το γνωρίζουμε, το καμακι είναι για ανδρες και όχι για ελαττωματικούς σαν εσένα.
Τυπε οι νομοι μας εχουν πολλα κοινα.....
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
STEKAS72
Ειχα ανοιξει και σχετικό θέμα εδώ:
σού φαίνεται περίεργο ε ;; (είμαι 34 περίπου)Φιλε milfakias ποσο χρονων εισαι?θες να παντρευτεις δλδ?
Πικέ, μη φεύγεις! Σε αγαπάμε!Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Καλλέργη 33: Αντριάνα. :-* Ολοκλήρωσα τη Μ. Εβδομάδα με 4/4 γαμήσια στο σπίτι αυτό (3 στην Αντριάνα, 1 στη Σαμπίνα).
Στο σημείο αυτό δηλώνω ότι αποχωρώ από το site γιατί βαρέθηκα κάθε μέρα τις ίδιες παπαριές με τα λαμόγια. Καλή Ανάσταση.
σού φαίνεται περίεργο ε ;; (είμαι 34 περίπου)
Οχι δε μου φαινεται..κ εγω 37 ειμαι..αν βρεις σφυρα μου κλεφτικα..παντα φιλικα..
Πικέ, μη φεύγεις! Σε αγαπάμε!
εγω 38 είμαι και με δαγκωσε ένα προπερσι.Τυποι 45 ειμαι... αν βγαινουμε με πολλες γκομενες, καποια στιγμή θα βρουμε αυτή που πιστεύουμε ότι μπορουμε να προχωρήσουμε για οικογένεια.
Να θυμαστε, η επιλογή γυναικας είναι σαν να βαζεις το χερι σου σε ενα σακο με φιδια, ελπίζεις να τραβηξεις εκεινο που δεν δαγκώνει! Και σας μιλάω εκ πείρας....
Στα 37 ειχα 3 μακροχρονιες σχεσεις εκ των οποιων μια συγκατοικηση..οι "φιλοι" εχουν παντρευτει ολοι κ εχουν λακισει λες κ ειμαι λεπρος..πιο πολυ με ποναει η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ανθρωπων που εχω ζησει τα παντα μαζι τους..δε με ενοχλουν πραγματικα οι γυναικες αλλα η υποτακτικοτητα των ανδρων..πλεον δεν εχω φιλους κ παρακαλαω να μην ερχονται ΣΚ..οι τανες ικανοποιουν τη βιολογικη μου αναγκη κ τπτα περισσοτερο..ισως να χουν γινει κ εθισμος αλλα δεν πειραζει..τουλαχιστον διατηρω την αξιοπρεπεια μου(οτι εχει απομεινει)..να στε καλα παιδια..
Στα 37 ειχα 3 μακροχρονιες σχεσεις εκ των οποιων μια συγκατοικηση..οι "φιλοι" εχουν παντρευτει ολοι κ εχουν λακισει λες κ ειμαι λεπρος..πιο πολυ με ποναει η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ανθρωπων που εχω ζησει τα παντα μαζι τους..δε με ενοχλουν πραγματικα οι γυναικες αλλα η υποτακτικοτητα των ανδρων..πλεον δεν εχω φιλους κ παρακαλαω να μην ερχονται ΣΚ..οι τανες ικανοποιουν τη βιολογικη μου αναγκη κ τπτα περισσοτερο..ισως να χουν γινει κ εθισμος αλλα δεν πειραζει..τουλαχιστον διατηρω την αξιοπρεπεια μου(οτι εχει απομεινει)..να στε καλα παιδια..
Τύπε έχεις πάθει Πίκερ. :SΕτσι κ διαννοηθει καποιος κ επιζητησει την παρεα μου μετα απο χωρισμο θα παρει τα αρχιδια μου..ειμαι μηνες κλεισμενος σε ενα διαμερισμα γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος να βγω απλα μια βολτα..εγω μπορει τωρα να υποφερω αλλα το υπομενω..αλοιμονο σε οσους μεινουν ξαφνικα αμανατι..μεχρι τωρα υπηρξα ευγενης κ καλοκαρδος..απο δω κ περα θα το πληρωσουν με το ιδιο νομισμα..
Στο σημείο αυτό δηλώνω ότι αποχωρώ από το site γιατί βαρέθηκα κάθε μέρα τις ίδιες παπαριές με τα λαμόγια. Καλή Ανάσταση.
Πικέ, μη φεύγεις! Σε αγαπάμε!