Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
τον έχω δει από κοντά κάτω στην πιάτσα τον πίκερ είναι ξερακιανός περπατάει σαν συναρμολογημένος και το κεφάλι του είναι σαν αναποδογυρισμένη κατσαρόλα ατμού στους ώμους του -τόσο μεγάλο

μια κουτουλιά θα φας

:2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη η απάντησή σου στα λαμόγια είναι τα συνεχόμενα γαμήσια σου με πολλές γυναίκες. Πρέπει φυσικά να έχεις μέτρο, γιατί χωρίς μέτρο θα καείς. Μοναχικέ μπουρδελιάρη μη χάνεις χρόνο, θέσε τον στόχο σου και ξεκίνα.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.161
Πόντοι
1.686
Βασικά σε studio παω πικερ. Δεν θα καθομουν ποτέ στην ουρά με τα βρωμερά πάκια...

Και μια χαρά γαμάω, το μουνι της γυναικας μου είναι δίπλα στο κρεβάτι μου και παντα διαθέσιμο!

Τωρα εσύ τι μας λες απο το παιδικό κρεβατάκι σου δεν εχει σημασία.....

Stekas 72 όλα σωστά, αλλά παρακαλώ να μην αναφέρεις
τη γυναίκα σου στο θρεντ αυτό !
Σεβόμαστε την προσωπικότητά της, και δεν θα πρέπει
να τη σχολιάζουμε !  :hi: :hi:

Μπορείς να κρίνεις τον Πικεράκο,
αλλά παρακαλώ όχι αναφορές στη σύζυγο,
δεν χρειάζονται.
Μπορείς να πεις ότι πας σε στούντιο,
ενώ είσαι νυμφευμένος.
Για πες κάποια καλή πρόταση για στούντιο !  :rockon:

Στα Θησέως 40 και 365 έχουν φέρει κάτι καλές Ουκρανές !  :rockon:

https://[URL unfurl="true"]www.thiseos365.com/assets/images/girls/5ac124f9b0928_2946_tatiana-2.jpg?c=1523368861[/img[/URL]]

Τατιάνα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis στις γκόμενες δείχνω πλήρη αδιαφορία και χλευάζω κάποιους χυλοπιτάκηδες φίλους που έχω. Εσύ πόσο περήφανος νιώθεις που κλάνεις να πεις στη γκόμενά σου ότι γαμάς και πουτάνες και μάλιστα αυτό το παρουσιάζεις ως "πανγαμισμό";

πικερακο γιατί δεν παίρνεις τα φαρμακά σου να μιλήσεις μια φορά λογικά?

αφου ξέρεις για τα δικά μου όργια και ξέρεις ότι παρακαλάς γκομενες και πουτάνες

γιατι συνεχίζεις να γραφεις πράγματα τα οποία δεν ισχύουν ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη ωραία πόδια για γλείψιμο έχει αυτό το μωρό.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν παίρνω πια τα φάρμακά μου (Ladose 20mg). Τα έκοψα όταν άρχισα το νόμο του Picker.  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν παίρνω πια τα φάρμακά μου (Ladose 20mg). Τα έκοψα όταν άρχισα το νόμο του Picker.  :rockon:

άκου και μια άλλη πρόβλεψη τώρα:

αν αφησειεις τη διαταραχή σου αθεράπευτη να κυλάει ...θα παίξεις σε λίγο με ψυχώσεις και με άνοια
που ήδη την έχεις ακουμπήσει , γιατί γραφεις μαλακιούλες

φιλικά πάντα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Εναλλακτικά απο το να πάρει αντικαταθληπτικά ας ακούσει κανα κομμάτι απο ladose και θα είναι οκ :P

Α και για το άλλο που είπες φίλε πίκερ , οτι οι γυναίκες των παντρεμένων θα μας κλείσουν τα μπουρδέλα θα διαφωνήσω γιατί αν θέλουν να τα κλείσουν μία φορά τώρα , φαντάσου τι θα θέλουν να κάνουν αν απο αύριο αποφασίσουν οι μισοί άντρες να εφαρμόσουν τον νόμο του πίκερ , η κάτι παραπλήσιο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το φάρμακο. Κάθε φορά που γαμάω μου φεύγει όλο το άγχος και οι ψυχαναγκασμοί μέχρι την επόμενη μέρα. Επίσης το φάρμακο είναι τελείως ασύμβατο με το νόμο γιατί ρίχνει τις καύλες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τις καυλες μπορει να τις ριχνει. αλλα κοιτα πως εγινε τωρα το υφος σου που δεν παιρνεις ψυχοφάρμακα. σαν να εχεις κατι στον κωλο σου και να ξεκωλιαζεσαι στον πονο κανεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom