μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Ας έρθουν και οι ξεκωλιάρηδες που μου πρήζουν τα αρχίδια με τα κωλοδάχτυλα που δήθεν τρώω. Ελάτε μαλάκες μου. Έχω δεχτεί κωλοδάχτυλο 10-15 φορές σε όλη μου τη ζωή και αυτοί οι μαλάκες το έχουν αναγάγει σε ανατολικό ζήτημα.![]()
Ας έρθουν και οι ξεκωλιάρηδες που μου πρήζουν τα αρχίδια με τα κωλοδάχτυλα που δήθεν τρώω. Ελάτε μαλάκες μου. Έχω δεχτεί κωλοδάχτυλο 10-15 φορές σε όλη μου τη ζωή και αυτοί οι μαλάκες το έχουν αναγάγει σε ανατολικό ζήτημα.![]()
η μεχρι αγκωνα τυπε,παιζει και αυτο το ενδεχομενο :- :S :S :Sπικερ δεν εχει σημασια ποσες φορες εβαλες κωλοδαχτυλο αλλα ποσο βαθια μεσα , το εβαζες επιφανειακα η ολο μεσα μεχρι τη βαση στην παλαμη.
η μεχρι αγκωνα τυπε,παιζει και αυτο το ενδεχομενο :- :S :S :S
Ας έρθουν και οι ξεκωλιάρηδες που μου πρήζουν τα αρχίδια
Ακομα δεν εχει δεχτει συντονισμενη επιθεση και βασταει γερα... :S :S :S
ουτε εγω τυπε,αλλα αν μπει η πρωτη δαχτυλουμπα μπορει να φτασει το χερι ως την ωμοπλατη και να το παρεις χαμπαρι μολις φευγεις :S :S :Sδεν τον εχω για τετοια πραματα τον πικερ....![]()
Αποδειξη μολις ηρθε ο Πικερ εφαγε μιουταρισμα ο βριλ :S
Αποδειξη μολις ηρθε ο Πικερ εφαγε μιουταρισμα ο βριλ :S
τοσο καιρο είμασταν ηρεμα τυπε ηταν και η δωρουλα εδώ και μας διασκέδαζε με το χαλαροστυλάκιστριγκάκι της (και τα ωραια δερμάτινα που φοράει![]()
. Πιο ανώμαλοι και πούστηδες είναι όσοι γαμάνε γυναικείο κώλο παρά όσοι δέχονται τέτοια κωλοδάχτυλα από γυναίκα!
:- :S :S :SΦυσικά και τα κωλοδάχτυλα που έχω δεχτεί ήταν πολύ επιφανειακά, 2-3 πόντους μέσα, μόνο και μόνο για να ερεθιστεί ο προστάτης. Πιο ανώμαλοι και πούστηδες είναι όσοι γαμάνε γυναικείο κώλο παρά όσοι δέχονται τέτοια κωλοδάχτυλα από γυναίκα!
τι εχετε πιει κυριε, ολο σαρδαμ κανετε![]()
Φυσικά και τα κωλοδάχτυλα που έχω δεχτεί ήταν πολύ επιφανειακά, 2-3 πόντους μέσα, μόνο και μόνο για να ερεθιστεί ο προστάτης. Πιο ανώμαλοι και πούστηδες είναι όσοι γαμάνε γυναικείο κώλο παρά όσοι δέχονται τέτοια κωλοδάχτυλα από γυναίκα!