Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νάσο η δώρα είναι κλώνος αποκλείεται να είναι πουτάνα γιατί οι πουτάνες έχουν υποστεί ψυχική καταστροφή είναι διαλυμένες εσωτερικά και έχουν πρόβλημα στη γραπτή έκφραση δες τη Χατζή που προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει γιατί είναι διαλυμένη μέσα της ποτέ καμιά ιερόδουλη δεν μπορεί να εκφραστεί όπως η δώρα γιατί ο κόσμος τους μέσα είναι θρύψαλα και κομμάτια όπως της Χατζή που την σπάσαμε και νευρίασε άρα η δώρα είναι κλώνος

Θα τα μαθει ο ξαδερφος της o Marilyn Manson και θα σας κανει σουτζουκακια τυπε...

tumblr_my4qk0J1cn1s1l8eoo1_500.jpg

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:rockon: και οι συντροφοι απο σαλονικα στο πλευρο μας

Συνημμένα

• InShot_20180209_121832037.jpg
    InShot_20180209_121832037.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 52

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
για την χατζή βλέπουμε τουλάχιστο και καμιά κριτική, για την ντόρα δεν πρόκειται να δούμε. Είναι ιερόδουλη... όσο είμαι εγώ ο χριστόδουλος.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
:rockon: και οι συντροφοι απο σαλονικα στο πλευρο μας

ο πίκερ είναι σκοπιανόφιλος, έδειξε τις προθέσεις του στο νήμα για τη Μακεδονία. Εδώ πάνω αν πατήσει δεν θα τον κωλοδαχτυλιάσουμε απλά...

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Νάσο η δώρα είναι κλώνος αποκλείεται να είναι πουτάνα γιατί οι πουτάνες έχουν υποστεί ψυχική καταστροφή είναι διαλυμένες εσωτερικά και έχουν πρόβλημα στη γραπτή έκφραση δες τη Χατζή που προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει γιατί είναι διαλυμένη μέσα της ποτέ καμιά ιερόδουλη δεν μπορεί να εκφραστεί όπως η δώρα γιατί ο κόσμος τους μέσα είναι θρύψαλα και κομμάτια όπως της Χατζή που την σπάσαμε και νευρίασε άρα η δώρα είναι κλώνος

τσιμυ αποσυρω το αιτημα φιλιας μου με στεναχωρησες για αυτα που λες για την κα Χατζή

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
επεσε το επιπεδο

ας ξαναγυρισουμε στα αποφθεγματα απο τον ζαρατουστρα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τσιμυ αποσυρω το αιτημα φιλιας μου με στεναχωρησες για αυτα που λες για την κα Χατζή

Έγινες φίλος με αυτό το νικ όταν έγραφε αυτός που μετά παντρεύτηκε και έφυγε από το σάιτ και μου έδωσε τους κωδικούς και μπαίνω εγώ τώρα.  

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μονο τους κωδικους του νικ σου εδωκε ρε τυπε; :think:

Κωλοπιρφόρος είναι πήδηξε τη λίλα από άθενς ντίβα πριν παντρευτεί έπαθε πλάκα με τις τριχούλες στο κωλαράκι της και της έχει ακουμπήσει κανά χιλιάρικο μέχρι σήμερα αποτυχημένος παντρεμένος είναι μαλάκας πιρφόρος που τρώει τα λεφτά της οικογένειας του σε ακριβές πουτάνες και ξέρω γω.

Επισκέπτης
Κωλοπιρφόρος είναι πήδηξε τη λίλα από άθενς ντίβα πριν παντρευτεί έπαθε πλάκα με τις τριχούλες στο κωλαράκι της και της έχει ακουμπήσει κανά χιλιάρικο μέχρι σήμερα αποτυχημένος παντρεμένος είναι μαλάκας πιρφόρος που τρώει τα λεφτά της οικογένειας του σε ακριβές πουτάνες και ξέρω γω.

Αυτοαπαξιωθηκες τυπε.... :S :S :S

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Τζιμη η Δωρα δεν ειναι κλωνοs,ειναι κανονικη κοπελα με σαρκα κ οστα.
Πολυ ισορροπημενη κ μορφωμενη ωστε να μπορει να εκφραζεται κ να αντιλαμβανεται τα πραγματα χωριs εξωθεν βοηθεια.
Αυτοι οι ανθρωποι,συχνα,εχουν την αναγκη να δουν κ μια αλλη πλευρα τηs ζωηs.
Δεν μπαινουν τοσο μεσα,δεν παθιαζονται,δεν ειναι πουτανεs που κυνηγουν το χρημα.
Για παραδειγμα ξερονταs οτι τηs αρεσει το κοκκινο κρασι,πολλοι απο εμαs πινουμε αλλα δεν μεθαμε,τοσο οσο πρεπει για το κεφι κ τη παρεα.
ΥΓ το παραδειγμα λογω τηs χθεσινηs ημεραs. :cool2:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
Τζιμη η Δωρα δεν ειναι κλωνοs,ειναι κανονικη κοπελα με σαρκα κ οστα.
Πολυ ισορροπημενη κ μορφωμενη ωστε να μπορει να εκφραζεται κ να αντιλαμβανεται τα πραγματα χωριs εξωθεν βοηθεια.
Αυτοι οι ανθρωποι,συχνα,εχουν την αναγκη να δουν κ μια αλλη πλευρα τηs ζωηs.
Δεν μπαινουν τοσο μεσα,δεν παθιαζονται,δεν ειναι πουτανεs που κυνηγουν το χρημα.
Για παραδειγμα ξερονταs οτι τηs αρεσει το κοκκινο κρασι,πολλοι απο εμαs πινουμε αλλα δεν μεθαμε,τοσο οσο πρεπει για το κεφι κ τη παρεα.
ΥΓ το παραδειγμα λογω τηs χθεσινηs ημεραs. :cool2:
εχεις ψωνισει υπηρεσιες δωρας?
:headbaning1:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker

Τωρα μπορειτε να προμηθευτειτε και τα μπλουζακια μας ,για την ενισχυση του αγωνα  :heavymetalbig:

Συνημμένα

• InShot_20180209_142541866.jpg
    InShot_20180209_142541866.jpg
    472,8 KB · Εμφανίσεις: 33

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509