You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μην του κάνετε την χάρη να γράφετε στο νήμα του. Αυτό ζητά λίγη αναγνώριση. Ένα ναυάγιο της ζωής είναι ο πικερακος που του αρέσουν τα δακτυλάκια...
Εσύ είσαι ένας μαλάκας που με ζηλεύει. Όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει την Dora86;
Ρωτάς για το μεγεθος των δακτύλων της???
Από εδώ και πέρα σταματώ να αναφέρω ποιες πουτάνες γαμώ γιατί θέλω να το κρατώ για τον εαυτό μου. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν και διόλου με νοιάζει για το αν γίνομαι πιστευτός. Έχω αποδείξει άλλωστε ήδη αν εφαρμόζω το νόμο μου.
Ρωτάς για το μεγεθος των δακτύλων της???
Είναι ζήτημα αν στα 100 γαμήσια που ρίχνω δέχομαι κωλοδάχτυλο 1 φορά. Είσαι μαλάκας και το ξέρεις. :-*
Σε λιγο θα μας πεις οτι εχει επιρροες απο τον Αριστοτελη
Και οι κλωνοι εχουν τα ορια τους εσυ το ξεφτυλισες τελειως
Γι' αυτό ρωτώ αν έχει πάρει κάποιος τη Dora86. Mου φαίνεται κι εμένα - αν όχι κλώνος - λίγο τρολ.
Μοναχικέ μπουρδελιάρη πολλοί εξοργίζονται με τον άνετο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής σου. Γράψε τους στα αρχίδια σου και προχώρα. Ο στόχος είναι τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 σου χρόνια. Εσύ αποφασίζεις τον τρόπο που θα φτάσεις αυτό τον αριθμό.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Ο νόμος του Picker έχει πράγματι πολλά στοιχεία από Nietzsche και Schopenhauer. Και από αρχαίους φιλοσόφους.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ο νόμος του Picker έχει πράγματι πολλά στοιχεία από Nietzsche και Schopenhauer. Και από αρχαίους φιλοσόφους.
Και απο συγχρονους πούστηδες
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Και απο συγχρονους πούστηδες
Ούτε καν.
Επισκέπτης
Πίκερ, ουδέν κρυπτόν υπό του φωτός του ηλίου πάντως όσοι με ξέρουν προσωπικά, γνωρίζουν ότι εξασκώ το επάγγελμα, μάλλον το άθλημα του ΧΧΧ και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Είναι αυτό που λες ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ κατά κάποιον τρόπο.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 566
Ο στόχος είναι τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 σου χρόνια. Εσύ αποφασίζεις τον τρόπο που θα φτάσεις αυτό τον αριθμό.
Μπορει καποιος να γαμαει 300 φορες τον χρόνο, δλδ σε 34 χρονια εχει πετύχει τον στόχο.
Αν ξεκίνησε στα 18 του, τότε στα 52 του εχει φτασει το 10.200.
Μετά τι κανει? τον κοβει? παει σε μοναστήρι?
Ο νομος σου είναι μια μαλακία, εχεις μια εμμονη με εναν αριθμό χωρις καθόλου ποιοτικά κριτηρια.
Επισκέπτης
Έχω την αίσθηση ότι τον Νόμο του τον υπαγόρευσε ο Γιαχβέ σε μια πλάκα όταν είχε επισκευθεί την Συναγωγή στην Πλάκα. Είναι νόμος της πλάκας δηλαδή!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 566
Έχω την αίσθηση ότι τον Νόμο του τον υπαγόρευσε ο Γιαχβέ σε μια πλάκα όταν είχε επισκευθεί την Συναγωγή στην Πλάκα. Είναι νόμος της πλάκας δηλαδή!
Ο πικερ εχει καταφέρει να μαλακίζεται με το μυαλό τύπε.
Καλύτερα να τραβαγε κανονικά μπορεί να ήταν καλύτερα για αυτόν.
Επισκέπτης
Η μαλακία μετά την ηλικία των 18 γενικά βλάπτει!
Εκτός από τον Picker, το υποστηρίζει και ο Θάνος Ασκητής! Το πιστεύω κι εγώ!
Εκτός από τον Picker, το υποστηρίζει και ο Θάνος Ασκητής! Το πιστεύω κι εγώ!
Δεν υπάρχει καμία συναγωγή στην Πλάκα. Στο Θησείο είναι η συναγωγή, στην οδό Μελιδώνη.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.445
- Πόντοι
- 4.746
Είμαι μεγάλος θαυμαστής των Εβραίων. Πιστεύω ότι είναι με διαφορά ο πιο έξυπνος λαός στον κόσμο.
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31