Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δωρα δε πιστευω να εχω και εγω την τυχη των αλλων
εγω ειμαι δουλος σας ειπαμε :S
Εσενα θα σε βαλουμε στο υπουργειο προπαγανδας
δωρα δε πιστευω να εχω και εγω την τυχη των αλλων
εγω ειμαι δουλος σας ειπαμε :S
Ω, ναι ,με συγχωρειτε ,ξεχνιεμαι καμια φορα οταν δεχομαι επιθεση απο το προστατευομενο ειδος fallocratus-fallocratus. Οταν τους αφανισουμε επιτελους ,θα ειμαστε πιο χαλαρα.
Τι λεγαμε; χμ,ναι ,συγχαρητηρια εχετε ταλεντο στο γραψιμο. Βεβαια μη περιμενετε να εκτιμηθει εδω μεσα , οπως βλεπετε η ζηλια και ο φθονος κανουν παρτυ . (Οχι μονο εδώ μεσα ,φυσικα,καθαρα ελληνικη νοοτροπια , μη δει ο ελληνας καποιον καλυτερο σε κατι,θα βγαλει χολη )
Ως προς την ιστορία σας. Εχω καποιες απορίες. Πρωτη. Κανετε μια αστοχη συνδεση μεταξυ επαγγελματος και ανθρωπινης αλληλεγγυας συμπεριφορας. (Στο περιστατικο εντος του λεωφορειου αναφερομαι ) . Πιστευετε οτι μια επαγγελματιας δε μπορει να εχει κατα τα αλλα μια φυσιολογικη ζωη και οτι ο αλτρουισμός ειναι προνομιο των κοριτσιων του κατηχητικου ;
Ακου εδω ρε Πικερ και ασε τις μαλακιες επιτελους
Απο τοτε που σε εκαναν ban απο σαιτ ελεω των μπινελικιων που εριχνες σε καμποσο κοσμο χωρις λογο και αιτια , αρχισες στραβα να αρμενιζεις
Γιατι εχεις τοση αναγκη για επιβεβαιωση ? και μαλιστα απο ανυνωμους χρηστες που το μονο που τους ενδιαφερει να γαμανε καλα μουνια - πουτανες
Ω, ναι ,με συγχωρειτε ,ξεχνιεμαι καμια φορα οταν δεχομαι επιθεση απο το προστατευομενο ειδος fallocratus-fallocratus. Οταν τους αφανισουμε επιτελους ,θα ειμαστε πιο χαλαρα.
Τι λεγαμε; χμ,ναι ,συγχαρητηρια εχετε ταλεντο στο γραψιμο. Βεβαια μη περιμενετε να εκτιμηθει εδω μεσα , οπως βλεπετε η ζηλια και ο φθονος κανουν παρτυ . (Οχι μονο εδώ μεσα ,φυσικα,καθαρα ελληνικη νοοτροπια , μη δει ο ελληνας καποιον καλυτερο σε κατι,θα βγαλει χολη )
Ως προς την ιστορία σας. Εχω καποιες απορίες. Πρωτη. Κανετε μια αστοχη συνδεση μεταξυ επαγγελματος και ανθρωπινης αλληλεγγυας συμπεριφορας. (Στο περιστατικο εντος του λεωφορειου αναφερομαι ) . Πιστευετε οτι μια επαγγελματιας δε μπορει να εχει κατα τα αλλα μια φυσιολογικη ζωη και οτι ο αλτρουισμός ειναι προνομιο των κοριτσιων του κατηχητικου ;
Δυλαδη κα Αγιε θελεται να επιβεβαιωστε οτι και οι κυρίες σαν πολυπραγμονα οργανα κανουν λάθη. Μην ξεχνατε αγαπητέ οτι Από λάθος σε λάθος, ανακαλύπτει κανείς ολόκληρη την αλήθεια.Επειδή αρχίσατε και πάλι να γράφετε ψευδοφεμινιστικές ασυναρτησίες, βάλτε καλά στο μυαλό σας, πως και τον πιο ακραιφνή φαλλοκράτη, τον έχει γεννήσει τον έχει μεγαλώσει , καθώς και τον έχει εκπαιδεύσει γυναίκα.![]()
Καθηστε κυριε στη γωνια σας ,οι σκλαβοι δε εχετε ακομα δικαιωματα. Οταν ανελθουμε στην εξουσια ,θα διαπραγματευτουμε αν.θα σας επιτρεπουμε να μιλατε
Επειδή αρχίσατε και πάλι να γράφετε ψευδοφεμινιστικές ασυναρτησίες, βάλτε καλά στο μυαλό σας, πως και τον πιο ακραιφνή φαλλοκράτη, τον έχει γεννήσει τον έχει μεγαλώσει , καθώς και τον έχει εκπαιδεύσει γυναίκα.![]()
Ξαναέσπασε η Δώρα![]()
Εκείνο που οι άνθρωποι ονομάζουν μοίρα κυρια μου, στην ουσία είναι ένα σύνολο ανοησιών που έκαναν.Ποσο ανοητη ειναι η υπαρξη ορισμενων ανοητωνΟλοι οι ανθρωποι κανουν λαθη. Στο μελλον ,θα εφαρμοσουμε την πολιτικη ενος παιδιου ,του οποιου το φυλο θα ελέγχεται προγεννητικα και φυσικα θα κραταμε μονο τα κοριτσια.
Θα στηριχτουμε στο εργο "αδεια καταστροφης της ζωης που δε αξιζει να ζει " ( μπλιτς μου θα τα ξερεις εσυ αυτα) ,για να νομιμοποιησουμε την εξοντωση των αχρηστων .
Μόνο τα κορίτσια; Θα εξοντώσετε δηλαδη το μισό ανθρώπινο γένος;Ολοι οι ανθρωποι κανουν λαθη. Στο μελλον ,θα εφαρμοσουμε την πολιτικη ενος παιδιου ,του οποιου το φυλο θα ελέγχεται προγεννητικα και φυσικα θα κραταμε μονο τα κοριτσια.
Θα στηριχτουμε στο εργο "αδεια καταστροφης της ζωης που δε αξιζει να ζει " ( μπλιτς μου θα τα ξερεις εσυ αυτα) ,για να νομιμοποιησουμε την εξοντωση των αχρηστων .
Μόνο τα κορίτσια; Θα εξοντώσετε δηλαδη το μισό ανθρώπινο γένος;
Με σόκαρετε διδα Δώρα.
Δηλαδή μια εξαίρεση ούτε για μας τους λογοτέχνες δε θα κάνετε;
Στρατηγε μου πηγατε σε ιεροδουλη και δε σας επετρεψε να της σηκωσετε τα ποδια ψηλα ,διαβαζω; ετσι ,ετσι ,να βλεπετε ποιος αποφασιζει και ποιος υποτασσεται![]()
Άργησε τελικά αλλά έσπασε...![]()
Τι άργησε ρε τύπεΕίναι η πολλοστή φορά που σπάει :S :S :S
Διαβάζεις κριτικέςΦαντάζεσαι στη θέση της ιερόδουλης εσένα και στη θέση του γράφοντα άλλη γυναίκα με strap-on
![]()
Τι άργησε ρε τύπεΕίναι η πολλοστή φορά που σπάει :S :S :S