Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Δε ξερω τι να σας πω :( . Εχω παθει συγχιση ταυτοτητας εδω μεσα. Ειμαι αντρας; ειμαι γυναικα; ειμαι ο κλωνος του πικερ; ειμαι ο κλωνος του digweed? Ποιος ειμαι; που παω; γιατι ζω; :S :S
Είσαι δύο άτομα. Είτε άντρας που συνεργάζεται με γυναίκα (αυτός που γνωρίζει τι είπε ο Φρειδερίκος) είτε γυναίκα (δικές σου οι φωτογραφίες) που παίρνει συμβουλές από άντρα και πετάει σφήνες από δοκίμια και φράσεις Φιλοσόφων. Το λεξιλόγιό σου αλλάζει κατά περίπτωση, το ίδιο και το επίπεδό σου. Τι είναι η Γυναίκα; Μια τρικυμισμένη επιφάνεια ρηχού νερού. Η Ψυχή του άντρα βρουχιέται σε υπόγειες σπηλιές. Τη δύναμή του τη νοιώθει η γυναίκα, αλλά δεν μπορεί να την καταλάβει. Ρώτα το συνάδελφο / φίλο / γνωστό ποιος το έγραψε αυτό. Ποντάρω ότι θα γνωρίζει, έτσι θα έρθεις διαβασμένη. Αν το γνωρίζεις, είσαι ο αρσενικός του ντουέτου  

Επισκέπτης
πικερ θα γερασεις στα μπουρδελα δλδ?

θα θελες να πεθανεις στην ωρα του καθηκοντος και οχι στο κρεβατι του πονου?

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι δύο άτομα. Είτε άντρας που συνεργάζεται με γυναίκα (αυτός που γνωρίζει τι είπε ο Φρειδερίκος) είτε γυναίκα (δικές σου οι φωτογραφίες) που παίρνει συμβουλές από άντρα και πετάει σφήνες από δοκίμια και φράσεις Φιλοσόφων. Το λεξιλόγιό σου αλλάζει κατά περίπτωση, το ίδιο και το επίπεδό σου. Τι είναι η Γυναίκα; Μια τρικυμισμένη επιφάνεια ρηχού νερού. Η Ψυχή του άντρα βρουχιέται σε υπόγειες σπηλιές. Τη δύναμή του τη νοιώθει η γυναίκα, αλλά δεν μπορεί να την καταλάβει. Ρώτα το συνάδελφο / φίλο / γνωστό ποιος το έγραψε αυτό. Ποντάρω ότι θα γνωρίζει, έτσι θα έρθεις διαβασμένη. Αν το γνωρίζεις, είσαι ο αρσενικός του ντουέτου  

Βαλτε μου κατι πιο δυσκολο ,ειναι αγαπημενος ο νιτσε :)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
πικερ θα γερασεις στα μπουρδελα δλδ?

θα θελες να πεθανεις στην ωρα του καθηκοντος και οχι στο κρεβατι του πονου?

Δεν μπορεί να σου απαντήσει τύπε. Περίμενε να γυρίσει.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Ο ανθρωπος οφειλει να μπορει να συννενοηθει σε ολα τα επιπεδα :) Δε θα ηταν ακομψο αληθεια,να μιλας σαν φωστηρας σε εναν λιγοτερο πεπαιδευμενο ανθρωπο; Ο ανθρωπος οφειλει να ρεει ,να προσαρμοζει το λογο του ,αναλογα με ποιον εχει απεναντι του .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Βαλτε μου κατι πιο δυσκολο ,ειναι αγαπημενος ο νιτσε :)

Ο.Κ. Εσύ είσαι τελικά. Ποιόν μισεί περισσότερο η γυναίκα; Είπε το σίδερο στο μαγνήτη. Εσένα μισώ, γιατί με τραβάς, αλλά δεν έχεις τη δύναμη να με κρατήσεις κολλημένο πάνω σου

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ο ανθρωπος οφειλει να μπορει να συννενοηθει σε ολα τα επιπεδα :) Δε θα ηταν ακομψο αληθεια,να μιλας σαν φωστηρας σε εναν λιγοτερο πεπαιδευμενο ανθρωπο; Ο ανθρωπος οφειλει να ρεει ,να προσαρμοζει το λογο του ,αναλογα με ποιον εχει απεναντι του .

Κόμμα μετά το άκομψο. Επίσης, προσοχή στα τελικά -ν "φίλε".

