Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
Ε δεν είναι και μικρό ποσό τύπε. Πόσα πρέπει να ξοδέψεις δηλαδή; 1.000.000 ευρώ;

Αυτό δεν οριζεται με εναν ηλίθιο νομο σαν του πικερ τυπε... ο καθενας γαμαει όπως θέλει και όσο θέλει, αναλογα και με την τσέπη του.

Εχω γαμήσει γκόμενα και μετα από ένα καφέ, αρκετά κάτω από τα 10 ευρώ του πικέρ. Δηλαδή τι θα επρεπε να κανω? να τις δώσω τα ρέστα?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αυτό δεν οριζεται με εναν ηλίθιο νομο σαν του πικερ τυπε... ο καθενας γαμαει όπως θέλει και όσο θέλει, αναλογα και με την τσέπη του.

Εχω γαμήσει γκόμενα και μετα από ένα καφέ, αρκετά κάτω από τα 10 ευρώ του πικέρ. Δηλαδή τι θα επρεπε να κανω? να τις δώσω τα ρέστα?

να την κερναγες και μια μπουγατσα

τελικα ηλιθιοι ειστε ολοι οι δεξιοι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τύπε ο νόμος δεν είναι υποχρεωτικός και δεν σε περιορίζει σε μια συγκεκριμένη τιμή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
:2funny: :2funny:
Εχω γαμήσει γκόμενα που ήρθε κατευθείαν σπίτι, τηλ. ανταλλάξαμε όταν γνωριστήκαμε.. Κόστος μόνο οι κάποτες γιατί επέμενε..
Εχω χαλάσει και χιλιάρικα σε διακοπές με άλλες..
Αλλά δεν έχει σημασία..
Γαμάμε οποία γουστάρουμε για όσο γουστάρουμε.
Οι πιο σωστές σπατάλες που έχω κάνει ήταν με γκομενες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
:2funny: :2funny:
Εχω γαμήσει γκόμενα που ήρθε κατευθείαν σπίτι, τηλ. ανταλλάξαμε όταν γνωριστήκαμε.. Κόστος μόνο οι κάποτες γιατί επέμενε..
Εχω χαλάσει και χιλιάρικα σε διακοπές με άλλες..
Αλλά δεν έχει σημασία..
Γαμάμε οποία γουστάρουμε για όσο γουστάρουμε.
Οι πιο σωστές σπατάλες που έχω κάνει ήταν με γκομενες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστά ξεχασα τις καπότες.... 4 ευρώ ο καφές και 3 ευρώ οι καπότες  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν απαντήσατε όμως αν έχει γνωρίσει κανείς από κοντά τη Dora86. Είναι υπαρκτό πρόσωπο άραγε;  :rolleyes:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Λιγοι ειναι MGTOW  , το χειροτερο να εισαι μουνοδουλος στην πουτανα
Αν σε κυβερνα το κατω κεφαλι εισαι ανθρωποειδες με δυο ποδια και χωρις μυαλο
Πληρης ξεφτυλας του ανδρικου φυλου θα τους χαρακτηριζα και χειροτερους απο τους πουστηδες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λιγοι ειναι MGTOW  , το χειροτερο να εισαι μουνοδουλος στην πουτανα

Το χειρότερο είναι να είσαι MGTOW και μαλάκας, δηλαδή να μη γαμάς και να παίζεις μόνο το πουλί σου.  :jerking:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Λιγοι ειναι MGTOW  , το χειροτερο να εισαι μουνοδουλος στην πουτανα
Αν σε κυβερνα το κατω κεφαλι εισαι ανθρωποειδες με δυο ποδια και χωρις μυαλο
Πληρης ξεφτυλας του ανδρικου φυλου θα τους χαρακτηριζα και χειροτερους απο τους πουστηδες

Το υψηλότερο σημείο που μπορεί να φτάσει ένας άνδρας είναι να σουτάρει με ευκολία τα μουνια που γαμάει γιατί γνωρίζει πως θα έρθουν και άλλα δυνατά μουνια.
Αυτό προϋποθέτει να έχει εξασκείσει την τέχνη της προσέγγισης και να φροντίσει να είναι επιθυμητός στις γκόμενες.
Δύσκολος δρόμος αλλά αξιζει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όταν σουταρεις γκομενα ή συζυγο δεν το κανεις επειδή ξες ότι θα εχει και επομενη, αυτό σχεδόν παντα το ξερεις.
το κανεις όταν το οφελος που εχεις με το να συνεχισεις να εισαι μαζι της, δηλαδή κυριως το σεξ, ζυγιζει λιγοτερο από το χασιμο που θα εχεις, πχ να στα πρηζει, να είναι πολυεξοδη, να είναι απιστη και να σε ξεφτιλιζει. πχ εγω 1 μηνα τα ειχα με μια φοιτητρια 10 ποντους πιο ψηλη από μενα, καλο κορμι και προσωπο, 15 χρονια μικροτερη. ΗΞΕΡΑ ότι ηταν νυμφομανης και ψευτρα, όταν χορτασα γαμησι μαζι της και τα ψεματα τα της αρχισαν να μου δημιουργουν προβλήματα, τοτε την χωρισα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom