Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δεν επιασε η επικληση στα πνευματα λοα ,μαλλον :(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Δεν επιασε η επικληση στα πνευματα λοα ,μαλλον :(

Έπρεπε να πλάσετε κέρινο ομοίωμα, και να του κολλήσετε μια φωτογραφία μου. (Το καλύτερο βέβαια θα ήτο να προσμίξετε και τρίχες από τα μαλλιά μου, αλλά καθότι καραφλός...)  :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Έπρεπε να πλάσετε κέρινο ομοίωμα, και να του κολλήσετε μια φωτογραφία μου. (Το καλύτερο βέβαια θα ήτο να προσμίξετε και τρίχες από τα μαλλιά μου, αλλά καθότι καραφλός...)  :)

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες :) . Απο αλλα μερη του σωματος τριχες ,μηπως εξυπηρετουν;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες :) . Απο αλλα μερη του σωματος τριχες ,μηπως εξυπηρετουν;

Αν δεν σας προκαλούν αηδία οι τρίχες από  τα αυτιά, ενός κοντού κακάσχημου ζαρωμένου γέρου...  :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Σχεδον με φερατε σε οργασμο με την περιγραφη

Τα γνήσια αρσενικά έχουν φαλάκρα

Τα αρσενικά με φαλάκρα φημίζονται για τον ανδρισμό τους, γιατί όπως πιστεύεται η τριχόπτωση προκαλείται από τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Μελέτη του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον έρχεται να προσθέσει στα θετικά της υποχώρησης των μαλλιών και της καράφλας τη μείωση του κινδύνου για καρκίνο του προστάτη από 29% έως 45%

Πηγή: Τα θετικά του να είναι κανείς κοντός, χοντρός, καραφλός, με ιδρωμένες μασχάλες και μεγάλη μύτη | iefimerida.gr

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Σχεδον με φερατε σε οργασμο με την περιγραφη

Τα γνήσια αρσενικά έχουν φαλάκρα

Τα αρσενικά με φαλάκρα φημίζονται για τον ανδρισμό τους, γιατί όπως πιστεύεται η τριχόπτωση προκαλείται από τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Μελέτη του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον έρχεται να προσθέσει στα θετικά της υποχώρησης των μαλλιών και της καράφλας τη μείωση του κινδύνου για καρκίνο του προστάτη από 29% έως 45%

Πηγή: Τα θετικά του να είναι κανείς κοντός, χοντρός, καραφλός, με ιδρωμένες μασχάλες και μεγάλη μύτη | iefimerida.gr

Που να σας γλείψω κιόλας, χωρίς μασέλα...  :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Με δεσμευει το απορρητο ,δε μπορω να μοιραστω πληροφοριες για την ανατομια σωματος ,των μελων του site :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom