Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ πλέον μαζί της. Τη θεωρώ απαράδεκτη γενικά σαν χαρακτήρα. Ας τη γαμήσει όλη η Αθήνα.

για μενα ειναι απαραδεκτη επειδη δεν δεχεται τη συγνωμη σου

της εχεις πει πολλες φορες συγνωμη και δε λεει να καταλαβει

εντομεταξυ δεν εκανες κατι χοντρο αλλα ειναι δειγμα ανωριμου ανθρωπου να επιμενει και να μη δινει δευτερη ευκαιρεια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

της εχεις πει πολλες φορες συγνωμη και δε λεει να καταλαβει

εντομεταξυ δεν εκανες κατι χοντρο αλλα ειναι δειγμα ανωριμου ανθρωπου να επιμενει και να μη δινει δευτερη ευκαιρεια
τυπε κατεβα Μεταξι να την πεισεις :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Όχι απλά δεν δέχεται αλλά έχει πολλή κακία μέσα της για μένα. Πραγματική κακία. Και δεν της έχω κάνει και κάτι. Απλά της είπα ότι με τους πελάτες της έχει ερωτική σχέση και ότι η προσωπική της ζωή είναι και μέσα στο μπουρδέλο. Αυτή όταν φεύγει από το μπουρδέλο τα ξεχνάει όλα και νομίζει πως είναι η βασίλισσα της Αγγλίας.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Όχι απλά δεν δέχεται αλλά έχει πολλή κακία μέσα της για μένα. Πραγματική κακία. Και δεν της έχω κάνει και κάτι. Απλά της είπα ότι με τους πελάτες της έχει ερωτική σχέση και ότι η προσωπική της ζωή είναι και μέσα στο μπουρδέλο. Αυτή όταν φεύγει από το μπουρδέλο τα ξεχνάει όλα και νομίζει πως είναι η βασίλισσα της Αγγλίας.

κλασσικη ελλεηνιδα δηλαδη

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
δεν θα ασχοληθω οτι παροχη και να της ταξω αυτη πρεπει να μετανοησει μονη της

Πες της ότι θα της δώσεις το βίντεο με την Ελλεεινίδα που τρώει ξύλο από τη γύφτισσα χωρίς τετραγωνάκια :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
:heavymetalbig:
Πες της ότι θα της δώσεις το βίντεο με την Ελλεεινίδα που τρώει ξύλο από τη γύφτισσα χωρίς τετραγωνάκια :S :S :S

με αυτη τη παροχη τυπε ειχαμε περασει την ψηφοφορια του στουκα εκεινη τη βδομαδα :wanker:

μεγαλες στιγμες

ψηφισε και ο χαρνχουλ :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και σήμερα πήγα για να μη νομίζει πως είμαι μαλάκας, επειδή προχθές της έγραψα κάτι και μου απάντησε ότι σταμάτησε τη δουλειά. Αλλιώς δεν θα πήγαινα και ούτε έχω σκοπό να ξαναπάω. Βασικά πιστεύω ότι δεν έχει καν αίσθηση του χιούμορ.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Και σήμερα πήγα για να μη νομίζει πως είμαι μαλάκας, επειδή προχθές της έγραψα κάτι και μου απάντησε ότι σταμάτησε τη δουλειά. Αλλιώς δεν θα πήγαινα και ούτε έχω σκοπό να ξαναπάω. Βασικά πιστεύω ότι δεν έχει καν αίσθηση του χιούμορ.

Τύπε μην ανησυχείς. Θα μείνω άχυστος μια βδομάδα και θα την κανονίσω :sunglasses:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

γυναικα χωρις αισθηση του χιουμορ πετα την

αυτες γελανε με τον σεφερλη

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
τυπισα από ότι έχω δει στις φωτογραφιες μολις έπαιρνα την ρογα σου στο στομα μου δεν θα χρειαζοταν κάτι άλλο! Θα ειχα γινει ατσάλι! :headbang2:

και μετά δυνατό σεξ στα 4! Τι δάχτυλα και κώλους μου λές μετά!

χωρις παρεξηγηση έτσι!

Πριν το σεξ στα 4 ,εγω να μη βαλω τιποτα στο στομα μου ; :(
Χωρις παρεξηγηση ετσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom