Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Μπλιτς ειστε μονιμως σε κατασταση πανικου ,οπως οτιδηποτε που ψυχορραγεί :) καταλαβαινω πως αισθανεστε ασχημα που χανετε οσα θεωρουσατε κεκτημενα ,αλλα θα προσαρμοστειτε. Παρτε παραδειγμα απο τους συντροφους σας στο εξωτερικο ,πλεον τους απαγορευεται να καθονται και με ανοιχτα τα ποδια στο λεωφορειο :) . Δειτε μια εικονα απο το μελλον σας :) . Η γυναικεια κυριαρχια !!

Αγαπητε Πικερ κοψε τις τρολιες βρες εστω και ενα μπαζακι να πηδας χωρις πολλες απαιτησεις
Πιστεψε με θα νιωσεις καλυτερα
Η συνεχης και καθημερινη ενασχοληση με τα μπουρδελα σου εχει ταρακουνησει ολιγον το μυαλο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Καθε κοινωνικη ομαδα που αγωνιζεται για κατι ,προσαρμοζεται προσωρινα και μετα γυρνα το παιχνιδι υπερ της :)

Το είδα με τους αραπάδες και τους λατινοαμερικανούς.

Ήθελαν να ελευθερωθούν από δούλοι και να γίνουν αφεντικά.

Τελικά κατάφεραν να γίνουν αφεντικά λαδώνοντας τους καπιταλιστές, προκειμένου να τους αφήνουν να διακινούν ναρκωτικά, όπλα και πουτάνες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Αγαπητε Πικερ κοψε τις τρολιες βρες εστω και ενα μπαζακι να πηδας χωρις πολλες απαιτησεις
Πιστεψε με θα νιωσεις καλυτερα
Η συνεχης και καθημερινη ενασχοληση με τα μπουρδελα σου εχει ταρακουνησει ολιγον το μυαλο

Κάνει μία προσπάθεια να ανακαλύψει την γυναικία πλευρά του εαυτού του.

Συνεπώς δεν τον βοηθάτε με το να τον αποπαίρνετε.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Το είδα με τους αραπάδες και τους λατινοαμερικανούς.

Ήθελαν να ελευθερωθούν από δούλοι και να γίνουν αφεντικά.

Τελικά κατάφεραν να γίνουν αφεντικά λαδώνοντας τους καπιταλιστές, προκειμένου να τους αφήνουν να διακινούν ναρκωτικά, όπλα και πουτάνες.

Μονομερεια με μια εσανς ρατσισμου διακρινω; στις συγκεκριμένες δραστηριοτητες ,επιδιδονται ανθρωποι ολων των φυλων

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Κάνει μία προσπάθεια να ανακαλύψει την γυναικία πλευρά του εαυτού του.

Συνεπώς δεν τον βοηθάτε με το να τον αποπαίρνετε.

Σημερα εχω αυξημενο υπαρξιακο αγχος ,θα πρεπει να καταπολεμησω με οποιον τροπο τον τρομο του θανατου ... ποσα χρεωνετε να μου κατσετε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μονομερεια με μια εσανς ρατσισμου διακρινω; στις συγκεκριμένες δραστηριοτητες ,επιδιδονται ανθρωποι ολων των φυλων
όχι με ιδια συχνοτητα.
δεν είναι μπλεγμενοι με ναρκωτικα και εγκληματικοτητα σε παρομοιο ποσοστο , σουηδοι, ελληνες, πολωνοι, κορεατες,
οσο οι τσιγγανοι, νεγροι.

εσυ που μολις κατηγορησες καποιον για ρατσιστή αν δεις βραδυ στην μια πλευρα της πλατειας νορβηγους και στην άλλη τσιγγανους από ποια πλευρα θα περασεις?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Σημερα εχω αυξημενο υπαρξιακο αγχος ,θα πρεπει να καταπολεμησω με οποιον τροπο τον τρομο του θανατου ... ποσα χρεωνετε να μου κατσετε;

Και για να καταπολεμήσετε τον τρόμο του θανάτου εσείς, πρέπει να πεθάνω από τον τρόμο μου εγώ;  :S

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
όχι με ιδια συχνοτητα.
δεν είναι μπλεγμενοι με ναρκωτικα και εγκληματικοτητα σε παρομοιο ποσοστο , σουηδοι, ελληνες, πολωνοι, κορεατες,
οσο οι τσιγγανοι, νεγροι.

εσυ που μολις κατηγορησες καποιον για ρατσιστή αν δεις βραδυ στην μια πλευρα της πλατειας νορβηγους και στην άλλη τσιγγανους από ποια πλευρα θα περασεις?

Χαλαρα και απο τις 2  

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και για να καταπολεμήσετε τον τρόμο του θανάτου εσείς, πρέπει να πεθάνω από τον τρόμο μου εγώ;  :S

Τα παππουδια επιβαρυνουν τον οικονομικο προυπολογισμο της κοινωνιας ,δειτε το ως πραξη αυτοθυσιας :cheesy:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
εισαι απροσεχτη,
το λιγοτερο

Ο καθε ανθρωπος εχει τα βιωματα του. Αν σας εχουν βλαψει φυσικό ειναι να εχετε καποια φοβια. Προσωπικα οχι ,αλλα και να μου ειχε συμβει κατι,αποφευγω να γενικευω . Αν με πειραξει ενας ελληνσς ,ολοι οι ελληνες ειναι επικινδυνοι;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τύποι δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά η Δώρα έσπασε για τα καλά :afro:

Stories