DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.950
- Πόντοι
- 41.129
έχεις και το κινητό της; τον μαχαιρώνεις στην καρδιά τον πικεράκο τώρα.
τυπε απο ολες τις κορασιδες εχω τηλεφωνο....
έχεις και το κινητό της; τον μαχαιρώνεις στην καρδιά τον πικεράκο τώρα.
πες της τυπε αν ειναι να την παρω απο μουνι με 2ευρω,δεν εχω λεφτα να δωσω στον Αλβανο για πλαστο :S :S :S
περιμενω πμ τυπε :S :S :Sτυπε θα σε φτιαξω, αυριο το πρωι θα παω για καφε με τον αλβανο, εχει κατι 10ρικα για πεταμα του εμειναν απουλητα, θα σου φερω μια δεσμιδα
περιμενω πμ τυπε :S :S :S
Το Κορινάκι πάντα θα το αγαπώ. Μου αρέσει να πηγαίνω να τη βλέπω και να με βρίζει. Της έχω αδυναμία.
Δεν υπάρχει χυλόπιτα όταν έχεις γαμήσει κάποια τόσες φορές. Η πούτσα σου είναι για πάντα χαραγμένη στο μουνί της.
Πικερ παρε την Κορίνα για Πασχα στην Ρόδο, να χαρείς τον ερωτα σας στο νησι των ιπποτών.
Αγορασα ολοκληρο αρνι απο τον Αλβανο με 2 ευρω,θα παιξει ψησιμο Ιασωνος :S :S :S
ειναι ποικιλης υληςΤι νήμα είναι αυτό;;;
Με τι ασχολείται;
τυπε πρεπει να παρουμε και μετρα για τα τζανκια μην κανουν κανα ντου στο αρνι οσο εμεις γαμαμε :S :S :Sωραιος !! εσυ βαλε το αρνι εγω θα βαλω τις κορασιδες ημιγυμνες να γυριζουν τη σουβλα, ταυτοχρονα θα τους δινουμε και πιπα.
Τύπε μηπως το αρνι λεγοταν Αζόρ?Αγορασα ολοκληρο αρνι απο τον Αλβανο με 2 ευρω,θα παιξει ψησιμο Ιασωνος :S :S :S
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη Dora86 που έγραφε στο νόμο του Picker καθ' όλη την απουσία μου και την προσκαλώ να γράφει και πάλι εδώ όποτε θέλει.
μην φανε οσο γαμαμε ειναι το θεμα τυπε :S :S :SΜπορούν να γαμήσουν όσο εσείς τρώτε;
τυπε πρεπει να παρουμε και μετρα για τα τζανκια μην κανουν κανα ντου στο αρνι οσο εμεις γαμαμε :S :S :S
Μπορούν να γαμήσουν όσο εσείς τρώτε;τυπε πρεπει να παρουμε και μετρα για τα τζανκια μην κανουν κανα ντου στο αρνι οσο εμεις γαμαμε :S :S :S