Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Μου λειπει ο κυριος μποκολος :(
Γράφεις ότι σου λείπω. Μα δεν απάντησες στις ερωτήσεις / πιθανολογήσεις που έθεσα. Γιατί να τις επαναλάβω για άλλη μια φορά; αγνοώ τους σκοπούς σου και την έκκληση, ότι σου λείπω. Και σαν να έκαναν κοιλιά όσα γράφεις. Σαν να έκλεισε κάποιος διακόπτης, σα να γράφει άλλο άτομο, δεν ξέρω τι να υποθέσω. Που να πήγε άραγε το άτομο που έγραφε πριν. Αγνοώ. Συνεχίστε

Επισκέπτης
Ας πει ό,τι ο θέλει ο κ. Ευγενής.........
Αλλά κόλλησε το ρημάδι χθες, ήθελα να του ανεβάσω άλλο κείμενο.....
Αυτό ήταν πάντως το μήνυμα μου σε μέσες γραμμές.....
Ξέρουν τι λέξη αξιοπρέπεια επάνω τους???
Όλη εκεί μέσα στη γέρικη σφηκοφωλιά που σαλιαρίζονται με τις μικρούλες, αντί να κοιτάξουν τις φαμίλιες τους (όσοι έχουν τουλάχιστον).....
Μα δεν ντρέπονται να τσιτσιδώνονται, μπλιαχ αηδία.....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ποιος τστσιδωνεται τυπε? :think:

Επισκέπτης
Η παρέα του "Αγίου" δεν πάει για το σπόρ?
Ε πώς το κάνουν?
Δεν βγάζουν τα ρουχαλάκια?
Μωρέ να κάνουν ο,τι θέλουν, γιατί όμως χώνονται παντού αυτό είναι που γίνονται καρκίνωμα εδώ μέσα.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Επιστρεψτε μας τον αρχηγο αλλιως η επομενη κινηση μας θα ειναι να κρατησουμε ομηρους  :rockon:

Συνημμένα

• InShot_20180205_151447101.jpg
    InShot_20180205_151447101.jpg
    670,6 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Κάτσε να χαλβαδιάσουμε λίγο :grin:
Δώρα με φοβάσαι?  :2funny:
Mπας κι είμαι κανένα κακό παιδί.....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

ο πικερ κρατειται απο τον εχθρο σε αγνωστη τοποθεσια ομως υπαρχει επιχειρηση διαδωσης αυτη τη στιγμη που μιλαμε μαθαινω

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Κάτσε να χαλβαδιάσουμε λίγο :grin:
Δώρα με φοβάσαι?  :2funny:
Mπας κι είμαι κανένα κακό παιδί.....
Ν
Αγαπαμε αμαρτωλα ,τζογαδορικα,κακα παιδια

Ο αντρας αγαπαει το παιχνιδι και τον κινδυνο. Για αυτο αγαπαει τη γυναικα,ειναι το πιο επικινδυνο παιχνιδι. ΝΙΤΣΕ :rose:

Επισκέπτης
Βαγκον, σε πάω ρε γαμώτο κι ας είσαι αντίθετος πολιτικά (αν και απέχω από την εκλογική διαδικασία γιατί δεν με εκφράζει πλέον εκεί που ψήφιζα). Είδα ότι έπλεξες εγκώμια για τη Δώρα και τη Μιχαληειδα. Κι έτσι πρέπει :rockon:
Τα κορίτσια οφείλουμε να τα προσέχουμε :grin: κι ανάλογα με τα οικονομικά μας να τους κάνουμε δώρα. Γιατί κάπως έτσι το βλέπω δίνω ένα δώρο για κάποια παροχή υπηρεσιών.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Βαγκον, σε πάω ρε γαμώτο κι είσαι αντίθετος πολιτικά (αν και απέχω από την εκλογική διαδικασία γιατί δεν με εκφράζει πλέον εκεί που ψήφιζα). Είδα ότι έπλεξες εγκώμια για τη Δώρα και τη Μιχαληειδα. Κι έτσι πρέπει :rockon:
Τα κορίτσια οφείλουμε να τα προσέχουμε :grin: κι ανάλογα με τα οικονομικά μας να τους κάνουμε δώρα. Γιατί κάπως έτσι το βλέπω δίνω ένα δώρο για κάποια παροχή υπηρεσιών.

ειδικα για τη δωρα που ειναι και γυναικαρα με Γ και η μιχαλιο ομως δε παει πισω
:hi:

Επισκέπτης
Δώρα μου έβαλες γκολ πριν τη σέντρα.......
Με αυτά που γράφεις.....
Άντε μετά να παίξω ποδόσφαιρο μαζί σου  :- :-

Ωραίος :hi: Βάγκον χάρηκα και πάλι για αυτά που λες, δεν πάνε να γαμηθούνε τα πολιτικά λες και θα μας φέρει γκόμενες ο κάθε πολιτικάντης.........

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον η :)

Επισκέπτης
Ταξίαρχε, γιατί έτσι σε έμαθα τόσο καιρό, πάντα οι γυναίκες είναι στοίχημα. Ποντάρεις και πορεύεσαι. Πάντως ωραίες βρίσκω κι εδώ κάτω (βάζεις λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη), αλλά συννενόηση Ταρζάν με Τζέην  :afro:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom