Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Προτιμώ
να μην αλυχτάει,
να μην κοιτά τους πελάτες με παρακλητικό ύφος, για να του πετάξουν κάνα πατατάκι
και να μην σηκώνει το πίσω πόδι του στον αέρα γλείφωντας το πουλί του και τα αρχίδια του.

:2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
:smitten: :smitten: το ψαχουλεψα στο fb ,ωραιο τεκνο ο μπατμαν ,θα μας κανετε κανα κονε ; :cheesy:

Ευχαρίστως να μεσολαβήσω  να τον "πάρετε" τον Μπάτμαν.  :)

Αυτός δεν ξέρω αν θα σας "πάρει"  :effemine:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαρίστως να τον "πάρετε" τον Μπάτμαν.

Αυτός δεν ξέρω αν θα σας "πάρει"  :effemine:

Ολο κακες ειδησεις μου φερνετε :(

Δε ρωταω πως θα σας αναγνωρισουμε ,βλεπω το μαγαζι γεματο νεολαια ,οποτε θα ξεχωριζετε σαν τη μυγα μες στο γαλα;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Παω στο φερετρο μου κι εγω.. α,τωρα που φευγω σαν να βλεπω τον στρατηγο να ερχεται :)

Συνημμένα

• 0eb959958fee025e868bbdc05973fd9a.jpg
    0eb959958fee025e868bbdc05973fd9a.jpg
    62,1 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.310
Πόντοι
3.656
μπορεί να μην εννοεί το γνωστό μέλος-λούγκρα αλλά ότι περιμένει να μαζευτούμε τόσοι ώστε βα γεμίζουμε τρένο, που θα της τον σφυρίξει πολλάκις
φευ, εγώ την έκοψα για αχόρταγη απο την αρχή
παραδέχομαι βεβαίως την ευρυμάθεια της, ακόμα και αν το μυαλό επί της ουσίας έμεινε ξύλο απελέκητο

μασαζό, με έχουνε διχάσει οι κωλομπαροφαν, τελικά είναι σπατάλη ή ώριμη απόλαυση που προϋποθέτει αυτογνωσία :rolleyes:

γνώμη σου :rolleyes:

Αν και το έχω επισημάνει, ακόμα να καταλάβεις ότι οι ψαγμένες σφήνες από Νίτσε κλπ που ποστάρει γράφονται από άντρα; Δύο άτομα είναι πίσω από το προφίλ και γράφουν εναλλάξ. Το ύφος και το λεξιλόγιο είναι διαφορετικά

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και οι 7 Εαυτοι μου ,διαφωνουν με την επισημανση σας :(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Η έμφυτη ικανότητα μπορεί πολλές φορές ν' αναπληρώσει την έλλειψη μόρφωσης, αλλά καμιά πνευματική μόρφωση δεν μπορεί ν' αναπληρώσει την έλλειψη έμφυτης ικανότητας.

:)

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Αν και το έχω επισημάνει, ακόμα να καταλάβεις ότι οι ψαγμένες σφήνες από Νίτσε κλπ που ποστάρει γράφονται από άντρα; Δύο άτομα είναι πίσω από το προφίλ και γράφουν εναλλάξ. Το ύφος και το λεξιλόγιο είναι διαφορετικά

πιθανόν έτσι να εξηγείται και η υφιστάμενη 24ωρη αλληλοκαλυπτόμενη βάρδια  :)
τουλάχιστον γνωρίζουμε αν η γυνή της βραδινής βάρδιας τον παίρνει από κώλο;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και εσας εδω σας βλεπω ,αλλα δεν υποθετω οτι ειστε 2 :)

Οσο για την ερωτηση σας ,εξαρταται απο την ποιοτητα του εραστη.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι να ειστε περήφανοι χωρις γκομενες για να τις γαμαμε εμεις.
α και επισης από πολύ υπερηφανια να  γαματε το κωλο σας, αλα πικερ ανδρικη υπερηφανια ναουμε.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ετσι να ειστε περήφανοι χωρις γκομενες για να τις γαμαμε εμεις.

Παπάρια γαμάς τύπε :) Το πολύ καμιά πατσαβούρα μια στο τόσο μετά από αμέτρητες χυλόπιτες ;)

α και επισης από πολύ υπερηφανια να  γαματε το κωλο σας, αλα πικερ ανδρικη υπερηφανια ναουμε.

Τύπε είπαμε είμαστε πούστηδες επειδή δεν γουστάρουμε τραβέλια :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γουστάρω οτιδήποτε θηλυκο σε εμφανιση επειδή είμαι αντρας, στους αντρες δεν μας φτιαχνει το περιεχομενο, η καταγωγή, ή αν το βυζι είναι σιλικονη ή όχι μας αρεσει το βυζι να είναι μεγαλο γυναικειο.

επισης είναι προτιμοτερο να γαμας κάθε μερα μιση ωρα την ημερα γκομενες ακαποτα και για αλλαγη και καμμια πουτανα για ποικιλια.

παρα μερα παρα μερα , από 8 λεπτα και παντα με λαστιχο, χωρις φιλια, σαλιαρίσματα κλπ.

όταν θα σταματήσω να γαμαω στα 60-70-80 ο πικερ εχει αλλα 40 χρονια μπροστα του ετσι ώστε να με ξεπερασει σε γαμησια στα 127 του και να χαιρεται, γιατι μονο ο αριθμος δηλωσε ότι τον νοιαζει και όχι η ποιοτητα.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
γουστάρω οτιδήποτε θηλυκο σε εμφανιση επειδή είμαι αντρας, στους αντρες δεν μας φτιαχνει το περιεχομενο, η καταγωγή, ή αν το βυζι είναι σιλικονη ή όχι μας αρεσει το βυζι να είναι μεγαλο γυναικειο.

επισης είναι προτιμοτερο να γαμας κάθε μερα μιση ωρα την ημερα γκομενες ακαποτα και για αλλαγη και καμμια πουτανα για ποικιλια.

παρα μερα παρα μερα , από 8 λεπτα και παντα με λαστιχο, χωρις φιλια, σαλιαρίσματα κλπ.

όταν θα σταματήσω να γαμαω στα 60-70-80 ο πικερ εχει αλλα 40 χρονια μπροστα του ετσι ώστε να με ξεπερασει σε γαμησια στα 127 του και να χαιρεται, γιατι μονο ο αριθμος δηλωσε ότι τον νοιαζει και όχι η ποιοτητα.

Ο καπιταλισμος φταιει...δινουμε αξια στην παραγωγη ,στην ποσοτητα,στην ταχυτητα ,στον ανταγωνισμο ,στη συγκριση . Συγχαρητήρια που αντιστεκεστε με το να προκρινετε την ποιοτητα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν δεν υπηρχε καπιταλισμος, ο πικερ θα ζουσε σε ένα σοσιαλιστικο παραδεισο που δεν θα υπηρχαν πουτανες και θα αναγκαζοταν να προσαρμοστει φλερτάροντας καμμια συντροφισσα για να την γαμησει, ή θα ειχε αυτοκτονησει από την αγαμια.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Είσαι και κομμουνιστής τύπε :think: Όλα τα καλά έχεις :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν ειπα ποτέ ότι είμαι κομμουνιστης.
ειπα τι θα γινοταν ο πικερ σε ένα κομμουνιστικο περιβάλλον.
εχεις ένα ταλεντο βλιτζ αλλα να λεμε αλλα να καταλαβαίνεις αλλα συμπερασματα να βγαζεις.
όταν λεμε Α εννοουμε Α.
αν στο δικο σου μυαλο Α σημαινει και Β είναι δικη σου αποψη και δεν την αποδεχομαστε και οι υπολοιποι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom