Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ο καπιταλισμος φταιει...δινουμε αξια στην παραγωγη ,στην ποσοτητα,στην ταχυτητα ,στον ανταγωνισμο ,στη συγκριση . Συγχαρητήρια που αντιστεκεστε με το να προκρινετε την ποιοτητα.

Αμάν! :S

Tι είδους αναθεώρηση είναι αυτή στον νόμο;

Θα μπει ο φουκαράς ο Πίκης και θα τραβάει τις κωλότριχες που δεν έχει...  :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
δεν ειπα ποτέ ότι είμαι κομμουνιστης.
ειπα τι θα γινοταν ο πικερ σε ένα κομμουνιστικο περιβάλλον.
εχεις ένα ταλεντο βλιτζ αλλα να λεμε αλλα να καταλαβαίνεις αλλα συμπερασματα να βγαζεις.
όταν λεμε Α εννοουμε Α.
αν στο δικο σου μυαλο Α σημαινει και Β είναι δικη σου αποψη και δεν την αποδεχομαστε και οι υπολοιποι.

Ασ' τα αυτά τύπε, το είπες πεντακάθαρα. Και δεν είναι η πρώτη φορά :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
που το ειπα ρε γελοτωποιε ότι είμαι κομμουνιστης?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
Ασ' τα αυτά τύπε, το είπες πεντακάθαρα. Και δεν είναι η πρώτη φορά :S :S :S
ειπε μονος του οτι ο μπουρδελιοτης ειναι δικος του λογαριασμος
πασοκος ειναι δες εδω αβαταρ ο ανδρεας
:vomit:

*το θρεντ εντελως τυχαια ειναι τραβελου

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=218103.msg6169441#msg6169441]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=218103.msg6169441#msg6169441[/url]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τα αλλα ποσταρισματα οπου εβριζα το ΠΑΣΟΚ αρα και ότι ειχα ειρωνικα τον ανδρεα δεν τα ειδες????

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δεν ήταν αρκετά σκληρός σοσιαλιστής για τα γούστα σου :think: :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ληστης ηταν. επαιρνε φορους  επαιρνε και επιπλέον δανεια για να τα δινει σε μιζες και στον κομματικο του στρατο. καταχρεωσε την χωρα για να βολεψει τους δημοσιους υπαλληλους και να πλουτισουν οι υπουργοι του και οι εταιριες που τον μιζαραν.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Εγώ τα ξέρω αυτά. Εσύ να τα βλέπεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
περιμενω βλιτζ που το ειπα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι είμαι κομμουνιστης.
γελωτοποιε

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Εκεί που σου έκανα αρχικά την ερώτηση :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν ειπα πουθενα ότι είμαι κομμουνιστης.
γεποιοποιησου και άλλο.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αμάν! :S

Tι είδους αναθεώρηση είναι αυτή στον νόμο;

Θα μπει ο φουκαράς ο Πίκης και θα τραβάει τις κωλότριχες που δεν έχει...  :S

Μα φυσικα ,τι κανω εδω μεσα νομιζετε γενικα; παρατηρω τις αδυναμιες των εχθρων ,ωστε να οργανωσω επιθεση. Αρχιστε να συνηθιζετε στην ιδεα ,οτι σε λιγα χρονια θα αναζητατε αριστερες συντροφισσες οπως ειπε ο νικ :) . Feminism will win !!!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστουμε τους συντροφους που χρηματοδοτουν τον αγωνα  :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μα φυσικα ,τι κανω εδω μεσα νομιζετε γενικα; παρατηρω τις αδυναμιες των εχθρων ,ωστε να οργανωσω επιθεση. Αρχιστε να συνηθιζετε στην ιδεα ,οτι σε λιγα χρονια θα αναζητατε αριστερες συντροφισσες οπως ειπε ο νικ :) . Feminism will win !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Αντελήφθην.

Ροκανίζετε τον ήδη ετοιμόρροπο νόμο, εκ των έσω.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Μπλιτς ειστε μονιμως σε κατασταση πανικου ,οπως οτιδηποτε που ψυχορραγεί :) καταλαβαινω πως αισθανεστε ασχημα που χανετε οσα θεωρουσατε κεκτημενα ,αλλα θα προσαρμοστειτε. Παρτε παραδειγμα απο τους συντροφους σας στο εξωτερικο ,πλεον τους απαγορευεται να καθονται και με ανοιχτα τα ποδια στο λεωφορειο :) . Δειτε μια εικονα απο το μελλον σας :) . Η γυναικεια κυριαρχια !!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μπλιτς ειστε μονιμως σε κατασταση πανικου ,οπως οτιδηποτε που ψυχορραγεί :) καταλαβαινω πως αισθανεστε ασχημα που χανετε οσα θεωρουσατε κεκτημενα ,αλλα θα προσαρμοστειτε. Παρτε παραδειγμα απο τους συντροφους σας στο εξωτερικο ,πλεον τους απαγορευεται να καθονται και με ανοιχτα τα ποδια στο λεωφορειο :) . Δειτε μια εικονα απο το μελλον σας :) . Η γυναικεια κυριαρχια !!

Κανένας πανικός :2funny: Αυτά τα ονειρεύεσαι :grin: Αυτά που αναφέρεις γίνονται σε ελάχιστες περιοχές. Έχω αναλύσει στο παρελθόν για ποιούς λόγους όλο αυτό σύντομα θα καταρρεύσει. Αλλά δεν θα το ξανακάνω τώρα διότι αυτά είναι έννοιες που ο γυναικείος εγκέφαλος δεν μπορεί να επεξεργαστεί :)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
σαν να μην μας τα λεει καλα η δωρα

καλα λεει ο αγιος ειναι δουρειος ιππος στον νομο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Εγώ πάλι βλέπω, ότι ο καπιταλισμός, τα κατάφερε. Πατώντας πάνω στην ακόρεστη σας δίψα για "ισότητα" σας αρρενοποίησε προκειμένου να σας στραγγίξει και εσάς, όπως τόσα χρόνια τώρα στραγγίζει τους άρρενες, πατώντας στην ματαιοδοξία τους. Δυστυχώς πέσατε πολύ εύκολα στην παγίδα που σας είχαν στήσει.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάλι βλέπω, ότι ο καπιταλισμός, τα κατάφερε. Πατώντας πάνω στην ακόρεστη σας δίψα για "ισότητα" σας αρρενοποίησε προκειμένου να σας στραγγίξει και εσάς, όπως τόσα χρόνια τώρα στραγγίζει τους άρρενες, πατώντας στην ματαιοδοξία τους. Δυστυχώς πέσατε πολύ εύκολα στην παγίδα που σας είχαν στήσει.

Καθε κοινωνικη ομαδα που αγωνιζεται για κατι ,προσαρμοζεται προσωρινα και μετα γυρνα το παιχνιδι υπερ της :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom