Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έλα τώρα, θα πάθεις κανένα κακό και μετά θα σε χάσουμε!
Κι αν τελικά μου ρίξουν εμένα ΒΑΝ τι θα κάνεις? :rolleyes:
Eίμαι και ζηλιαρόγατος :grin:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Θα κάνουμε τα βαμπίρ για τις απόκριες;  :)

Μπρρρρρρ....  :)

Ανατρίχιασα από την κάβλα....  :)

Μμμμ ,παρομοιως. Ελπιζω σε σκηνικο με φερετρο . Φευγοντας ισως καταλαθος κλεισω και το καπακι :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.268
Πόντοι
25.467
Μμμμ ,παρομοιως. Ελπιζω σε σκηνικο με φερετρο . Φευγοντας ισως καταλαθος κλεισω και το καπακι :)

Έκτακτα!!!  :)

Να μου θυμίσετε όμως να κρύψω την σφήνα και τη βαριοπούλα.  :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Έκτακτα!!!  :)

Να μου θυμίσετε όμως να κρύψω την σφήνα και τη βαριοπούλα.  :)

Να προσεξετε να μην εχετε μπει στην καρδια μου ,αγαπημενε ,υπαρχει κινδυνος να αυτοτραυματιστειτε ( fuck ,αυτο ακουστηκε ρομαντικο )  :smitten:

Επισκέπτης
Ωχ άρχισε τις απειλές προς τη Διοίκηση η :kneel: Δώρα!
Πάντως δεν σε γράφω στα παλαιά μου υποδήματα που δεν απήντησα εγκαίρως, κοίταζα και το επόμενο ματς (άρχισε 2:30).....
Σε διάστημα 19 ημερών έχασα 295Ε περίπου ρίχνοντας δυναμίτες :rockon:
Έβγαλα συνολικά 200 στην άκρη και τα υπόλοιπα ποντάρισμα και ξανά έως τελικής πτώσης. Αλλά το τελευταίο γαμίδι πέτυχα 7 στα 10 σημεία, το ένα ματς ακυρώθηκε (άρα θα ήταν 8 κουτσουρεμένα)....
Ένα ματς να καθόταν έπαιρνα γύρω στα 330-380, καλά η 10αδα έδινε 2800 περίπου.....
Και που να φανταστείς ότι άλλες μέρες έριχνα σκορ, εκεί να δεις δελτία χιλιάδων Ευρώ αν περνούσαν.....

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ωχ άρχισε τις απειλές προς τη Διοίκηση η :kneel: Δώρα!
Πάντως δεν σε γράφω στα παλαιά μου υποδήματα που δεν απήντησα εγκαίρως, κοίταζα και το επόμενο ματς (άρχισε 2:30).....
Σε διάστημα 19 ημερών έχασα 295Ε περίπου ρίχνοντας δυναμίτες :rockon:
Έβγαλα συνολικά 200 στην άκρη και τα υπόλοιπα ποντάρισμα και ξανά έως τελικής πτώσης. Αλλά το τελευταίο γαμίδι πέτυχα 7 στα 10 σημεία, το ένα ματς ακυρώθηκε (άρα θα ήταν 8 κουτσουρεμένα)....
Ένα ματς να καθόταν έπαιρνα γύρω στα 330-380, καλά η 10αδα έδινε 2800 περίπου.....
Και που να φανταστείς ότι άλλες μέρες έριχνα σκορ, εκεί να δεις δελτία χιλιάδων Ευρώ αν περνούσαν.....

Σημερα πως τα παμε; :)

Επισκέπτης
Εδώ θα δεις τα χθεσινά (βάλε και την ΑΕΚ - βγήκαν συνολικά 25Ε καθαρά):

Τώρα το άλλο είναι στο 1-0 ημίχρονο, ελπίζουμε ότι η φλύαρη υπεροχή της φιλοξενούμενης να αποφέρει την ισοπαλία. Αλλά εντάξει είχα και μια άνεση και το παρατράβηξα, πλέον ποντάρω λιγότερα ματς και φυσικά λιγότερο ρίσκο, με λιγότερα κέρδη (όποτε έρχονται). Για δες όμως τη φωτογραφία τι γράφει. Μέγιστο ποσό τζογαρίσματος 55 χιλιάρικα!!!!
ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Συνημμένα

• Ρώσσικη μαφία!!!!.png
    Ρώσσικη μαφία!!!!.png
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Κάρεντ στατς- πιέζουν για ισοπαλία - αλλά εδώ θέλει και την τύχη.png
    Κάρεντ στατς- πιέζουν για ισοπαλία - αλλά εδώ θέλει και την τύχη.png
    142,1 KB · Εμφανίσεις: 54

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ θα δεις τα χθεσινά (βάλε και την ΑΕΚ - βγήκαν συνολικά 25Ε καθαρά):

Τώρα το άλλο είναι στο 1-0 ημίχρονο, ελπίζουμε ότι η φλύαρη υπεροχή της φιλοξενούμενης να αποφέρει την ισοπαλία. Αλλά εντάξει είχα και μια άνεση και το παρατράβηξα, πλέον ποντάρω λιγότερα ματς και φυσικά λιγότερο ρίσκο, με λιγότερα κέρδη (όποτε έρχονται). Για δες όμως τη φωτογραφία τι γράφει. Μέγιστο ποσό τζογαρίσματος 55 χιλιάρικα!!!!
ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Για τα κερδη παιζεις ή για τη χαρα και την αδρεναλινη του παιχνιδιου;

Επισκέπτης
Για το πρώτο εννοείται.
Ρίξε και μια βιαστική ματιά εκεί :grin:

αν δεν το είχες προσέξει κι αυτός ήταν ο λόγος για την απαρχή του πρασινίσματος (με έβαλαν από τότε στη μπούκα).

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Παίδες το νήμα άλλαξε τελείως χαρακτήρα και φταίει αποκλειστικά και μόνο η Δώρα. Είχε δίκιο ο Viktor.

Επισκέπτης
Σωστός ο Ταξίαρχος τώρα εδώ μέσα πυρφορίζω με τη Δώρα. Καλύτερα να αποχωρήσω, Δώρα έλα στο άλλο τότε :grin: κι όποτε είμαι μέσα τα λέμε εκεί!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom