Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εμένα μου θυμίζεις ένα νικ που ξέχασα πως το λένε :S
Ειναι καλο ,το εχω δοκιμασει
Εμένα μου θυμίζεις ένα νικ που ξέχασα πως το λένε :S
Πρέπει να το έπαιρνα παλιά, δεν θυμάμαι. :S
Πρέπει να το έπαιρνα παλιά, δεν θυμάμαι. :S
Δοκιμάστε και Zyprexa. Δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω. Αλλά στην κατάσταση που βρίσκεστε δεν έχετε και τίποτα να χάσετε.![]()
Μάλλον γιατί οι κλώνοι μας έχουν ξανασυναντηθεί σε μια προηγούμενη ζωη στο μπου.Σας καναν και εσας λοβοτομη ε; για αυτο νιωθω μια περιεργη οικειότητα οταν μιλαμε
Εχω επιλεξει συνειδητα να κρατησω την ψυχωση μου ,ευχαριστώ .
Μάλλον γιατί οι κλώνοι μας έχουν ξανασυναντηθεί σε μια προηγούμενη ζωη στο μπου.
Δώρα, δεν μπορεί κανείς να κάνει κουβέντα μαζί σου, όλο στο γαμησι το πας.Τι να σας πω...και να συνουσιαστηκαμε ,δε το θυμάμαι.ο εγκέφαλος διαγραφει τις αρνητικές εμπειρίες
Αυτό που γράφετε δεν υπάρχει.
Κανένας ψυχωσικός δεν παραδέχεται την ψύχωσή του. Οπότε, δεν υφίσταται επιλογή.![]()
Δώρα, δεν μπορεί κανείς να κάνει κουβέντα μαζί σου, όλο στο γαμησι το πας.
Κοιταξτε...μη βλεπετε που οι αντρες δε μπορειτε να κανετε ουτε μια δουλεια σωστα. Οι γυναικες μπορούμε να κανουμε πολλα ταυτόχρονα και καλα. Μπορουμε να πηδιομαστε ,ταυτόχρονα να κουβεντιαζουμε και να σκεφτομαστε τα ζητήματα της ημερας . Εκτιμηστε το
πολυεργαλεια![]()
![]()
ουδεποτε..Ε ,μα ,εχεις δει αντρα στο δρομο πχ ,να κραταει καφε ,σαντουιτς ,τσιγαρο και τσαντες σουπερ μαρκετ στα χερια και ταυτοχρονα να μιλαει και στο κινητο και να χαζευει και τις βιτρινες;
Είναι η τεχνική του κακού γαμησιού?
Την έχω ακουστά....
Αποφασιστε ,ομως. Η ηλιθιος και ανικητος ή εξυπνος και νικημένος ! Διαλεξε γρηγορα ,πριν ξυπνησει η αυταρχικη σκυλα μεσα μου ,που επιμελως αποκρυπτω και αρπαξω το γουδοχερι !
Μετά τα 25 πρέπει να την μάθει κανείς γιατί η κάθε ψώλα θέλει "κάτι παραπάνω στην σχέση".;)
Οχι και ακουστα....μεταξυ μας τωρα
Θα σε σκίσω μωρη ψεύτρα