Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μας επεισες. Και υποκριτρια λοιπον.
Δυστυχώς δε μπορω να σας εξηγησω τους λογους
Τα παππουδια επιβαρυνουν τον οικονομικο προυπολογισμο της κοινωνιας ,δειτε το ως πραξη αυτοθυσιας
όχι γιατι και εσυ και εγω ξερουμε ότι ελληνες βιαστες-δολοφονοι-ληστες είναι 1 στους 10.000Ο καθε ανθρωπος εχει τα βιωματα του. Αν σας εχουν βλαψει φυσικό ειναι να εχετε καποια φοβια. Προσωπικα οχι ,αλλα και να μου ειχε συμβει κατι,αποφευγω να γενικευω . Αν με πειραξει ενας ελληνσς ,ολοι οι ελληνες ειναι επικινδυνοι;
Και τωρα πώς θα μπορεσω το βραδυ να κοιμηθω απο την αγωνια?Δυστυχώς δε μπορω να σας εξηγησω τους λογους
Τύποι δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά η Δώρα έσπασε για τα καλά
Και τωρα πώς θα μπορεσω το βραδυ να κοιμηθω απο την αγωνια?
Τι εξηγεις μωρε στην σαχλαμαριδου?όχι γιατι και εσυ και εγω ξερουμε ότι ελληνες βιαστες-δολοφονοι-ληστες είναι 1 στους 10.000
ενώ και εσυ και εγω ξερουμε πως να περασεις διπλα από τσιγγανους βραδυ σε ερημια δεν θα σ αφησουν ετσι οι 9 στους 10
όχι γιατι και εσυ και εγω ξερουμε ότι ελληνες βιαστες-δολοφονοι-ληστες είναι 1 στους 10.000
ενώ και εσυ και εγω ξερουμε πως να περασεις διπλα από τσιγγανους βραδυ σε ερημια δεν θα σ αφησουν ετσι οι 9 στους 10
Δε εχετε αδικο ,αλλα το οτι καποιοι ειναι εγκληματιες λευκου κολλαρου και αλλοι μπλε κολλαρου ,προσωπικα δε μου λεει κατι .
Θα ηταν περιεργο να σου ελεγε κατι.
Η διακριση ειναι γνωρισμα ευφυων ανθρωπων.
Μην αγχωνεσαι για μενα, εχεις δικα σου θεματα να λυσεις. Εξαλλου μολις μπηκε ο πουσι βαγκον, εχω ενα προαισθημα οτι θα ταιριαξετε απολυτα. Αντε γεια.Και η υποτιμηση ειναι γνωρισμα των ανθρωπων που πασχουν απο ναρκισσιστικη διαταραχη ,για κοιταξτε μηπως έχετε εσεις το προβλημα
δωρα τα μαθες ο αγιος την εκανε για να γλυτωσει το κερασμα
τον περιμενα απο το πρωι αλλα μου ειπε ο μπατμαν οτι εφυγε για γκοθαμ σιτυ με αγνωστη ημερομηνια επιστροφης
δωρα τα μαθες ο αγιος την εκανε για να γλυτωσει το κερασμα
τον περιμενα απο το πρωι αλλα μου ειπε ο μπατμαν οτι εφυγε για γκοθαμ σιτυ με αγνωστη ημερομηνια επιστροφης
Εσύ ήσουν αυτός που βρωμαγε κουραδίλα; :S
γιατι δε μου μιλησες ρε
Δεν μπορούσα να σιμώσω από την μπόχα. :S
ευχαριστο που λειτουργουν οι αισθησεις σας σε τετοια ηλικια