μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Ας έρθουν και οι ξεκωλιάρηδες που μου πρήζουν τα αρχίδια με τα κωλοδάχτυλα που δήθεν τρώω. Ελάτε μαλάκες μου. Έχω δεχτεί κωλοδάχτυλο 10-15 φορές σε όλη μου τη ζωή και αυτοί οι μαλάκες το έχουν αναγάγει σε ανατολικό ζήτημα.
Ας έρθουν και οι ξεκωλιάρηδες που μου πρήζουν τα αρχίδια με τα κωλοδάχτυλα που δήθεν τρώω. Ελάτε μαλάκες μου. Έχω δεχτεί κωλοδάχτυλο 10-15 φορές σε όλη μου τη ζωή και αυτοί οι μαλάκες το έχουν αναγάγει σε ανατολικό ζήτημα.
η μεχρι αγκωνα τυπε,παιζει και αυτο το ενδεχομενο :- :S :S :Sπικερ δεν εχει σημασια ποσες φορες εβαλες κωλοδαχτυλο αλλα ποσο βαθια μεσα , το εβαζες επιφανειακα η ολο μεσα μεχρι τη βαση στην παλαμη.
η μεχρι αγκωνα τυπε,παιζει και αυτο το ενδεχομενο :- :S :S :S
Ας έρθουν και οι ξεκωλιάρηδες που μου πρήζουν τα αρχίδια
Ακομα δεν εχει δεχτει συντονισμενη επιθεση και βασταει γερα... :S :S :S
ουτε εγω τυπε,αλλα αν μπει η πρωτη δαχτυλουμπα μπορει να φτασει το χερι ως την ωμοπλατη και να το παρεις χαμπαρι μολις φευγεις :S :S :Sδεν τον εχω για τετοια πραματα τον πικερ....
Αποδειξη μολις ηρθε ο Πικερ εφαγε μιουταρισμα ο βριλ :S
Αποδειξη μολις ηρθε ο Πικερ εφαγε μιουταρισμα ο βριλ :S
τοσο καιρο είμασταν ηρεμα τυπε ηταν και η δωρουλα εδώ και μας διασκέδαζε με το χαλαροστυλάκιστριγκάκι της (και τα ωραια δερμάτινα που φοράει
. Πιο ανώμαλοι και πούστηδες είναι όσοι γαμάνε γυναικείο κώλο παρά όσοι δέχονται τέτοια κωλοδάχτυλα από γυναίκα!
:- :S :S :SΦυσικά και τα κωλοδάχτυλα που έχω δεχτεί ήταν πολύ επιφανειακά, 2-3 πόντους μέσα, μόνο και μόνο για να ερεθιστεί ο προστάτης. Πιο ανώμαλοι και πούστηδες είναι όσοι γαμάνε γυναικείο κώλο παρά όσοι δέχονται τέτοια κωλοδάχτυλα από γυναίκα!
τι εχετε πιει κυριε, ολο σαρδαμ κανετε
Φυσικά και τα κωλοδάχτυλα που έχω δεχτεί ήταν πολύ επιφανειακά, 2-3 πόντους μέσα, μόνο και μόνο για να ερεθιστεί ο προστάτης. Πιο ανώμαλοι και πούστηδες είναι όσοι γαμάνε γυναικείο κώλο παρά όσοι δέχονται τέτοια κωλοδάχτυλα από γυναίκα!