Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
διαβαστε το θρεντ μου παρακαλω που ημουν στο σινεμα αστυ και πηγα να κανω παιχνιδι με μια μελαχροινη καυλα

απο τοτε το εχω αποθυμενο

ειμαι φετιχιστης τι να κανουμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Τον υπολοιπο καιρό  κοιμάμαι , τυπε. Στην Ελλάδα είμαστε.

Αρα υπνος και αυτοματος πιλοτος στο σαιτ με τους πουτανιαρηδες. Η ζωη σου εξαπτει τη φαντασια, ειναι ακρως ενδιαφερουσα και συναρπαστικη.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Οι αγαπουληδες  :humpleg: μουνοδουλοι  :effemine: ειναι οι ρεζιλιδες του αντρικου φυλου χαρις σε αυτους τα μπαζα παιρνουν αερα

Τα φαινομενα απατουν :) τουλαχιστον οσοι αγαπουληδες εχω γνωρισει εγω ,ενθουσιαζονται ναι μεν πολυ στην αρχη ,αλλα τις χοντρες ζημιες απο γυναικες τις παθαινουν αυτοι που το παιζουν πολυ βαρια πεπονια

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Ποσώς.

Μόνη σας αναφερθήκατε.

μπαρμπα μηπως ηρθε η ωρα να πιης το χαμομηλακι σου και να τη πεσης υπνο ? να αφησης να πεξουν αλοι μπαλα με τα κοριτσια. εισε παπους εισε και αμπαλος παναθεμασε :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τα φαινομενα απατουν :) τουλαχιστον οσοι αγαπουληδες εχω γνωρισει εγω ,ενθουσιαζονται ναι μεν πολυ στην αρχη ,αλλα τις χοντρες ζημιες απο γυναικες τις παθαινουν αυτοι που το παιζουν πολυ βαρια πεπονια

σου στειλα μηνυμα σημερα ;)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αρα υπνος και αυτοματος πιλοτος στο σαιτ με τους πουτανιαρηδες. Η ζωη σου εξαπτει τη φαντασια, ειναι ακρως ενδιαφερουσα και συναρπαστικη.

Μα δεν είναι προφανές τύπε :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μπαρμπα μηπως ηρθε η ωρα να πιης το χαμομηλακι σου και να τη πεσης υπνο ? να αφησης να πεξουν αλοι μπαλα με τα κοριτσια. εισε παπους εισε και αμπαλος παναθεμασε :S :S

:2funny: :2funny:

τετοια ωρα θα κοιμαται

ενω εμεις οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει... :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom