ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
σου εστειλα μηνυμα για ντελλα καθαρα σταρακο
το ειδα γιωργο θα παω και θα πω απο σενα σ ευχαριστω γιωργοσου εστειλα μηνυμα για ντελλα καθαρα σταρακο
τον έχω δει από κοντά κάτω στην πιάτσα τον πίκερ είναι ξερακιανός περπατάει σαν συναρμολογημένος και το κεφάλι του είναι σαν αναποδογυρισμένη κατσαρόλα ατμού στους ώμους του -τόσο μεγάλο
μια κουτουλιά θα φας
Βασικά σε studio παω πικερ. Δεν θα καθομουν ποτέ στην ουρά με τα βρωμερά πάκια...
Και μια χαρά γαμάω, το μουνι της γυναικας μου είναι δίπλα στο κρεβάτι μου και παντα διαθέσιμο!
Τωρα εσύ τι μας λες απο το παιδικό κρεβατάκι σου δεν εχει σημασία.....
Rigormortis στις γκόμενες δείχνω πλήρη αδιαφορία και χλευάζω κάποιους χυλοπιτάκηδες φίλους που έχω. Εσύ πόσο περήφανος νιώθεις που κλάνεις να πεις στη γκόμενά σου ότι γαμάς και πουτάνες και μάλιστα αυτό το παρουσιάζεις ως "πανγαμισμό";
Και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν παίρνω πια τα φάρμακά μου (Ladose 20mg). Τα έκοψα όταν άρχισα το νόμο του Picker.
Και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν παίρνω πια τα φάρμακά μου (Ladose 20mg). Τα έκοψα όταν άρχισα το νόμο του Picker.
[move] [/move]Και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν παίρνω πια τα φάρμακά μου (Ladose 20mg). Τα έκοψα όταν άρχισα το νόμο του Picker.
πιστευεις ο νομος σε θεραπευσε πικερ?Και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν παίρνω πια τα φάρμακά μου (Ladose 20mg). Τα έκοψα όταν άρχισα το νόμο του Picker.