stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 566
ολοι οι δεξιοι τοσο χαζοι ειστε;
Μη πεταγεσαι Χαλκινε MR MALAKA 2017...
ολοι οι δεξιοι τοσο χαζοι ειστε;
Ε δεν είναι και μικρό ποσό τύπε. Πόσα πρέπει να ξοδέψεις δηλαδή; 1.000.000 ευρώ;
Αυτό δεν οριζεται με εναν ηλίθιο νομο σαν του πικερ τυπε... ο καθενας γαμαει όπως θέλει και όσο θέλει, αναλογα και με την τσέπη του.
Εχω γαμήσει γκόμενα και μετα από ένα καφέ, αρκετά κάτω από τα 10 ευρώ του πικέρ. Δηλαδή τι θα επρεπε να κανω? να τις δώσω τα ρέστα?
τελικα ηλιθιοι ειστε ολοι οι δεξιοι
Αυτό δεν οριζεται με εναν ηλίθιο νομο σαν του πικερ τυπε... ο καθενας γαμαει όπως θέλει και όσο θέλει, αναλογα και με την τσέπη του.
Εχω γαμήσει γκόμενα και μετα από ένα καφέ, αρκετά κάτω από τα 10 ευρώ του πικέρ. Δηλαδή τι θα επρεπε να κανω? να τις δώσω τα ρέστα?
Τύπε ο νόμος δεν είναι υποχρεωτικός και δεν σε περιορίζει σε μια συγκεκριμένη τιμή.
Σε περιορίζει σε εναν ηλιθιο στόχο των 10.200 γαμησιών τυπε....
Μην τον ακολουθείς τύπε...
Σε περιορίζει σε εναν ηλιθιο στόχο των 10.200 γαμησιών τυπε....
Εχω γαμήσει γκόμενα που ήρθε κατευθείαν σπίτι, τηλ. ανταλλάξαμε όταν γνωριστήκαμε.. Κόστος μόνο οι κάποτες γιατί επέμενε..
Εχω χαλάσει και χιλιάρικα σε διακοπές με άλλες..
Αλλά δεν έχει σημασία..
Γαμάμε οποία γουστάρουμε για όσο γουστάρουμε.
Οι πιο σωστές σπατάλες που έχω κάνει ήταν με γκομενες
Σωστά ξεχασα τις καπότες.... 4 ευρώ ο καφές και 3 ευρώ οι καπότες
Λιγοι ειναι MGTOW , το χειροτερο να εισαι μουνοδουλος στην πουτανα
Λιγοι ειναι MGTOW , το χειροτερο να εισαι μουνοδουλος στην πουτανα
Αν σε κυβερνα το κατω κεφαλι εισαι ανθρωποειδες με δυο ποδια και χωρις μυαλο
Πληρης ξεφτυλας του ανδρικου φυλου θα τους χαρακτηριζα και χειροτερους απο τους πουστηδες
Το χειρότερο είναι να είσαι MGTOW και μαλάκας, δηλαδή να μη γαμάς και να παίζεις μόνο το πουλί σου.
Άσε μας ρε πικυ που από το πολύ παίξιμο η κωλοτρυπιδα σου έγινε μπουρί