μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.739
- Πόντοι
- 2.646
ελα να στηρίξεις τον τζωρτζη τυπεδε μου αρεση το μαστεσεφ
ελα να στηρίξεις τον τζωρτζη τυπεδε μου αρεση το μαστεσεφ
Το τρώτε το φαγάκι σας και σεις ή δε σας κολακεύει το πλάνο;
ο αληθινος αντρας γουσταρει τις γυναικες οπως ειναι ειτε ασπρες μαυρες ψηλες κοντες αδυνατες η χοντρες
για σου αντρακλα βαρη κι ασηκωτε νιωθης καλα που πεζης μπαλα μονος χωρις τον πικερ να μπορη να σου απανταη?
Σας έχουμε για ηλίθιους , βασικά , όσους περιμένετε να δείτε βυζί , κώλο για να πάρετε απόφαση !
Το τρώει, φαίνεται και από άλλες φωτό.
Καρκίνος
To junk food φταιει αδελφε... ψαχνω εναν αντρα να μου μαγειρευει ,δε μπορω να ασχολουμαι με καθαρα αντρικες δουλειες
Όλες οι δουλειές είναι αντρικές δεδομένου ότι οι γυναίκες είναι εντελώς άχρηστες. Ο λόγος που κάποιες θεωρούνται γυναικείες είναι ότι αφού ο άντρας δουλεύει και η γυναίκα κάθεται όλη μέρα στο σπίτι ας κάνει και κάτι χρήσιμο αντί να ξύνεται. Καλή τύχη να βρεις τον μαλάκα που ψάχνεις που θα σου τα παρέχει όλα και θα είναι και νοικοκυρά. Αφού δεν τον βρήκες ως τώρα έχεις πολλές ελπίδες στα 30+ :S
Ρε συ με παρεξηγησες... θα του δινω και χαρτζηλικι
Το διαπίστωσα, όταν η δις "Διπλά Βυζιά" που ορκιζόσαστε ότι ήτο γυνή (και δή εκπάγλου καλλονής), σας προέκυψε καραφλοχαίτουλας μυστακοφόρος με τραγιάσκα κανγκαρού.
Και πριν που μου απαντούσε, μόνος έπαιζα, καλή μου.
ετσι εινε αν ετσι νομιζης. κι ασε εμας να εχουμε την αποψη μας
τωρα που σε βρηκα θα πεζουμε μαζι.....μεχρι να επιστρεψη ο αρχηγος θα σε πεξω ανομαλα....τρελο αγορι
Βαρεθήκατε να παίζετε με το πουλάκι σας καλή μου, και αναζητάτε γέρικες καραπουτσακλάρες για να τις παίξετε;
εγω μπαρμα γαμαω δεν ειμε χουφταλο σα σενα. που σε κοβω οτι δε σου σκονετε ουτε με γερανο. οποτε οποτε σε κοβω να εισε απο αφτους που πανε στα μπορδελα να φανε δονητη
ισως για αυτο να ζηλεβης τον πικερ γιατι γαμει ενω εση απλα τον περνης :S :S η εισε απο αφτα τα ζομπι που γυρνανε στα τσονταδικα ψαχνοντας να γεμησουν το κολαντερο τους ομο κρεας ????
Δώρα, μια και δεν έχεις θρεντ, ε ας σε ρωτήσω τότε εδώ μέσα: έχεις ζόρι αν ο πελάτης είναι τζογαδόρος?
Έφαγα κάρτα για δαύτο, τέσπα θα ρίξω 10Ε σύστημα με σκορ σε 2 ώρες, έχει κύπελλο Αγγλίας!