Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι θα γινει με τον πικερ
ακομα να τον αφησουν να γραψει στον νομο του?
Εχει περασει πανω απο μηνας. Που κανουμε παραπονα;
τι θα γινει με τον πικερ
ακομα να τον αφησουν να γραψει στον νομο του?
στον αντισθενηΕχει περασει πανω απο μηνας. Που κανουμε παραπονα;
στον αντισθενη
ενα πμ μηπως τον ξεχασαν τον σι-φου
*προσοχη μπαναρει
Εχει περασει πανω απο μηνας. Που κανουμε παραπονα;
Όλους του θυμάσαι, μόνο εμένα τον λογοτέχνη ξέχασες, κλαψ, σνιφΚανω 3 βαρδιες. Το πρωι ειμαι κλωνος του πικερ ,το μεσημερι του στρατηγου μπλιτς και το βραδυ του hellenes
Παντα υπαρχει επιλογη ,αν θελεις
Δε συμπαθείτε τον Γιουγκ κύριε Saint; Ούτε ο Φρουντ τον είχε σε μεγάλη υπόληψη.Μαλακίες του Γιούνγκ, προκειμένου να αποκρύψει την πραγματική αιτία των "εμπειριών" του, η οποία δεν ήταν άλλη από την εξάρτηση του από ψυχότροπες ουσίες τις οποίες στην αρχή λάμβανε προκειμένου να αυξήσει την σεξουαλική του διέγερση και διάθεση.
Πισωγλεντης ήταν σιγουραΤελικά ήταν αδερφή ο Πικεράκος ή τον είχα παρεξηγήσει?
Πισωγλεντης ήταν σιγουρα
Τύπε μου συχνά αναγνωσκω μακροσκελη σας ποστ που μου αφήνουν μια αίσθηση πικριας ή αφελειας ή νεανικης ορμης , όμως ποτε μα ποτε δεν διαβασα γραπτο σας κακοήθες ή ακαλαισθητο
Υπό αυτην την έννοια, είστε μαλλον ένας αδιάφορος συγγραφέας στο βαθμό που αφορά μεταμεσονυκχιο κωλοβαρεμα και ουχι αξιόπιστη παρατηρηση, σε αντίθεση με την τρολοπερσονα του Ντορή που εχει τα εφτά κακά της μοίρας του. Όμως ταυτοχρονα είστε ένας εξαισιος νοητος φίλος, ένας συμπαθεστατος συμπολιτης και ένας εμψυχωτικος συμπολεμιστης στον επικειμενο πολεμο.
Mαζι θα νικήσουμε στον αγωνα κατά των φεμινιστριων τυπε
Κοιταξτε...μη βλεπετε που οι αντρες δε μπορειτε να κανετε ουτε μια δουλεια σωστα. Οι γυναικες μπορούμε να κανουμε πολλα ταυτόχρονα και καλα. Μπορουμε να πηδιομαστε ,ταυτόχρονα να κουβεντιαζουμε και να σκεφτομαστε τα ζητήματα της ημερας . Εκτιμηστε το
Ε ,μα ,εχεις δει αντρα στο δρομο πχ ,να κραταει καφε ,σαντουιτς ,τσιγαρο και τσαντες σουπερ μαρκετ στα χερια και ταυτοχρονα να μιλαει και στο κινητο και να χαζευει και τις βιτρινες;
Αφου δε συγκινεί η ιστορία που έγραψα, σκέφτομαι να γράψω μια καινούργια ιστορία για μια κακιά φεμίνιστρια-αναρχικιά, που όταν φεύγει από τη συλλογικότητα της μπαίνει στο φορουμ μας με σκοπό να μας καταστρέψει
Αφου δε συγκινεί η ιστορία που έγραψα, σκέφτομαι να γράψω μια καινούργια ιστορία για μια κακιά φεμίνιστρια-αναρχικιά, που όταν φεύγει από τη συλλογικότητα της μπαίνει στο φορουμ μας με σκοπό να μας καταστρέψει
Κακέ άνθρωπε
Μπορείτε να κάθεστε ακίνητες με ανοιχτά τα πόδια και να λέτε μαλακίες όπως πάντα. Το ότι "σκέφτεστε" το αφήνω ασχολίαστο. Ναπολέων να πούμε.
Εγώ το έχω δει σε κωμωδία. Προκαλεί αρκετά γέλια αυτό το θέαμα.
Ω, ναι ,με συγχωρειτε ,ξεχνιεμαι καμια φορα οταν δεχομαι επιθεση απο το προστατευομενο ειδος fallocratus-fallocratus. Οταν τους αφανισουμε επιτελους ,θα ειμαστε πιο χαλαρα.
Τι λεγαμε; χμ,ναι ,συγχαρητηρια εχετε ταλεντο στο γραψιμο. Βεβαια μη περιμενετε να εκτιμηθει εδω μεσα , οπως βλεπετε η ζηλια και ο φθονος κανουν παρτυ . (Οχι μονο εδώ μεσα ,φυσικα,καθαρα ελληνικη νοοτροπια , μη δει ο ελληνας καποιον καλυτερο σε κατι,θα βγαλει χολη )
Ως προς την ιστορία σας. Εχω καποιες απορίες. Πρωτη. Κανετε μια αστοχη συνδεση μεταξυ επαγγελματος και ανθρωπινης αλληλεγγυας συμπεριφορας. (Στο περιστατικο εντος του λεωφορειου αναφερομαι ) . Πιστευετε οτι μια επαγγελματιας δε μπορει να εχει κατα τα αλλα μια φυσιολογικη ζωη και οτι ο αλτρουισμός ειναι προνομιο των κοριτσιων του κατηχητικου ;