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Φυσικά. Το πρώτο που μαθαίνεις στο σεμινάριο της επικοινωνίας είναι ότι ο πομπός πρέπει να προσαρμόζεται στο επίπεδο του δέκτη. Αλλιώς η επικοινωνία είναι αδύνατη. Μα να θυμάσαι. όποιος συχνάζει καιρό στους βάλτους, καταντάει να κοάζει σαν βάτραχος

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:think:
Φυσικά. Το πρώτο που μαθαίνεις στο σεμινάριο της επικοινωνίας είναι ότι ο πομπός πρέπει να προσαρμόζεται στο επίπεδο του δέκτη. Αλλιώς η επικοινωνία είναι αδύνατη. Μα να θυμάσαι. όποιος συχνάζει καιρό στους βάλτους, καταντάει να κοάζει σαν βάτραχος

Υπονοειτε κατι για τους συνομιλητες μας;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
:think:
Υπονοειτε κατι για τους συνομιλητες μας;

ΦΥΣΙΚΑ όχι. Τα μέλη είναι από όλες τις Κοινωνικές / Οικονομικές / Μορφωτικές υποομάδες της χώρας. Μια πλήρης αντανάκλαση της Ελληνικής Κοινωνίας. Τα νερά στα οποία ψαρεύει ο φωστήρας της παρέας είναι θολά και δεν ξέρει κανείς μας τι κρύβουν. Καλός Ο Νίτσε, αλλά αν δεν συνοδεύεται από το Μουσάσι και από τον Σαιν Τσου διαστρέφει την εικόνα της πραγματικότητας. Κι είναι επικίνδυνο τη νύχτα. Δεν βλέπουμε καλά, χάσαμε τη νυχτερινή μας όραση. Και τα καλά κυνήγια γίνονται πάντα τη νύχτα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.232
Πόντοι
41.129
Πικερ το απογευματινο γυαλισμα που εκανα στο κωλαντερο της Σοφιας στο Ιας 20 το αφιερωνω σε εσενα και ελπιζω να ξε-μιουτ συντομα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Νάσο η δώρα είναι κλώνος αποκλείεται να είναι πουτάνα γιατί οι πουτάνες έχουν υποστεί ψυχική καταστροφή είναι διαλυμένες εσωτερικά και έχουν πρόβλημα στη γραπτή έκφραση δες τη Χατζή που προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει γιατί είναι διαλυμένη μέσα της ποτέ καμιά ιερόδουλη δεν μπορεί να εκφραστεί όπως η δώρα γιατί ο κόσμος τους μέσα είναι θρύψαλα και κομμάτια όπως της Χατζή που την σπάσαμε και νευρίασε άρα η δώρα είναι κλώνος

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:smitten: μη νομιζετε ,ξεσπαω και εγω με το δικο μου τροπο...

Συνημμένα

• InShot_20180209_005009694.jpg
    InShot_20180209_005009694.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 39

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Η συμβουλη της ημερας (θα τη λατρεψει ο κυριος μποκολος )

Αν ο αντίπαλος σου επιτίθεται με φωτιά, αντιμετώπισέ τον με νερό, με το να γίνεις εντελώς ρευστός και ευκίνητος. Το νερό, από τη φύση του, ποτέ δεν συγκρούεται και δεν συντρίβεται σε κάτι. Αντίθετα, καταπίνει κάθε πλήγμα, χωρίς να πάθει τίποτα.
Morihei Ueshiba

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056

Αν ο αντίπαλος σου επιτίθεται με φωτιά, αντιμετώπισέ τον με νερό, με το να γίνεις εντελώς ρευστός και ευκίνητος. Το νερό, από τη φύση του, ποτέ δεν συγκρούεται και δεν συντρίβεται σε κάτι. Αντίθετα, καταπίνει κάθε πλήγμα, χωρίς να πάθει τίποτα.
Morihei Ueshiba
δωρα αντι να ποσταρεις το νομο
που σε αφησε ο πικερ διαχειριστρια

το εριξες στη φιλοσοφια και την βαρια κουλτουρα

την απεργια τη συνεχιζεις τουλαχιστον?
:headbang:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ανασυντασσω τις δυναμεις του κινηματος αδελφε. Θα επιστρεψουμε με πολυμετωπη επιθεση ,υπομονη

Επισκέπτης

Morihei Ueshiba

Τυπε κουρασες με το παραμυθι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom