Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αν τον θέλετε χωρίς δόντια και καμπούρη, εγώ είμαι ο άνθρωπός σας![]()
Αρα ηταν ακριβης η περιγραφη που μου εδωσε ο κ. Σελφι . Ευτυχως ,τον ειχα για αναξιοπιστο
Αν τον θέλετε χωρίς δόντια και καμπούρη, εγώ είμαι ο άνθρωπός σας![]()
Τι να πω:S :S :S
Οι γυναικες βασικα δεν έχουν καθολου υπομονη και πιστευω τα παιρνουν πολύ προσωπικά δεν είναι άνετες με την αποριψη και θεωρουν ότι αν κάτι δεν βγηκε εξαρχής μετα δεν αξιζει να δώσουν μια ακομα ευκαιρια και μπορει κάποιος να τις βλέπει σαν καβατζα και τα σχετικά. Για αυτό πολλες σχέσεις δεν προχωράνε και καταληγουμε στις πουτανες.
Και σιγουρα είναι άλλο από αυτό που δειχνουν μπορει να μιλάς με μια και να μιλάς ανοιχτα επειδή νομιζεις ότι δεν παρεξηγιεται και να χαλαστεί από κάτι.
Μα γιαυτό ζω και προσπαθώ να βρω την εξαίρεση του κανόνα. Όπως στο στοίχημα ο κανόνας λέει ότι θα πας κουβά (γιατί καμμία εταιρεία στοιχημάτων/καζίνο δεν έχουν πέσει έξω - κι αυτοί που κέρδισαν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα) ε και στις σχέσεις αυτοί που βρήκαν το έταιρον ήμισυ είναι επίσης μικρού πλήθους.....Μου φερθηκε μια γυναικα ασχημα ,ολες ειναι καριολες
Τύπε μόνο εσύ ξέρεις πώς το Έλλην με λατινικούς χαρακτήρες γίνεται Hellenes :S :S :S
υποτιμητικό είναι στην Σόφια και στο Βουκουρέστι να μην έχουν γοποτσίγαρο στους δρόμους και ούτε σαμαράκια από 52 σκαψίματα από ΔΕΚΟ και εταιριούλες που καυλώνουν να φτιάξουν καφάο και να μας κάνουν Λίβανο...αλλά είμαστε η κουραδότρυπα της ανομίας και του κρατικού ετσιθελισμού με iso..και πατέντα...οι περισσότεροι είναι ελληνόφωνοι..τον Έλληνα δεν τον αγγίζουν σαν υπόσταση παρά ελάχιστοι..Hellas ειναι το πραγματικο ονομα μας στο εξωτερικο και οχι Γραικος που προερχεται απο λατινικη ριζα Graecus χωρια που ειναι υποτιμητικο
Hellas ειναι το πραγματικο ονομα μας στο εξωτερικο και οχι Γραικος που προερχεται απο λατινικη ριζα Graecus - Greek χωρια που ειναι υποτιμητικο
Χαμογέλα. Το χαμόγελο μπερδεύει τους ανθρώπους. Και είναι πιο εύκολο να χαμογελάς από το να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε τρώει μέσα σου.Τι μαλακίες διαβάζουμε πάλι![]()
![]()
![]()
Χαμογέλα. Το χαμόγελο μπερδεύει τους ανθρώπους. Και είναι πιο εύκολο να χαμογελάς από το να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε τρώει μέσα σου.
Τζοκερ ;)
Κουραζεσαι μετα απο ενα σημειο να δινεις ευκαιριες. Κοιτας πισω και βλεπεις ποσο αναλωθηκες να δινεις ευκαιρίες σε ατομα που δε το αξιζαν. Γεμιζεις απωθημενα και μπαινεις σε σχεσεις προκατειλημμενη ,οτι ολοι ειναι ιδιοι. Αλλα και οι αντρες γενικευετε. Μου φερθηκε μια γυναικα ασχημα ,ολες ειναι καριολες
Γκούγκλαρες "joker quotes" για να βρεις κάτι να πειςΔεν παίζεσαι
![]()
![]()
![]()
Αρα ηταν ακριβης η περιγραφη που μου εδωσε ο κ. Σελφι . Ευτυχως ,τον ειχα για αναξιοπιστο