Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Εμ άνθρωπος που γράφει στον πληθυντικό σε μπουρδελοσάιτ δε μπορεί να στέκει καλά στα μυαλά του

Επισκέπτης
O Aρχηγος οφειλει να παρει θεση για τη γιορτη του Πασχα οπως εκανε ο Πορνομεταναστης. Τι προτεινει, πως περασε το Μ. Σαββατο, θα ψησει αυριο ?

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Ετσι κ διαννοηθει καποιος κ επιζητησει την παρεα μου μετα απο χωρισμο θα παρει τα αρχιδια μου..ειμαι μηνες κλεισμενος σε ενα διαμερισμα γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος να βγω απλα μια βολτα..εγω μπορει τωρα να υποφερω αλλα το υπομενω..αλοιμονο σε οσους μεινουν ξαφνικα αμανατι..μεχρι τωρα υπηρξα ευγενης κ καλοκαρδος..απο δω κ περα θα το πληρωσουν με το ιδιο νομισμα..

Τύπε μου, ολοι μας εχουμε περάσει τέτοιες μαναχικές καταστάσεις.

Οι φιλοι μας είναι για πάντα φίλοι μας, ακομα και αν χαθουμε καπως λόγω γυναικών.

Αφου ειχες 3 μακροχρόνιες σχέσεις, θα ξέρεις πολύ καλά ότι οι γυναίκες παντα μας περιορίζουν από τους φίλους μας, το θεμα είναι να βαζουμε και κάποια όρια. Το συνηθες είναι να τους βγαζουν όλους "κακή επιρροη" για εμάς....

Προσπάθησε να ανοιξεις τον κυκλο σου, να είσαι αισιόδοξος και τα καλύτερα θα έρθουν.

Χριστός Ανεστη και Χρονια Πολλα σε όλυς με υγεία και αγάπη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
στρούκα αφού είναι τόσο όμορφη η ζωή σου γιατί δεν περνάς χρόνο με τους δικούς σου αλλά κάθεσαι 15 λεπτά πριν την Ανάσταση να λες μαλακίες στο ίντερνετ παρέα με το ναυάγιο τη δώρα και τους άλλους

Με τους δικούς μου είμαι τυπε το ίδιο ελπίζω και για εσένα, εχω παντα το λαπτοπ μαζί μου και πολλες ωρες είναι ανοικτό, το αρνί ηδη είναι στη σουβλα...

Χρονια Πολλα!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.002
Πόντοι
24.596
Εκανα Ανασταση μονος χτες στον φουρνο .εσκασα με λαμπαδα στο ενα χερι και φρεντο στο αλλο  :rockon: :takethis: :S :S :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μην σου φανεί παράξενο, αν χωρίσουν σε λίγα χρόνια, να σε πλησιάσουν και να σου ζητήσουν 1ον. Να ξανακάνουν παρέα με σένα 2ον. Να τους δείξεις το δρόμο για τις πουτανόπιατσες, μασάζ, συνοδούς κλπ

κλασικό αυτό

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φάνη τράβα ρε για κανά στριπάκι ή κωλομπαράκι σόλο και μη σε παίρνει απο κάτω
δεν έχεις ανάγκη κανένα , άσε που σόλο περνάς καλύτερα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οι πουτάνες μας αποξενώνουν

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Απλά σου δίνουν αυτό που πραγματικά θέλεις από μια γκόμενα,με συνέπεια να μην έχεις όρεξη να παίξεις όλο αυτό το παιχνίδι που απαιτούν οι κ.γ... :(

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Απλά σου δίνουν αυτό που πραγματικά θέλεις από μια γκόμενα,με συνέπεια να μην έχεις όρεξη να παίξεις όλο αυτό το παιχνίδι που απαιτούν οι κ.γ... :(

υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή ...κάποια ανώτερα πρωτευοντα έχω ακόυσει ότι έχουν κάποιες άυλες δυνατότητες , πιο πνευματικές αν θες ...

έτσι λένε , δεν ξέρω αν ισχύει

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή ...κάποια ανώτερα πρωτευοντα έχω ακόυσει ότι έχουν κάποιες άυλες δυνατότητες , πιο πνευματικές αν θες ...

έτσι λένε , δεν ξέρω αν ισχύει
Πώς το αντιλαμβάνεσαι ακριβώς;παράλληλα ή σύγχρονα με τον ηδονισμό;

Επισκέπτης
Στα 37 ειχα 3 μακροχρονιες σχεσεις εκ των οποιων μια συγκατοικηση..οι "φιλοι" εχουν παντρευτει ολοι κ εχουν λακισει λες κ ειμαι λεπρος..πιο πολυ με ποναει η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ανθρωπων που εχω ζησει τα παντα μαζι τους..δε με ενοχλουν πραγματικα οι γυναικες αλλα η υποτακτικοτητα των ανδρων..πλεον δεν εχω φιλους κ παρακαλαω να μην ερχονται ΣΚ..οι τανες ικανοποιουν τη βιολογικη μου αναγκη κ τπτα περισσοτερο..ισως να χουν γινει κ εθισμος αλλα δεν πειραζει..τουλαχιστον διατηρω την αξιοπρεπεια μου(οτι εχει απομεινει)..να στε καλα παιδια..
Δεν υπαρχει φιλια τυπε. Να πιο ηταν το λαθος σου. Βγες εξω να χαρεις τη φυση και να κανεις παρεα με τους πραγματικους φιλους του ανθρωπου: τον ουρανο, τη θαλασσα και τα δεντρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom