DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.067
- Πόντοι
- 41.129
xxx, λες να σου φέξει πασχαλιάτικα και να βρεις πάλι τίποτα πεταμένα λεφτά στην Ιάσωνος;
που ξερεις... καποιος θα τα χασει και θα τα βρω εγω
xxx, λες να σου φέξει πασχαλιάτικα και να βρεις πάλι τίποτα πεταμένα λεφτά στην Ιάσωνος;
...στην τραμπάλα επικεντρώνεσαι ?...Της εμφάνισης ξεκάθαρα, για το εσωτερικό του κρανίου παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο.
Πίκερ, μικρό σε πήγαιναν στην παιδική χαρά που και που;
Δεν αποκλείεται. Έχει έρθει η ανάπτυξη και μας τρέχουν από τα πατζάκια.που ξερεις... καποιος θα τα χασει και θα τα βρω εγω
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη Dora86 που έγραφε στο νόμο του Picker καθ' όλη την απουσία μου και την προσκαλώ να γράφει και πάλι εδώ όποτε θέλει.
Εγώ ΠΑΝΤΑ στην Ιάσωνος κάνω Πάσχα.
Μοναχικέ μπουρδελιάρη
picker όταν θα αραιώσουν οι στύσεις σου ώσπου θα εξαφανιστούν τελείως, τι θα κάνεις; προβλέπει βιαγκρα ο νόμος;Μοναχικέ μπουρδελιάρη έχεις πια στα χέρια σου τον τέλειο νόμο, το νόμο που σε κάνει να μην έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τα λαμόγια. Η οπτική σου πρέπει να είναι μακροπρόθεσμη. Απώτερος στόχος σου στο τέλος της ζωής σου είναι να έχεις μέσο όρο ολοκληρωμένων επαφών (από τα 15 σου και μετά) 3-4 φορές την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι αν π.χ. πεθάνεις στα 80 σου θα έχεις τουλάχιστον 10.200 ολοκληρωμένα γαμήσια. Και μάλιστα γαμώντας 20-χρονες μέχρι να πεθάνεις.
κινηση μεγαλοψυχιας απο τον νομοθετηΣτο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη Dora86 που έγραφε στο νόμο του Picker καθ' όλη την απουσία μου και την προσκαλώ να γράφει και πάλι εδώ όποτε θέλει.
Aφηστε τα μιση και τις περιτες αναλυσεις με τις γκομενες και γλειψτε τους τα βυζιά οσο καλύτερα μπορειτε! Μετά βάλτε τες σε στάση reverse cow girl πιαστε το κωλάρκι τους με τις 2 παλάμες και ανεβοκατεβάστε τες δυνατά πάνω στο πρησμένο σας καυλί μέχρι να χυσουν δυνατά! Αφήστε τα μιση και πιάστε το γαμησι.
Ο νομος του Μασαζονομαχου
Το Κορινάκι πάντα θα το αγαπώ. Μου αρέσει να πηγαίνω να τη βλέπω και να με βρίζει. Της έχω αδυναμία.