stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 566
εχει αναγκη μια απευθειας αναθεση του χρονου τυπε :S :S :S
Η BOUEFA τον εχει σε μεγαλη εκτίμηση τον πουστραλεκο τυπε...
σκασε μωρη πουστρα
:S :S :S
σε εκοψε Αλεκο και σου προτεινε τον doggie για να σε τρυπησει :S :S :Sτυπε να σε προφυλαξω παω. δεν εινε νορμαλ αυτα που γραφεις :S :S
εγω πριν καιρο πηγα σε μια ανεξαρτητη σπιτι της και οταν μου ανηξε την πορτα ετρωγε και μου λεη : σου αρεσουν τα σκυλια ? και της λεω δεν εχω φαη ποτε σκυλι αλλα ετσι κι αλιως να γαμησω ηρθα οχι να φαω. αμα ηθελα να φαω θα πηγενα στην ταβερνα. μετα ειδα οτι ειχε ενα σκυλακι στο χωρο της. :S
η δυστυχια σου ειναι οτι εισαι κλωνος και δεν μπορεις με το πραγματικο σου προφιλ να γραψεις αυτα που θελεις αρρωστακι :S :S :Sαλλος πουστης εδω γεμησε το σαη κουνιστους
Και εμείς για πουτάνες σας έχουμε όσες μοστραρετε με το παραμικρό βυζιά και κώλο, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
Με την "πχοιότητα" και το "ἑπίπεδο" που σας διακρίνει , το κάνετε θέμα όταν ΔΕΝ μοστράρουμε βυζιά και κώλο .
Δώρα που είσαι καλή μου τύχη???
Ρίχνω κας άουτ στη δυάδα να βγει το χαρτζιλίκι, τα μισά στην άκρη και τα υπόλοιπα 2 δυναμίτες με σκορ
Κατ'αρχήν κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη των νεοελλήνων. Υποψιάζομαι ούτε καν οι πουτάνες.
Για το καλό σας το κάνουμε!
Όποια πουτάνα δεν μοστράρει κώλο και βυζιά, πάει άπατη.
Κατ'αρχήν κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη των νεοελλήνων. Υποψιάζομαι ούτε καν οι πουτάνες.
μα και φετο με εβαλε απεφθιας και δεν περασα αρα πιος εινε ο μαλακας εδω ?
μα εινε απλο......ο πουστρο στεκας
Μπα αυτες ενδιαφέρονται γιατι ειναι τα φράγκα στη μεση.
Έτσι. Απλά η Μιχαλοτύπισσα είναι ολίγον τούβλο και δεν σκέφτεται.