vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Αφού δεν ξέρεις τα inside jokes τους, τύπε. :SΤύπε μηπως το αρνι λεγοταν Αζόρ?
Αφού δεν ξέρεις τα inside jokes τους, τύπε. :SΤύπε μηπως το αρνι λεγοταν Αζόρ?
Είσαι μοναχοφάης, τύπε. :Sμην φανε οσο γαμαμε ειναι το θεμα τυπε :S :S :S
τυπε δεν ξερω πως λεγεται,εμενα αυτο μου εδωσε,παρε φωτο :S :S :SΤύπε μηπως το αρνι λεγοταν Αζόρ?
Φέρε τη Ρίτα. Είναι φόλα που σκοτώνει όλα τα αδέσποτα του λεκανοπεδίου.εχω μεριμνησει τυπε.... θα εχω παραδιπλα να ψηνεται κοντοσουβλι με φολα μεσα...για το κερασμα
Τύπε μηπως το αρνι λεγοταν Αζόρ?
και αυτο απο τον Alban το πηρες τυπε; :S :S :Sεχω μεριμνησει τυπε.... θα εχω παραδιπλα να ψηνεται κοντοσουβλι με φολα μεσα...για το κερασμα
τυπε κανονισαμε να δωσουμε κοντοσουβλι στα πρεζακια λογω ημερας :S :S :SΕίσαι μοναχοφάης, τύπε. :S
Και πούτσο δεν εχω φαει αλλά υποθετω δεν ειναι απαραιτητο να δοκιμασω για να εξακριβωσω αν μου αρεσει.τυπε εχεις φαει σκυλο και δε σου αρεσε ?
και αυτο απο τον Alban το πηρες τυπε; :S :S :S
Θα είναι κανονικό hot dog δηλαδή.
η την Ριτα τυπε οπως ειπες,θα δουμε :S :S :SΘα σουβλίσετε πρεζάκι δηλαδή; :S :S :S
Και πούτσο δεν εχω φαει αλλά υποθετω δεν ειναι απαραιτητο να δοκιμασω για να εξακριβωσω αν μου αρεσει.
Θα σουβλίσετε πρεζάκι δηλαδή; :S :S :Sτυπε κανονισαμε να δωσουμε κοντοσουβλι στα πρεζακια λογω ημερας :S :S :S
Σου αρέσει και χωρίς να έχεις δοκιμάσει; :SΚαι πούτσο δεν εχω φαει αλλά υποθετω δεν ειναι απαραιτητο να δοκιμασω για να εξακριβωσω αν μου αρεσει.
Σου αρέσει και χωρίς να έχεις δοκιμάσει; :S
Αρα το σκεφτεσαι να περασεις και στο κυριως μενου τύπε?και εγω ετσι ελεγα αλλα τωρα που μια κορασιδα μου βαζει και δαχτυλακι οταν μου κανει πιπα μου αρεσει.... μου τον κανει και πετρα.
Αρα το σκεφτεσαι να περασεις και στο κυριως μενου τύπε?