Εγώ λέω ότι ο ανδρας που βρίσκει χαρά με παιχνιδια στον κωλο του είναι πουστης ή εχει σαφως ομοφυλοφιλικές τάσεις.
Λογικό είναι να το λες ΕΣΥ. Αφού είσαι ο παντοτινός Μίστερ Μαλάκας του site.
Εγώ λέω ότι ο ανδρας που βρίσκει χαρά με παιχνιδια στον κωλο του είναι πουστης ή εχει σαφως ομοφυλοφιλικές τάσεις.
Τον είχες υπερτιμολογήσει δηλαδη;Τι τιμή βρε μαλάκα; 5.000 ευρώ; Βρήκες κανέναν που να με έχει γαμήσει; Ε ρε στόκοι που υπάρχουν.
..... θυμάται ακόμα το απίστευτο τρολάρισμα που είχα κάνει κάποτε λέγοντας ότι για να βρω λεφτά για τις πουτάνες θα δίνω τον κώλο μου σε παππούδες και το αναπαράγει συνεχώς...
Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.
Η ηδονή είναι κάτι το δευτερεύον. Αν θέλεις την ηδονή μπορείς να βρεις και κάποιον αράπη να σε ξεκωλιάσει. Άλλωστε οι περισσότεροι ηδονιστές δεν έχουν όρια και τα κάνουν όλα με άντρες και γυναίκες. Στο νόμο του Picker το κυρίως ζητούμενο είναι η αντρική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, όχι η ηδονή.
Χμ ,οχι ,νομιζω εχουμε διαφορετικο target group με τον πικερ ;)
Παρ'ολα αυτα δε βλεπω το προβλημα στο να βαλεις δαχτυλο σε εναν αντρα... στον ερωτα ολα επιτρεπονται ;)
Επίσης αυτός ο ηλίθιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν πολλοί πούστηδες που ΔΕΝ γαμιούνται από τον κώλο και παίρνουν μόνο πίπες αλλά και πάλι είναι πούστηδες. Γιατί πούστης δεν είναι αυτός που βάζει κάτι στον κώλο του αλλά αυτός που του αρέσουν οι πούτσες και οι άντρες. Αν δηλαδή βάζεις αγγούρια στον κώλο σου αλλά δεν σε ελκύουν οι άντρες και πάλι ΔΕΝ είσαι πούστης.
τυπισα υπο κανονικες συνθηκες αυτό είναι πρόβλημα για τον άντρα όχι για σένα για αυτό δεν το βλέπεις
Βλάκα οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι όταν δείχνουν σε κάποιον τον κώλο τους το κάνουν για να τον προσβάλουν. Εγώ σε χέζω στη μάπα και σου λέω "kiss my ass" και εσύ καυλώνεις και με ρωτάς πόσο τον δίνω.
Καλε μην απορριπτεις κατι πριν το δοκιμασεις
αυτο που εχει πει ο γκλετσος οτι άντρας ειναι οποιος τον εχει φαει απο κωλο και δεν του αρεσε πως το κρινετε ?