Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Μη σκούζεις, καλή μου.  :)

Εγώ δεν γαμω ασχημοφτωχομπινεδοαλβανόπουστες, αλλά με τοσους διψασμένους για σεξ λαθρομετανάστες, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε "τακτοποιήσει".  :)

οτι δε γαμης το ξεραμε αφου εισε γερος και δε μπορης. μολις μαθαμε οτι εισε και ρατσιστης. δε γουσταρης φτοχους, ασχημους, αλβανους και πουστηδες. :S :S  να υποθεσουμε οτι εσυ εισε ομορφος, πλουσιος, ελληνας και στρεητ ?
ετσι εινε αν ετσι νομιζης κι ασε εμας να εχουμε την αποψη μας για σενα.
τους λαθρο στους χαρηζω να σε ανακουφηζουν οταν σε τρωη ο κολο σου μπαρμπα :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όπα χώσιμο η Δώρα!!!!!  :rockon:
Φτου και σε είχα πάρει με άσχημο μάτι :grin:
Τέσπα δεν χρειάζεται να στείλεις φωτογραφίες, σκέψου ότι έχω πάει και με τη γιαγιά Νανά στο Καλύμνου 36 :2funny:
Για να σε έχουμε υπ' όψιν στην εαρινή άνοδο εις Αθήναις, έστω έναν καφέ, τι λες? :rolleyes:
Θα τον κεράσω εγώ, ε όχι γυφτιές, σε περικαλώ! :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Δώρα, μια και δεν έχεις θρεντ, ε ας σε ρωτήσω τότε εδώ μέσα: έχεις ζόρι αν ο πελάτης είναι τζογαδόρος?  :rolleyes:
Έφαγα κάρτα για δαύτο, τέσπα θα ρίξω 10Ε σύστημα με σκορ σε 2 ώρες, έχει κύπελλο Αγγλίας! :rockon:

τι λε ρε τυπε ?? εφαγες πορτα απο πουτανα γιατι εισε τζογαδορος :S :S  για να γαμησης πηγενες η για να την παντρευτης :headbang: :headbang:

και συγνωμη δηλαδης εση οταν πας στις πουτανες τους δινης συνεντεφξη για τα χομπυ και τις ασχολιες σου ? για να γαμησης πας οχι για να πιασης δουλια :headbang:

Επισκέπτης
Ήσυχα Αλέκο, μην κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις!  :grin:
Πάντως σε pm από όσο ξέρω δεν μπορείς να στείλεις φωτογραφίες.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Εχω ψοφησει στο γελιο με ορισμενους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
οτι δε γαμης το ξεραμε αφου εισε γερος και δε μπορης. μολις μαθαμε οτι εισε και ρατσιστης. δε γουσταρης φτοχους, ασχημους, αλβανους και πουστηδες. :S :S  να υποθεσουμε οτι εσυ εισε ομορφος, πλουσιος, ελληνας και στρεητ ?
ετσι εινε αν ετσι νομιζης κι ασε εμας να εχουμε την αποψη μας για σενα.
τους λαθρο στους χαρηζω να σε ανακουφηζουν οταν σε τρωη ο κολο σου μπαρμπα :2funny: :2funny:

Αλεκίτσα!  :)

Πέρνα μωρή να σου δώσω ένα διφραγκο να πάρεις σαπούνι, να πλύνεις  το πουρί από την ψωλή του λαθρομετανάστη πριν τον τσιμπουκώσεις.   :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Όπα χώσιμο η Δώρα!!!!!  :rockon:
Φτου και σε είχα πάρει με άσχημο μάτι :grin:
Τέσπα δεν χρειάζεται να στείλεις φωτογραφίες, σκέψου ότι έχω πάει και με τη γιαγιά Νανά στο Καλύμνου 36 :2funny:
Για να σε έχουμε υπ' όψιν στην εαρινή άνοδο εις Αθήναις, έστω έναν καφέ, τι λες? :rolleyes:
Θα τον κεράσω εγώ, ε όχι γυφτιές, σε περικαλώ! :grin:

Μεσα για τον καφε... μετα παμε να παιξουμε ,να εχω εναν ωμο να κλαψω γιατι συνηθως χανω  :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Εβγαλε γλωσσα ο πουστρΑλεκος βλεπω  :gay: :gay: :gay:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Ήσυχα Αλέκο, μην κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις!  :grin:
Πάντως σε pm από όσο ξέρω δεν μπορείς να στείλεις φωτογραφίες.

τυπε να σε προφυλαξω παω. δεν εινε νορμαλ αυτα που γραφεις  :S :S
εγω πριν καιρο πηγα σε μια ανεξαρτητη σπιτι της και οταν μου ανηξε την πορτα ετρωγε και μου λεη : σου αρεσουν τα σκυλια ? και της λεω δεν εχω φαη ποτε σκυλι αλλα ετσι κι αλιως να γαμησω ηρθα οχι να φαω. αμα ηθελα να φαω θα πηγενα στην ταβερνα.  μετα ειδα οτι ειχε ενα σκυλακι στο χωρο της. :S

Επισκέπτης
Δώρα είμαι και λίγο μπρατσωμένος ;) ως νυν αγρότης, τέως ήμουν αλλού (δεν τα λέμε αυτά) γιαυτό μη μασάς! :rockon:
Και 70 κιλά να είσαι, οπς σε σηκώνω στον αγέρα!
Σε καληνυχτίζω, πάμε για ένα μπανάκι στη σάουνα, κι επιστρέφω στο άθλημα.

[move]DORA, TIMH & TZOGADORIKH ΨΙΨΙ[/MOVE]

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• InShot_20180206_194451882.jpg
    InShot_20180206_194451882.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 24

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δώρα είμαι και λίγο μπρατσωμένος ;) ως νυν αγρότης, τέως ήμουν αλλού (δεν τα λέμε αυτά) γιαυτό μη μασάς! :rockon:
Και 70 κιλά να είσαι, οπς σε σηκώνω στον αγέρα!
Σε καληνυχτίζω, πάμε για ένα μπανάκι στη σάουνα, κι επιστρέφω στο άθλημα.

[move]DORA, TIMH & TZOGADORIKH ΨΙΨΙ[/MOVE]

:2funny: καλη τυχη και παλι :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
To junk food φταιει αδελφε... ψαχνω εναν αντρα να μου μαγειρευει ,δε μπορω να ασχολουμαι με καθαρα αντρικες δουλειες :(

Ευχαριστω που με επιβεβαιωνετε κυρια μου, εξηγηστε και στον αδαη τον μουνοβαγονη οτι ο πραγματικος ανδρας αυτα τα μυριζεται απο χλμ και ειμαστε οκ.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Γμτ τα επαναστατικα δεν πιανουν εδω μεσα...παλι θα χρειαστει να χρησιμοποιησουμε κανα μπουτι για να πετυχουμε το στοχο μας. Ας ειναι ,ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...καλε ,ψιτ,εσυ ομορφε που μιουταρες τον πικερουλη ...
θα δωσεις σε διοικηση για να ξεμιουτ ο Πικερ :think: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom